Computermuis vergelijken

(917 resultaten) Informatie over computermuizen

Een computermuis is een standaard onderdeel bij de aanschaf van een pc of laptop. Natuurlijk zijn er ook andere manieren om een pc te bedienen (trackball, touchpad, touchscreen) maar een echte computermuis werkt voor de meeste mensen toch nog altijd het fijnst.

De verschillen in computermuizen kunnen zitten in het aantal knoppen, de functionaliteit en het al of niet draadloos kunnen bedienen. Wil je een computermuis kopen, of verschillende computermuizen vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Logitech MX Performance - door Michel Jonker

Als een van de eerste deze muis gekocht, volgens mij eind 2009, inderdaad voor 99 euro. In gebruik voor mijn werk als programmeur, dus intensief gebruikt met ongeveer 8 uur per werkdag en dagelijks mee in de rugzak van en naar het werk. Werkt nog steeds feilloos! Accu nog in orde, knoppen nog in orde, geleiders nog niet versleten. Vliegwiel werkt uitstekend, programmering van de knoppen is een genot, prima software. Ik gebruik alleen het orginele oplaad snoer niet omdat dat te stug en vrij kort ..

Alle reviews van Logitech MX Performance
lees meer