FRITZ! AVM FRITZ!Repeater 1610 Outdoor Wi-Fi 6 (802.11ax) Dual-band Netwerkrepeater - Wit

AnniekD8712-08-2026
8.0

Goede en veelzijdige repeater

8.0
Ik gebruik deze repeater inmiddels een aantal weken en ben er goed over te spreken. Ik woon sinds een aantal maanden in een nieuwbouw appartement en alhoewel mijn woning niet heel groot is, had ik wel last van een instabiele en zwakke verbinding aan de achterkant van mijn woning waar ook mijn buitenruimte is. Ik had een dergelijk product nog nooit gebruikt dus ik moest wel even goed kijken in de handleiding welke kabel nou precies waarvoor diende, maar uiteindelijk verliep de installatie vrij soepel. Ik vind het ideaal dat je dus verschillende opties hebt om dit product te gebruiken en te bevestigen. Voor mij werkte de raambevestiging het beste en dit oogde zeer stevig en betrouwbaar. Het is heel erg fijn dat je geen los stopcontact nodig hebt om de repeater te kunnen gebruiken. Ik ben erg tevreden over de resultaten, ik kreeg geen instabiel netwerk meldingen meer en ik kon makkelijk streamen, videobellen of wat dan ook waar dit eerst zeer moeizaam ging.
Pluspunten
  • Presteert goed
  • Meerdere bevestigingen mogelijk
  • Geen apart stopcontact nodig