versterker

Selecteer alleen:

Informatie over versterkers

Een versterker is min of meer het hart van uw geluidsinstallatie. Versterkers zijn er in stereo- en in surroundvariant. Voordat u een keuze gaat maken is het belangrijk om goed te weten voor welke optie u gaat. Want hoewel surroundapparatuur een immense populariteit kent, worden er ook nog steeds veel stereo-versterkers verkocht. Wilt u een versterker kopen, of verschillende versterkers vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van versterkers

Laatste review

Marantz PM-KI Pearl Lite

Dit is een fantastische versterker met een mooi ruimtelijk geluid. Krachtig bovendien. Geen moeite met mijn 4 ohm Boston Acoustics M350. Wist niet dat mijn CD's zo goed klonken. Om 10 % beter (wat is dat...) geluid te krijgen zal je echt tweemaal zoveel euro's moeten spenderen! Een mooi rustig en warm geluid wat niet verveelt, ik luister elke avond een paar uur muziek.

In combi met de Pearl Lite SACD van Marantz helemaal een toppertje. Overigens heb ik via diens DAC mijn Sonos gekoppeld en dat is ook een forse winst in geluidskwaliteit!

De PM-KI gaat nu uit de levering en wordt opgevolgd door de PM 8005. Gelet op de specificaties is die niet beter, wel wat duurder (nu), dus wie nog een Pearl Lite kan aanschaffen doet een goede koop!
JohandievanMuziekHoudt

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.