Ik heb in de afgelopen weken deze Airfryer mogen testen. Het design is er mooi, ik vind de kleuren stijlvol en het misstaat niet op het aanrecht.
De grootte qua inhoud vind ik echt een pluspunt. Die is 4,2 l en dat is voor een gezin echt een must. Je kan niet alleen airfryen maar ook vele andere manieren van koken, zoals grillen en roosteren. Als gezin hebben we meerdere gerechten en meerdere manieren van koken met deze airfryer getest. We zijn erg enthousiast. Het gaat snel, je kunt in tussentijd controleren hoe het koken vordert door het kijkraampje. Tevens kook je met hete lucht ipv olie of frituurvet en dat is qua gezondheid vele stukken beter. Dit vind ik echt een pluspunt. Door de rapid air technologie bereid je het eten 50% sneller. In een gezin met een drukke agenda is dat zeer welkom. De airfryer heeft meerdere al ingestelde programma waarmee je met 1 druk op de knop het kookproces start. De app vind ik op zicht handig maar ik moet hierin mijn weg nog vinden. Het reinigen gaat gemakkelijk en snel en je kan het in de vaatwasser doen.