Philips 3000 series 3000-serie - Luchtontvochtiger - DE3306/11 - Licht Grijs/Wit

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 399,00Bekijk alle aanbieders
peterkoster11229-04-2026
8.0

Compacte luchtontvochtiger

8.0
Dit apparaat heb ik twee weken in huis en ik ben er erg tevreden mee. De knoppen wijzen voor zich en het is daardoor eenvoudig in gebruik. Het is een compact en handzaam apparaat met een ruime capaciteit voor vochtopvang. Je kan het water ook direct af laten vloeien doormiddel van een slang, maar ik gebruik zelf de opvangbak. Deze bak is eenvoudig te legen. Ik heb geprobeerd om de aromadispenser te gebruiken, maar ik merk nog niet echt dat de geur verspreidt. Dat kan aan de geur/olie liggen. Ik hoop dat ik dat nog wat beter kan benutten. Ik gebruik de ontvochtiger vooral in de douche-/badkamer en af en toe in de woonkamer. Ook zet ik 'm soms op zolder, als de kleren daar aan de waslijn hangen. Dat werkt fijn om de kleding wat sneller te drogen. De droogmachine gebruik ik niet voor kwetsbare was en daar deze ontvochtiger krijg ik deze was toch sneller droog dan ze 'gewoon' te laten hangen. Ik ben erg tevreden.
Pluspunten
  • grote capaciteit (wateropvangbak)
  • makkelijk te verplaatsen
  • kleding droogt sneller
Minpunten
  • aromadispenser merk ik niet
  • redelijk luid