Krups Intensity EA5008

Krups Intensity EA5008

8.3(12)
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 299,99Bekijk alle aanbieders
o*********@g********02-07-2026
Algemene score
9.0
Reviewscore
9.0
De Krups Intensity Up Coffee wordt geleverd in een stevige doos. Het installeren en doorspoelen gaat eenvoudig en snel met de bijgeleverde quick start guide. Deze is in het engels bijgeleverd. De machine is mooi compact en de voorkant van de machine heeft een fraai design. Hoewel het apparaat er mooi uitziet, voelt het materiaal wel wat plastic aan. Het waterreservoir en de koffiedikopvang zijn aan de kleine kant, maar dat is logisch gezien het compacte formaat. Het waterreservoir zit aan de achterkant, wat wij prettig vinden omdat het apparaat daardoor minder breed is. De koffie is goed heet, maar de temperatuur lijkt niet instelbaar. We konden hierover ook geen duidelijke informatie vinden en er is helaas geen handleiding op de website beschikbaar voor dit type. Het kostte even wat experimenteren, maar uiteindelijk hebben we de juiste instelling gevonden: maalstand 2 en de draaiknop op lungo - het derde streepje. Voor een lekkere cappuccino op zijn tijd maak je met het stoompijpje een heerlijke stevige melkschuim En onze schoonzoon geniet het meeste van een ristretto. Een minpunt is dat de indicatorlampjes vrij fel zijn, waardoor de knoppen daarboven ’s avonds minder goed zichtbaar zijn. Eindconclusie is dat wij erg tevreden zijn met de Krups Intensity Up Coffee. Het apparaat is compact, heeft een mooi design en zet – na wat afstellen – een goede kop koffie.