ASUS ProArt / P16 / H7606WP-SRNA6X

ASUS ProArt / P16 / H7606WP-SRNA6X

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 3.699,00Bekijk alle aanbieders
Reviewer957210-09-2024
9.0

Fijne laptop met een prachtig scherm

9.0
Ik heb deze laptop een aantal weken mogen testen. Gedurende deze tijd heb ik de laptop gebruikt voor kantoorwerk, content maken en gamen. De laptop is voornamelijk bedoeld voor content makers die baat hebben bij een zeer goed scherm. Bij het editen van foto's en videos, wordt al gauw duidelijk dat het scherm fantastisch is. Het 4K Oled scherm is enorm scherp en geeft prachtige kleuren met pikzwarte schaduwen, dit is een enorme verbetering t.o.v. mijn wat verouderde FHD IPS laptopscherm. Het enige nadeel aan het scherm is dat het maar een refresh-rate van 60Hz heeft. De combinatie van de Ryzen AI 9 processor met de RTX 4070 zorgt ervoor dat je games op hoge 4K kwaliteit kan spelen met meer FPS dan het scherm kan laten zien. Dat is toch weer jammer dan, had liever een 120/144Hz scherm gezien in deze laptop. Desalniettemin is dit een fantastische laptop geschikt voor alles wat je met een laptop zou doen.
Pluspunten
  • 4K Oled scherm
  • Snel
  • Alle poorten die je nodig hebt zitten erop
Minpunten
  • 60Hz