Imou Cruiser Pano Z

Imou Cruiser Pano Z

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 140,00Bekijk alle aanbieders
e*********@h**********17-09-2026
8.0
8.0
Wat ik prettig vind aan de Imou Cruiser Pano Z is dat je met één camera een behoorlijk groot gebied kunt controleren. De combinatie van de vaste lenzen en de draaibare PTZ-lenzen geeft veel overzicht. In de Imou Life app kan ik de verschillende camerabeelden tegelijk bekijken, wat in de praktijk erg handig is. De installatie vond ik niet ingewikkeld. Nadat de camera op de juiste plek was gemonteerd, was het aansluiten en instellen via de app vrij snel geregeld. Je kunt daarna allerlei instellingen naar eigen wens aanpassen. Zo kun je een specifiek detectiegebied aangeven en kiezen welke soorten beweging je wilt ontvangen. De camera levert overdag een mooi helder beeld. Ook in het donker ben ik tevreden over de kwaliteit. De verschillende nachtzichtopties zijn handig, omdat je zelf kunt bepalen wat in jouw situatie het beste werkt. De mogelijkheid om beelden op een microSD-kaart op te slaan vind ik een pluspunt. Je bent daardoor niet automatisch afhankelijk van cloudopslag. De geheugenkaart moet je wel apart aanschaffen. Mijn enige echte minpunt is het uiterlijk: ik had liever een zwarte uitvoering gezien, omdat deze minder opvalt aan de buitenkant van mijn woning. Voor de rest vind ik dit een complete en gebruiksvriendelijke beveiligingscamera.