Grote bak, makkelijk schoon te houden, eenvoudig in gebruik.
Reviewscore10.0
Ik heb deze airfryer een aantal weken mogen testen.
De airfyer is mij erg goed bevallen. Toen ik hem voor het eerst gebruikte viel mij één ding direct op. Geluid, of het gebrek daaraan. Een echte Ninja dus. Wel heel fijn dat zo'n apparaat in je keuken wat stiller is dan je gewend bent.
De airfyer oogt niet heel groot. Toch is de bak erg ruim. Wij zijn thuis met zijn vieren en kunnen nu voor het eerst voor iedereen in een keer airfyen. Ik heb het idee dat de airfyer snel warm is, hij kan ook tot 220 graden in plaats van 200 (zoals de meeste airfryers) en heeft een extra crispy modus voor, bijvoorbeeld, frieten. In totaal heeft de airfyer 5 verschillende standen, wij gebruiken er in praktijk maar 2.
De airfryer is ook eenvoudig in gebruik. Gebruiksaanwijzing ook niet nodig gehad. Kwestie van tijd en temperatuur kiezen en op start drukken.
Wat ook fijn is dat een deel van de mand in de vaatwasser kan, dat houdt het een stuk makkelijker schoon. De rest van het mandje bevat geen gekke vormen, dus is ook makkelijk schoon te houden.
Al met al een erg goede airfyer. En een zeer grote verbetering ten opzichte van mijn vorige fryer.