Tefal EY8618 Easy Fry Mega Compact 7,5L Airfryer - Hot Air Fryer - 8 Programs

Tefal EY8618 Easy Fry Mega Compact 7,5L Airfryer - Hot Air Fryer - 8 Programs

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 116,99Bekijk alle aanbieders
Benjamin04-06-2026
10.0

Vaker gebruikt dan verwacht!

10.0
Na de eerste weken met de Tefal Easy Fry Mega Compact EY8618 zijn we aangenaam verrast. We hadden al redelijk een idee wat we van een airfryer konden verwachten, maar deze heeft de Tefal tot nu toe zeker waargemaakt! Wat ons direct opviel, is dat er veel minder geur vrijkomt dan bij een traditionele frituurpan. Dat klinkt misschien als een klein detail, maar het maakt echt verschil. Na het bereiden van snacks of kip hangt er niet de rest van de avond een frituurlucht in huis. Daarnaast zijn we onder de indruk van de snelheid. Gerechten zijn vaak sneller klaar dan wanneer we de oven gebruiken, en het resultaat vinden we vaak zelfs beter. Vooral gevogelte komt er heerlijk uit: een mooi krokant laagje aan de buitenkant terwijl het vlees van binnen sappig blijft. Ook snacks die geschikt zijn voor de airfryer worden verrassend knapperig, zonder dat ze vet aanvoelen. Wat we ook prettig vinden, is het gebruiksgemak. De bediening is voor ons intuïtief en gemakkelijk, zonder het boekje door te hoeven lezen aan de slag dus. Ook is het schoonmaken gelukkig geen grote klus. De onderdelen zijn eenvoudig te reinigen, waardoor je de airfryer ook sneller pakt voor een snelle makkelijke maaltijd. Tot nu toe bevalt de Tefal Easy Fry Mega Compact echt enorm. Gemak, snelheid en een smakelijk resultaat waardoor wij hem nu al vaker gebruiken dan verwacht. Natuurlijk gaan we de komende periode nog meer gerechten uitproberen, maar onze eerste indruk is zonder twijfel positief!