ETNA AKV678ZWA

9.0(153)
Q********@h**********07-06-2026
Algemene score
8.0

Bevalt zeer goed, aanrader!!

Reviewscore
8.0
Ons gezin was gegroeid en de oude kleine koelkast werd te klein voor ons. Zeker met een tiener die flink in de groei is. Ik wilde graag genoeg eten, brood, snacks op voorraad kunnen hebben. Met de Etna AKV678ZWA heb ik nu ruimte genoeg! Het is een diepe koelkast die met 3 planken meer dan voldoende ruimte biedt voor alles wat je kwijt wilt in de koeling, je zou zelfs een pan erin kunnen bewaren. De 2 aparte groente en fruitlades zijn ook zeer ruim en zorgen voor optimale houdbaarheid van je groente en fruit. Dan de vriezer, deze bied zoveel ruimte met vakken aan de deur waar je met gemak kleine verpakkingen, flesjes of ijsjes in kan bewaren. Ook in de vriezer 2 lades onderin om je diepvries groente en fruit te bewaren. En ook hier vind je drie ruime planken waar je meerdere pizzadozen op kan stapelen, broden enz. Kortom veel ruimte voor een aangename prijs voor een Amerikaan, en met energieklasse C ook nog relatief zuinig. Hij is ontzettend stil en snel en makkelijk te bedienen en in te stellen. Wij zijn zeer blij met deze koelkast!
Pluspunten
  • Energieklasse c
  • Zeer stil
Minpunten
  • Erg diep
  • Geen flessenrek
Ja, ik beveel dit product aan