De afgelopen weken heb ik de Princess Airfryer Grill mogen testen en de Grill heeft mij lichtelijk verrast. Deze Airfryer Grill draait natuurlijk om de grill functie en die werkt gelukkig genoeg perfect. Zo duurt het opwarmen slechts een paar minuten en is het eten binnen tien minuten goed gegrild. Ik heb zelf van alles geprobeerd, zoals kip en tilapia filet, en alles kwam er goed gebakken en gegrild uit. Er zit ook een thermometer bij de Airfryer Grill en deze zorgt ervoor dat de tijd automatisch wordt aangepast wanneer het eten nog niet gaar is. De temperatuur kan je zelf instellen. Tijdens het gebruiken heb ik helaas niet gezien of dit ook echt werkt. Zo was mijn kip nog niet gaar toen de Airfryer nog twee minuten had staan, maar ik kon niet zien of er ook echt tijd werd toegevoegd aan het bakken. De kip was uiteindelijk wel volledig gaar en goed gebakken.
Mijn enige minpunt aan de Airfryer, is toch het ‘normale’ Airfryer gedeelte. Gerechten met grote hoeveelheid, zoals friet en groenten kan je helaas niet zo veel van bakken. Vooral bij de friet merkte ik dat ik vaak moest schudden om alles goed gebakken te krijgen.
Al met al ben ik redelijk tevreden met de Airfryer Grill als ik hem alleen als Grill zie. Maar het Airfryer gedeelte is het toch net niet.