Computermuis vergelijken

(951)

Een computermuis is een standaard onderdeel bij de aanschaf van een pc of laptop. Natuurlijk zijn er ook andere manieren om een pc te bedienen (trackball, touchpad, touchscreen) maar een echte computermuis werkt voor de meeste mensen toch nog altijd het fijnst.

De verschillen in computermuizen kunnen zitten in het aantal knoppen, de functionaliteit en het al of niet draadloos kunnen bedienen. Wil je een computermuis kopen, of verschillende computermuizen vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Apple Magic Mouse - door elroy90

Ik werk al langer met Apple. De Apple Magic Mouse heeft een mooi design. Ik heb altijd met goedkope muizen gewerkt, maar fijn werkte het echter niet. En nu werk ik met de Apple Magic Mouse. Het design is mooi, dat zei ik al. Maar is het een goede muis? Zeker weten, de Apple Magic Mouse ligt lekker in de hand, is niet te zwaar, reageert supersnel. En het scrollen gaat echt heel goed, dat ik ook het fijnste aan de Apple Magic Mouse, een veeg naar links, en je gaat naar de vorige pagina, deze manie..

Alle reviews van Apple Magic Mouse
lees meer