Philips 2000 Series Airfryer - NA220/00 - 4.2L - Zwart

Philips 2000 Series Airfryer - NA220/00 - 4.2L - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 88,50Bekijk alle aanbieders
e**********@h**********17-12-2024
8.0

Een toppertje!

8.0
Een zeer handzame Airfryer , niet te groot of te klein en vooral licht in gewicht.. Ik heb deze AF mogen testen en ik ben erg tevreden en raad hem anderen aan. Hij is erg gemakkelijk in gebruik, temperatuur en tijd is makkelijk in te stellen. Door de Rapid Air is je product sneller klaar en lekker knapperig. Er zijn verschillende voorgeprogrammeerde programma’s toegevoegd aan de Airfryer (die naar behoefte aan te passen zijn in tijd en temperatuur) maar ook stel je heel gemakkelijk via het touchscreen zelf de temperatuur en tijd in. De extra functies zoals warmhouden en het aanzetten van de verlichting in het mandje is een leuke toevoeging. Verder bevat het ontwerp een doorkijk glas, waardoor je gedurende het bakken je gerecht in de gaten kunt houden zonder dat je de Airfryer open hoeft te doen. Het apparaat is ook erg makkelijk schoon te houden omdat het mandje en het rooster gewoon zo in de vaatwasser kunnen Een handigheidje van Philips is dat ze aan de achterzijde van het apparaat een haakje hebben geplaats waardoor het snoer makkelijk op te rollen is. Al met al raad ik deze AF zeker aan, goed apparaat voor zeer een zeer schappelijk bedrag.
Pluspunten
  • licht in gewicht
  • kijkglaasje met verlichting
  • mooi formaat