De printer ziet er erg leuk, klein en compact uit. Het verbinden met mijn telefoon ging erg makkelijk. De app spreekt voor zich en is handig in gebruik. Het uitprinten van de foto's gaat erg snel en makkelijk. Het is wel even uittesten welke foto's mooi worden met het uitprinten omdat de foto's iets blauwer worden. Dit kan soms wat gek resultaat opleveren. Een paar kleine minpunten die mij zijn opgevallen: - Na ongeveer 7 foto's achter elkaar uitprinten wordt de Sprocket te warm en moet je even wachten. - De batterij gaat erg snel leeg, maar als je af en toe een foto uitprint is dit goed te doen. Als je meer foto's achter elkaar wilt uitprinten moet je hier rekening mee houden. - De fotootjes trekken best wel snel krom, wat jammer is als je ze wilt ophangen. Al met al een super leuk apparaat. Pluspunt is dat je de fotootjes kan opplakken, erg leuke bijkomstigheid. Kwaliteit van de foto's is over het algemeen goed. Doordat de foto's wat blauwer uitslaan kan de kwaliteit soms wel wat minder ogen