Philips 3000 Series NA352/00 Airfryer - 9L, Dual Basket, 8 Programs

Philips 3000 Series NA352/00 Airfryer - 9L, Dual Basket, 8 Programs

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 119,00Bekijk alle aanbieders
Kp19228-04-2024
8.0

Handig, stil en veelzijdig!

8.0
Wij mochten deze airfryer een aantal weken testen. Het eerste wat opvalt, is het formaat. Niet gek dat ie groter is, hij heeft immers 2 mandjes, maar houd rekening met de grootte van een goeie huis-, tuin- en keukenprinter. Hij ziet er mooi robuust uit. De koperkleurige handvatten geven echt een premium uitstraling. De bediening is top. Grote duidelijke knoppen (touchpad) op de bovenkant van de airfryer. Je selecteert eerst voor welk mandje je iets wil instellen en de rest volgt vanzelf, erg intuïtief. Er zijn wat voorinstellingen die je kunt gebruiken, maar in de praktijk stellen we toch meestal zelf de temperatuur en tijd in. De grootte van de mandjes is ook prima, voor 2 a 3 personen is het prima om aardappels, snacks, broodjes, vis en groente erin te doen, het smaakt allemaal goed! De mandjes kunnen ook gekoppeld worden qua temperatuur en baktijd. Door bijv. aardappelen en je eiwitbron in het grote mandje te doen, en je groenten in het kleinere mandje, heb je in een handomdraai je maaltijd klaar. De twee mandjes hebben een binnenmandje dat vastgeklemd zit. Hierdoor kun je je gerecht makkelijk en veilig op een bord kiepen, maar tegelijkertijd moet je opletten dat de olie er dan ook uit loopt. Het mandje is wel wat scherp bij de randjes. Het binnenmandje kun je eruit halen en het geheel is dan makkelijk schoon te maken. Zowel het binnen- als buitenmandje zijn vaatwasserbestendig. De vrij grote mandjes vullen de vaatwasser erg snel, wij kiezen er meestal voor om ze even met de hand af te wassen. Al met al een fijne airfryer als je een complete maaltijd zonder gebruik van fornuis of oven op tafel wil zetten
Pluspunten
  • stil
  • prachtige vormgeving voor een airfryer
  • vaatwasserbestendig
  • groot en klein mandje, koppelbaar qua temp/baktijd
Minpunten
  • iets kras- en vetgevoelig aan de bovenkant
  • groot apparaat