Philips AC5659/10 Luchtreiniger - Verwijdert allergenen, gassen en luchtjes - Wit
Reviews
Geweldige luchtreiniger
Reviewscore10.0
Ikzelf heb een neusallergie en mijn dochter vermoedelijjk asthma (3 jaar oud). Wij beiden hebben grote baat bij het apparaat. Ik heb geen jeuk meer in de ogen of neus en mijn dochter niet meer benauwd.
De lucht ruikt veel frisser en schoner.
Bij de eerste keer aansluiten/ aan doen deed hij er zo'n anderhalf uur over om onze lucht van de slechtste lucht kwaliteit naar de beste te krijgen (in een grote open ruimte, keuken/ woon/ keuken). Het was dus echt nodig.
Hierna sloeg hij nog maar af en toe aan en dan vooral na het koken of een openstaande deur.
Hij is wel een beetje groot, maar heeft een moderne look en staat mooi in je kamer.
Waarna hij op full speed aanslaat maakt hij wel geluid, maar wanneer hij op de laagste stand staat hoor je hem al snel niet meer. Ook is er een nachtstand aanwezig.
De app die je erbij kan installeren is ook erg handig. Na het configureren met je WiFi is hij op afstand bedienbaar buiten je netwerk, zolang je maar internet hebt.
Ook erg handig dat hij een kinderslot heeft, want mijn dochter vond de touch knopjes erg interessant. De roosters zijn gelukkig nauw genoeg dat kleine vingertjes er niet door kunnen.
Ik raad dit apparaat zeker aan.
Pluspunten
- lucht fris en schoon
- handige app
Minpunten
- beetje prijzig