JBL Tour One M2 - Draadloze Over-Ear Hoofdtelefoon - Zwart

JBL Tour One M2 - Draadloze Over-Ear Hoofdtelefoon - Zwart

8.4(12)
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 129,99Bekijk alle aanbieders
Djoey05-04-2023
Algemene score
9.0

Heerlijk rustig op kantoor

Reviewscore
9.0
Top koptelefoon. Het draag comfort van deze koptelefoon is zeer fijn, hele dag op werk met deze koptelefoon op zitten is geen straf. Geluid vind ik erg goed, makkelijk naar je eigen af te stellen door middel van de app. Wil je meer of minder bass, is dat gewoon allemaal in te stellen, super prettig. Qua functies heeft hij ook zeker handige dingen, sommige handig, maar kan soms ook een beetje vervelend zijn. Smart talk zal thuis vast super goed werken maar op kantoor voor mij helaas niet, als iemand al hoesten dacht hij helaas dat er iemand aan het praten was. Plus punt wel weer is, dat je zelf de tijd kan instellen wanneer hij stopt met ‘luisteren’. Super handig dat je door middel van de knop je de instellingen van de noise canceling kan aanpassen, zo kon ik snel op kantoor toch snel van setting wisselen zodat ik de mensen makkelijk kon verstaan. Meerdere meetings/telefoon gesprekken met deze koptelefoon gedaan, de persoon was duidelijk te horen en ik was duidelijk en helder aan de andere kant te horen, zelfs veel beter dan via mijn telefoon microfoon. Enige min puntje wat ik heb is de volume regelaar, deze had voor mij iets duidelijker geplaatst mogen worden, nu zet ik soms mijn muziek uit i.p.v. van dat ik mijn volume aanpas.
Pluspunten
  • Draag comfort
  • Noise canceling
  • App werking
Minpunten
  • volume knoppen
Ja, ik beveel dit product aan