De philips airfryer 3000 serie met 2 bak units, is echt een topper, ik heb deze mogen testen
Het is in het begin, je eigen een beetje verdiepen in het touch screen programma, maar als je het eenmaal door hebt, werkt het fantastisch
Het apparaat heeft een grote mand en een kleinere, de grote hebben wij gebruikt voor airfryer friet, krieltjes, afbak broodjes in te bakken, dit kwam er alle met een mooie kleur uit, de kleinere bak is fijn voor snacks, vissticks, en heb er diverse soorten diepvries groenten in warm en gaar gemaakt
Het apparaat is ook makkelijk schoon te maken, bij beide bakken kan je het uitneembare gedeelte in het afwasmachine reinigen, heb het ook met een gewoon sopje geprobeerd en dit ging ook goed, de bakken opzich heb ik met een beetje afwasmiddel onder de kraan afgespoeld en met keukenrol droog gemaakt
Ik heb het oude model airfryer van philips met het rastermandje, maar de nieuwe modellen zijn veel makkelijker schoon te maken
Deze dubbele airfryer krijgt van mij een 10, voor gemakkelijk schoon te maken en de bakresultaten van diverse etenswaar