TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de TP-LINK Deco M5, 3-Pack op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ralf 23-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De goedkoopste alleskunner. En perfecte kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Algemene score

10,0
Deze deco M5 is perfect voor mensen die zowel niet zo technisch zijn als de techneuten. De goedkoopste mesh oplossing die ik heb kunnen vinden!

Sinds ik dit geïnstalleerd heb jaren geleden is er geen dag meer geweest dat ik slecht of traag internet heb gehad. Via de app kun je alle functies zelfs buitenshuis instellen. Dingen als Port forwarding etc zijn goed in te stellen en loop ik niet tegen problemen aan.

Ook de service is erg indrukwekkend. Ik heb het product gekocht direct na de product launch en er zaten toen nog wat bugs in. Deze werden snel opgepakt en opgelost.

Inmiddels is het product echt we volwassen en werkt alles naar behoren. Ja het lijkt duur... maar het is de prijs echt meer dan waard!

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Controle op afstand.
  • Maximale snelheid makkelijk haalbaar
  • Betaalbare mesh oplossing
  • Erg veel functies

Minpunten

  • Geen web interface.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Ooms 05-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact, maar zeer krachtige apparaatjes

Geschreven voor: TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Algemene score

8,0
Mooie apparaatjes die een netwerk creeren in huis. Geen gedoe met moelijke instellingen, gewoon de app installeren, de instructies volgen en voilla. Na de update van vorige week een aantal opties erbij en het de deco ziet er ook nog eens mooi uit. Doordat hij zo compact is, is de deco ook makkelijk weg te werken. Nu een sterker wifi signaal dan ooit in mijn huis en ik ben van dat ellendige inloggen op verschillende netwerken af. Aanradertje dus.

Pluspunten

  • Compact
  • Simpele installatie
  • Prima design
  • Razend snel internet

Minpunten

  • Nog veel updates nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Rudy 24-10-2017

En heb je inmiddels al (veel) updates gehad? Of is TP-link daar niet zo scheutig mee?

Reageer

MRamaekers 24-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super eenvoudige installatie en doet het perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Algemene score

9,0
Prima product.

Leuk design. Prima bereik. Super eenvoudige installatie via de app.

Net geïnstalleerd dus de betrouwbaarheid moet nog getest worden.

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • Goed bereik
  • Eenvoudige installatie
  • App die doet wat het moet doen met een beetje meer

Minpunten

  • Geen muurklemmen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoine 23-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een woning met meerdere etages van wifi voorzien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Algemene score

9,0
Met de TP-LINK Deco M5 3 pack installeer je eenvoudig en snel, in een gemiddeld eengezinswoning, een volledig dekend wifi netwerk. Van alle beschikbare mesh netwerken is het niet de meest snelle of meest uitgebreide set die je kan kopen, echter is het wel een de meest gunstige sets qua prijs/kwalilteit, zoniet de meest gunstige.

De set heeft geen eigen zender om onderling tussen de units te communiceren, dit gaat dus van het overige wifi verkeer af, waardoor je minder snelheid overhoud. De oplossing hiervoor is om de units bekabeld aan te sluiten, indien dit mogelijk is uiteraard.

Als je al bezit over een goede router/modem/firewall, kan je de set ook in Access Point mode zetten. Je wifi wordt dan een verlenging van je netwerk achter de router. Dit zal voor heel veel mensen niet van toepassing zijn. Ik ben echter zelf van mening dat je een goede dedicated router/firewall moet gebruiken, die daar echt voor is gebouwd en niet een wifi access point met router functionaliteit direct aan je internet verbinding moet hangen omdat dit "makkelijk" is. Safety first ;-)

Als de Deco M5 in Access Point mode is geconfigureerd kan je echter niet meer van een aantal services gebruik maken zoals de AntiVirus en Parental Control, maar zal voor degene die het zo installeren ook geen probleem zijn.

De dekking in ons (redelijk) nieuwbouw huis is perfect. Op iedere etage een unit (bekabeld) zorgt voor een goed dekking.

In een notedop een mooie set voor de normale gebruiker

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Kleine units
  • Eenvoudige installatie
  • Mogelijkheid tot bekabeld aansluiten
  • Antivirus en Ouderlijk toezicht

Minpunten

  • Enkel te installeren door aanmaken TP-LINK account
  • Geen webinterface
  • Weinig geavanceerde opties voor pro-gebruikers
  • Access Point mode mist enkele opties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Chantal 22-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werk goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Algemene score

9,0
We hebben op advies van de medewerker in de winkel dit systeem gekocht. We zijn er erg tevreden mee. Doordat je op 3 punten in huis de Deco's plaatst heb je tussen deze dingen altijd goed bereik. Zelfs tot achter in de tuin!

Pluspunten

  • Goed WiFi bereik.
  • Makkelijk te installeren via de app

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Simon 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel simpel te bedienen en heel goede wifi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Algemene score

10,0
Het zijn kleine kastjes, dat is mooi want ze vallen niet zo op. Maar er komt fantastische wifi uit. Installeren en bedienen is heel simpel in de app.

Pluspunten

  • Compact
  • Goede wifi
  • Goede app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wesdijk 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Push it to the limit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Algemene score

10,0
Eindelijk... weer full speed internet door het hele pand. Goede verpakking, werkt perfect met de app, installatie een eitje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk overal in huis goede Wifi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Algemene score

10,0
Eerder van alles geprobeerd om boven in huis goede Wifi te krijgen. Homeplugs werkten in ons huis heel matig. Kabels trekken gaat moeilijk. Wifi met name op zolder was heel slecht. Na installatie van de TP-link Deco M5 hebben wij nu in het gehele huis snelle Wifi. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Zeer gemakkelijk te installeren
  • Snelle Wifi
  • Leuke vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martens 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: TP-LINK Deco M5, 3-Pack

Algemene score

10,0
Na een hoop oplossingen in de vorm van aan elkaar geknoopte kabels en wifi versterkers hebben wij nu DECO in huis. En het is geweldig. Het systeem is mooi en valt niet op. Het installeren was ontzettend eenvoudig, maar dat geldt eigenlijk voor alles in de deco app. Ontzettend gebruiksvriendelijk. We hebben nu overal een wifi netwerk. Echt op alle plekken, zelfs de tuin. En het is niet nodig om daar zelf iets aan te doen. Het werkt gewoon.

Pluspunten

  • Heel makkelijk / gebruiksvriendelijk
  • Overal snelle wifi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer