De'Longhi Magnifica S ECAM22.110.SB Volautomatische Espressomachine - Zilver/Zwart

8.3(110)
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 311,52Bekijk alle aanbieders
Angelique02-01-2021
Algemene score
4.0

Lampje blijft branden en maakt veel herrie.

Reviewscore
4.0
In januari 2019 het apparaat gekocht, omdat een eerdere goed was bevallen en ruim 6 jaar is meegegaan. Na enkele maanden begonnen de problemen. Bij de derde ontkalkingsbeurt bleef het lampje branden. Na overleg met Delonghi het apparaat opgestuurd en gereset weer terug gekregen. Er waren géén technische problemen gevonden... Bij de volgende ontkalkingsbeurt bleef het lampje weer branden. Na over en weer tips die niet hielpen opnieuw weggestuurd voor reparatie. Eenmaal terug heeft ie 1 ontkalkingsbeurt goed verwerkt, maar daarna blijft het lampje weer branden. Het apparaat maakt ook behoorlijk veel herrie bij het koffie zetten. Twee kopjes tegelijk zetten is een ramp, niet te drinken. Cappuccino maken is een bende en gedoe. Erg jammer, maar ik ben helemaal klaar met Delonghi. Deze gaat eruit, zodra ik iets anders heb gevonden.