Wij hebben deze airfryer een maand mogen testen via review.nl. Over het algemeen zijn wij zeer tevreden over deze airfryer. Toch zijn er een aantal puntjes waar wij ruimte voor verbetering zien.
In deze testperiode hebben wij deze airfryer zoveel mogelijk geprobeerd te gebruiken. We hebben er natuurlijk frietjes en snacks in gemaakt maar ook vlees, vis, vleesvervangers, groentes en zoete snacks.
Het gebruiksgemak van het apparaat is erg hoog. Je hoeft niet voor te verwarmen voor gebruik, je hebt een paar knoppen op het apparaat waarmee je instellingen kan aanpassen, de mand en het rooster kunnen in de vaatwasser en je hebt een erg ruime bak waar veel eten in kan. We hebben met gemak friet of shoarma voor 4 volwassenen in 1 mand kunnen bereiden. Toch zijn binnen dit gebruik wel een aantal puntjes voor verbetering, Zo is het netsnoer erg kort, je hebt net een armslengte tot je beschikking. Ook zijn de gaten in het rooster in de mand net te groot. zowel krulfriet als shoarma als gesneden groenten waren aan het einde van de bereidingstijd onder in de mand te vinden.
Als laatste punt wil ik nog benoemen dat de vooringestelde programma's erg leuk en interessant klinken maar dat deze nagenoeg nooit overeenkomen met wat een product daadwerkelijk nodig heeft volgens diens eigen gebruiksaanwijzingen.
Mocht je zelf willen oefenen met eigen gerechten kan je via de app die ze in (ultra korte) handleiding aanbevelen een uitgebreidere handleiding en verschillende gerechten vinden.
Al met al zeer tevreden over het apparaat en het gemak dat het oplevert.