Philips 2000 Series Airfryer - NA210/00 - 3.2L - Black

Philips 2000 Series Airfryer - NA210/00 - 3.2L - Black

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 94,99Bekijk alle aanbieders
VeronikaRe28-06-2024
10.0

Good

10.0
Na een paar weken gebruik kan ik zeggen dat ik compleet verrast ben door hoeveel lekkere gerechten je Airfryer kunt maken! Eerst van al is het geweldig omdat je veel minder olie nodig hebt om te frituren. Ik maakte bijvoorbeeld een portie frietjes met slechts één lepel olie, wat echt fantastisch is als je aan het afvallen bent of gewoon gezond wilt eten. De frieten kwamen perfect uit de airfryer: knapperig en gaar aan de binnenkant. Ook kun je hier prachtige stukken kip in maken. Ik maakte vorige week chicken wings en ze waren ongelofelijk lekker. Het vlees was sappig en de huid was superknapperig. Ik denk dat dit komt doordat de warmte in de airfryer zo efficiënt wordt verspreid. Het is ook ontzettend handig omdat je gerechten binnen een paar minuten klaar hebt. Een vissteak is meestal binnen tien minuten klaar, frietjes binnen vijftien minuten en kip binnen twintig minuten. Dat betekent dat je binnen een half uur een geheel maaltijd kunt maken! Ook is het geweldig dat je de schaal in de vaatwasser kunt zetten, want dat maakt het reinigen zo gemakkelijk. In een woord: top!
Pluspunten
  • makkelijk te gebruiken
  • kwaliteit