Meest populaire keuze – Scherpste prijs!
Bekijk productFoscam G4C - Beveiligingscamera - Buiten - 2K - 4MP - Wit
Reviews
Goede (buiten) beveiligingscamera
Reviewscore9.0
Sinds ongeveer twee weken test ik de Foscam G4C beveiligingscamera. Wat mij het eerste opviel was dat de camera zwaarder en groter is dan ik had gedacht. Het is een camera van goede kwaliteit. De camera heeft een metalen behuizing en is daarom weersbestendig. De camera heeft een IP66 classificatie, en kan tegen extreme temperaturen.
Het installeren van de app kan op twee manieren. Je kan de camera installeren via de bijbehorende app, of je kan de camera installeren met een internet kabel.
De Foscam G4C Starlight camera is een beveiligingscamera met starlight sensor. De camera kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.
De camera heeft IR-verlichting voor een helder nachtzicht. Het voordeel van deze camera ten opzichte van een gewone buitencamera is dat het heldere kleurenbeelden geeft ook als het bijna helemaal donker is. Je ziet dus hoge kwaliteit afbeeldingen in kleur zonder dat je daarvoor gebruik hoeft te maken van de extra spotlights of IR-verlichting.
De camera heeft 4 modus waar je uit kunt kiezen. Als je geen extra verlichting nodig hebt, kun je dit in de app aanpassen van kleuren nachtzicht naar de zwart/wit (IR) modus. Daarnaast is er ook een detectie modus. Deze modus zal automatisch de spotlights aandoen als beweging wordt gedetecteerd en een alarmvideo in kleur opnemen. De rest van de tijd worden beelden in zwart/wit weergegeven.
Pluspunten
- Helder nachtzicht
- Betrouwbare beelden
- 4 programma's waar je uit kan kiezen
Minpunten
- Internet kabel moet aan een router verbonden zijn