Philips 3000 Series NA352/04 Airfryer - 9L Dual Basket - Copper/Grey

Philips 3000 Series NA352/04 Airfryer - 9L Dual Basket - Copper/Grey

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 138,00Bekijk alle aanbieders
n******@h**********05-08-2024
9.0
9.0
Ik heb deze dual airfryer nu enkele weken in huis om te testen en ik ben aangenaam verrast door de vele mogelijkheden en het gemak van deze airfryer. Wij waren bekend met een airfryer, maar heb nu ervaren hoe fijn het is om verschillende gerechten tegelijk klaar te maken zonder gedoe van verschillende baktijden etc. De Philips 3000 Dual Airfryer biedt veel meer functies dan onze vorige airfryer. Een van de handigste functies is de tijdfunctie die ervoor zorgt dat je gerechten tegelijk klaar zijn in beide manden dankzij de synchronisatiefunctie. Daarnaast zijn er de voorgeprogrammeerde instellingen die het koken nog makkelijker maken. Beide lades kunnen apart ingesteld worden, wat ons in staat stelt om diverse gerechten tegelijkertijd te bereiden. Een andere handige extra functie is de schudindicatie die je helpt herinneren om bijvoorbeeld de frietjes even te schudden, zodat ze allemaal even krokant gebakken worden. Dit zorgt voor een gelijkmatige bereiding zonder dat je er continu op hoeft te letten. Het schoonmaken van deze airfryer is ook een stuk makkelijker dan voorheen door de uitneembare mandjes. Het snoer kun je makkelijk oprollen aan de achterkant van het apparaat, wat zorgt voor een opgeruimde aanblik op het aanrecht. De display heeft makkelijke touchscreen toetsen waarmee je de temperatuur per 5 graden kunt instellen, wat ons helpt om nauwkeurig te koken. De Airfryer heeft voldoende inhoud voor een gezin van 4 personen en wordt bij ons dan ook veel gebruikt voor allerlei verschillende gerechten. Al met al ben ik zeer tevreden met de Philips 3000 Dual Airfryer. Het apparaat is veelzijdig, gebruiksvriendelijk en eenvoudig schoon te maken, wat het een waardevolle aanwinst maakt voor onze keuken.
Pluspunten
  • 2 manden
  • Extra functies
  • Makkelijk schoon te maken