Philips 7000 Series Airfryer Combi XXL Connected - HD9880/90 - 8.3L - 22 Programs

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 347,54Bekijk alle aanbieders
Anja-AVR15-08-2025
9.0

De perfecte Airfryer

9.0
Sinds ik deze Philips Airfryer in huis heb, kook ik regelmatig anders. Deze indrukwekkend grote airfryer heeft een plek veroverd op mijn aanrecht en verdient die plek volledig – al moet je wel rekening houden met de ruimte die hij inneemt. Ruimte en capaciteit Met zijn 8,3 liter capaciteit kun je écht voor het hele gezin koken. Voor een gezin van vier personen maak je moeiteloos complete maaltijden, en er past genoeg friet in voor wel zes porties. Het is een behoorlijk formaat, maar dat is juist de kracht – je bent niet meer beperkt tot kleine porties. Gebruiksgemak en bediening Wat me direct opviel is hoe intuïtief alles werkt. De automatische programma's zijn fantastisch – zelfs mijn partner, die normaal de airfryer links laat liggen, maakt nu perfect gebakken aardappelen en vis (waar hij enorm van houdt). Via de NutriU-app kun je prachtige dingen maken, zoals perfect gekookte eitjes, waarbij je via de app regelt hoeveel er tegelijk bereid worden. Persoonlijk gebruik ik liever de knoppen op het apparaat zelf, maar de app-functionaliteit is zeker waardevol. De voedselthermometer – een gamechanger Het absolute hoogtepunt is de geïntegreerde voedselthermometer. Deze meet precies hoe heet je gerecht van binnen is, waardoor vlees en vis altijd perfect gaar worden. Vooral bij biefstuk kun je nu exact bereiken wat je wilt – van saignant tot doorbakken. Dit geeft je totale controle over het kookproces. Prestaties en resultaten Het resultaat is keer op keer consistent: een krokante laag met een sappige binnenkant, en dat allemaal met minder vet. Het apparaat warmt razendsnel op en gebruikt daardoor relatief weinig energie – tot 40% sneller koken betekent ook energiebesparing. Hij maakt bovendien weinig geluid tijdens het gebruik. Reiniging en praktische punten Alle onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser, wat het onderhoud enorm vergemakkelijkt. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat het snoer wat langer had gemogen – op sommige keukens kan dat een uitdaging zijn. Hij is wel wat zwaar als je besluit hem toch van het aanrecht op te ruimen. Veelzijdigheid met accessoires Zonder accessoires gebruik ik hem voor standaardgerechten, maar met de grillplaat en bakvorm open je een hele nieuwe wereld. Van gegrilde groenten tot cake – tot nu toe lukt allet. De accessoires zoals de pizzakit en snackset maken dit apparaat tot een echte alleskunner. Conclusie De Philips HD9880/90 is echt een apparaat dat je dagelijks wilt gebruiken. Door de combinatie van grote capaciteit, slimme functies zoals de voedselthermometer, gebruiksgemak en consistente resultaten, kook ik nu vaker en gevarieerder dan ooit. Voor gezinnen die gezond, snel en gevarieerd willen koken, is dit een uitstekende investering.
Pluspunten
  • Groot formaat
  • Kerntemperatuurmeter
  • Eenvoudige bediening
Minpunten
  • Zwaar in gewicht