Weber Go-anywhere zwart - Reviews

Specificaties
Warmtebron
houtskool barbecue
Vorm rooster/grillplaat
rechthoekig
Afmeting rooster/grillplaat (in mm)
420 x 260 mm
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Weber Go-anywhere zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

beschuyt 24-12-2016
  • Product paar weken in bezit

scherpe prijs voor dé ideale reisbbq

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Weber Go-anywhere zwart

Algemene score

10,0
compacte en lichte reisbbq van de gekende weberkwaliteit. Nergens anders zo scherp geprijsd.
Zowel direct al indirect is perfect mogelijk. temperatuur is zeer strak te regelen!

Pluspunten

  • Makkelijke temperatuurregulatie
  • compact en licht
  • garantievoorwaarden van Weber
  • direct/indrect bbqen

Minpunten

  • geen handvaten opzij zoals bij het oude model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Trom 11-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Compact doch tegenvallend apparaat

Geschreven voor: Weber Go-Anywhere zwart

Algemene score

4,0
De go anywhere is onze derde Weber en de eerste op gas. In alle opzichten is dit een teleurstelling gebleken. Wordt geleverd zonder gasslang voor reguliere gasfles (alleen een weber slang met regelaar van maarliefst €50,00 dient hiervoor apart aangeschaft te worden). De weber gas-potjes gaan maar twee sessies mee. Het aansluiten van deze potjes luistert heel nauw. Iets te vast of te los en je krijgt 'm niet aan. De bouwkwaliteit is heel matig. De gas-regel-unit zit verre van degelijk gemonteerd en verbuigt makkelijk. Na gebruik is de bbq vervolgens een crime om schoon te krijgen. Voor ons geen Weber meer. Jammer dat een mooi merk zich laat verleiden tot kwalitatieve wanprestaties en geldklopperij.

Pluspunten

  • Compact
  • Design

Minpunten

  • alleen Weber gas mogelijk
  • Geen gasslang
  • Instabiel
  • Matige bouwkwaliteit
  • Slecht schoon te maken

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

François Mulder 11-08-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Mijn Smokey Joe Silver Weber vervangen door de GO! omdat hij makkelijker te
dragen is, makkelijk mee te nemen in de boot etc. (Smokey Joe trouwens DE
perfecte BBQ)

Hij valt me erg tegen, de luchtroosters zijn inderdaad zonder hamer niet te
regelen en de afstand tussen het onderrooster en het rooster is te klein, te
weinig ruimte voor kolen.
Hierdoor moet je na een klein half uurtje alweer kolen toevoegen om hem op
temperatuur te houden, voor zover hij in die tijd al op temperatuur was.
Verder erg onlogisch dat de luchtroosters half open moeten staan wil je hem
opbergen / meenemen. (in opgeklapte stand) Wordt dus een zooitje met as wat
eruit valt.

Wanneer je op zoek bent naar een perfecte kleine, en makkelijk te vervoeren BBQ
zeg ik volmondig: Neem de Smokey Joe Gold, dit is echt een perfecte BBQ, en is
door de draagstang ook makkelijk mee te nemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

alwinbosman 12-09-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
ideaal apparaat, alleen zit het rooster een beetje te dicht boven de brikette.Daardoor gaat het soms te hard.Het schoonmaken is een eitje, even uitborstelen en dan zo de vaatwasser in!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nathalie22 05-08-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Vandaag deze bbq gekocht en ik moet zeggen heerlijk!!
Ik heb nog nooit zo'n fijne bbq gehad
Vlees wordt lekker mals met de deksel erop
Wat zeker een aanrader is !!! wij hebben een starterskit gekocht voor de briketten op te warmen echt ideal.
Kost wel even wat geld mar je hebt er heel veel plezier van want na 20 minuten zijn de briketten op prima temperatuur en kan je direct aan de slag.
Geen klachten of problemen met deze bbq alles doet het prima top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steve1964 20-09-2006
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Een aantal punten in de andere reviews zie ik niet zo. Deksel oppakken en
ophangen gaat prima, lees ook de tips in de handleiding. Een laagje kolen
(briquetten) is ruim voldoende, gebruik in ieder geval geen gewone houtskool,
dat werkt niet goed. Prima schoon te houden, de beste bbq die ik tot nu toe heb
gehad. Zelfs nog op zoek naar een 2e weber, een wat grotere, voor thuis. BBQ-en
moet op echt vuur en niet op gas. Vlees wordt snel gaar, schroeit snel dicht,
zodat het lekker sappig blijft. Bijna altijd met de deksel dicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

King David 06-09-2006
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb deze BBQ nu een half jaar en ben eerlijk gezegd niet zo tevreden. Het
grootste probleem is de beperkte ruimte voor kolen onder het rooster. Het
rooster is dan ook niet in hoogte verstelbaar. Met deksel dicht gaat het
barbequen het best, maar ik mis dan de visuele feedback (wanneer vlees
omdraaien). Bijkomend nadeel is de handling van het deksel, de hitte die
vrijkomt en het ophangen van het deksel aan de achterzijde (dus je hangt steeds
weer met je armen over het rooster om het deksel kwijt te kunnen, is erg heet.
De compacte afmetingen en het transportabele karakter zijn enorme pluspunten
van dit ontwerp.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Frits Noorman 29-05-2006
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Wij gebruiken de Go-Anywhere bijna ieder weekend op de camping. Ik kan het niet
anders beoordelen dan een: SUPER-BBQ.
Bij goed onderhoud heeft men echt géén hamer nodig om de onderste luchtklepjes
te sluiten of te openen. In camper, caravan of bijv. boot is dit de BBQ.
Mogen wij u véél BBQ-plezier toewensen !!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden genieter 17-05-2006
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Voor het tweede jaar in gebruik en voor het eerst een Weber gekocht. Bevalt
zeer goed. Goed te regelen, geen verbrand eten en ook goed gaar. Als je een
beetje de tijd neemt kun je met gemak met een aantal mensen bbqen. Ruimte voor
kolen is beperkt maar omdat hij zuinig werkt in de praktijk genoeg voor uren
plezier bij het gebruik van briketten.
Klachten over niet te verstellen luchtroosters of roosters die open blijven
staan deel ik niet. Bij mij werkt dat allemaal perfect (de eerste keer nog
niet, na enig gebruik wel).
Ook handig: na afloop afsluiten en je kunt 'm binnen een uur meenemen met de
niet opgebrande kolen er nog in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WeberKoper 01-09-2005
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Goede BBQ, voor het eerst lekker mals vlees vanaf de bbq door met de gesloten
deksel te BBQen.
Het probleem met de ventilatiesleuven heb ik ook even gehad, maar een beetje
(olijf)olie doet wonderen.
Een fantastische bbq, welke door zijn compactheid ook makkelijk is op te bergen.
Tevens heb ik geen last dat de as door de ventilatie sleuven naar buiten komt,
de ventilatiesleuven dienen natuurlijk wel zo zijn gemonteerd als op de foto.
Al met al erg tevreden en nog nooit zo lekker gebarbequed. De BBQ is groot en
snel genoeg voor een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen. Door met de
gesloten deksel te BBQen is het vlees ook sneller klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

worstje 20-07-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
Een goed ding, behalve dat ze het rooster van gewoon verchroomd staal hebben
gemaakt.
Dus niet buiten laten liggen anders is het 1 bonk roest.
Zeer slecht voor zo'n dure bbq!
Oja en zorg dat je altijd een hamer bij je hebt liggen om de beluchting te
regelen, moet ook anders kunnen toch heren fabrikanten!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Remco 12-07-2005
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Prima apparaat, lekker klein. Je gooit hem zo achterin de auto om lekker in het
bos te barbecuen. Tijdens het barbecuen het deksel erop en alles wordt mooi
gaar. Misschien voor een groot gezin wat te klein, maar ja, voor barbecuen moet
je toch de tijd nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NVT 30-06-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb deze BBQ nu bijna twee jaar en ben er super tevreden mee. Zelfs als je
je vrienden over de vloer hebt gaat het goed. Hij is lekker klein en met een
grotere groep kun je lekker lang en ontspannen tafelen. Ook gebruik ik hem wel
eens als ik alleen ben en dat gaat ook heel goed. Dus als je twijfelt weet je
het nu gewoon kopen. Hij roest niet, ik laat hem meestal gewoon buiten staan en
heb nog geen roest plekje gevonden. Echt een super ding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

truus geerlings 24-06-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,7
ik heb de Go Anywhere gekochr vanwege de afmetingen, zodat hij makkelijk op te
bergen is. het is een ideale bbq. werkt perfect en groot genoeg voor een klein
gezin. het grote voordeel van de Weber bbq is dat je met deksel erop je vlees
en/of vis veel sneller gaar hebt zonder dat het aanbrandt. zelfs vis roken heb
ik geprobeerd en werkt heel goed. op de camping heb ik hem tijdens gebruik op
een stapel stenen staan,zodat hij de goede hoogte heeft. ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjors t 20-06-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,7
geweldige bbq!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer