Imou Doorbell 3s 4MP Slimme Deurbel - Zwart

Imou Doorbell 3s 4MP Slimme Deurbel - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 105,08Bekijk alle aanbieders
l************@z*******21-12-2025
6.0
6.0
Deze video deurbel is een mooie complete set die bestaat uit de deurbel zelf en een mooie ontvanger die je binnen in een stopcontact stopt en dient als gong. De geheugenkaart moet je in deze ontvanger plaatsen en dat is zeker een voordeel want hiermee is de data veilig voor onbevoegden. Wel een klein nadeel is dat je zelf voor een SD kaartje moet zorgen anders werkt het lokaal opslaan van data niet! Wat wel opvalt is dat de deurbel een behoorlijk groot formaat is. Ik ken andere merken die echt wel minder fors zijn. Let dus op met deze bel of hij past op jouw kozijn! De installatie is vrij eenvoudig alhoewel de bijgevoegde handleiding niet precies het installatieproces aangeeft. Er worden wat andere stappen genomen maar uiteindelijk gaat de installatie vrij vlotjes. De app is wel noodzakelijk om deze deurbel optimaal te kunnen gebruiken. De app beschikt over voldoende en redelijk overzichtelijke instellingen. Wat ik wel bijzonder jammer vind is dat er geen hoeksteun geleverd wordt om de deurbel iets schuiner te hangen. In mijn geval zou dit zeer zeker een aanvulling zijn geweest want nu komt een behoorlijk deel van de muur op beeld. Overdag heb ik geen last van de kwaliteit van het beeld maar als het donder wordt zorgt de muur ervoor dat de rest van het beeld vrij donker wordt en daardoor is het beeld behoorlijk slecht om te zien wie er voor je deur staat. Ik beschouw dit wel als een duidelijk minpunt van deze deurbel! Overdag is het beeld dus prima maar de nachtmodus is bar slecht! Een belangrijk onderdeel van een goede deurbel is natuurlijk de snelheid van detectie en het generen van een melding op je telefoon. Helaas moet ik constateren dat het na 2 weken experimenteren mij nog steeds niet gelukt is om dit optimaal op elkaar af te stemmen. Ik hoop dit de komende tijd te kunnen verbeteren want anders presteert deze deurbel ondermaats. De deurbel is nu bijna 2 weken operationeel en het batterijniveau is nog bijna 90%, kortom prima! Mocht je geen hoeksteun nodig hebben dan kan ik je deze deurbel aanbevelen.