Elektrische tandenborstel vergelijken

(165 resultaten) Informatie over elektrische tandenborstels

Tandplak verzamelt zich iedere dag weer achter je tanden. Daarom is het belangrijk dagelijks 2 á 3 keer twee minuten te poetsen.

Wist je dat elektrisch poetsen beter is dan tandenpoetsen met een handtandenborstel? Door de kleine opzetborstels op de elektrische tandenborstel kun je overal beter bij. Bovendien maakt hij veel meer bewegingen per minuut dan jij met een handborstel kunt halen. Je hebt verschillende elektrische tandenborstels: borstels die ronddraaien of die zigzag bewegen. Maar je hebt ook speciale elektrische tandenborstels voor kinderen, vaak met een leuk muziekje die een seintje geeft als je kleine lang genoeg gepoetst heeft. Op zoek naar de beste elektrische tandenborstel voor kinderen of voor jezelf? Je vindt ze hier!

Laatste review - Philips HX9172 - door Stefanvw

In het begin was het even wennen, vooral aan de lippen omdat de vibraties vrij krachtig zijn (kriebelde) Na bijna een maand de tandenborstel in gebruik te hebben kan ik niet meer zonder. Al vanaf dag 1 geeft het een geweldig schoon gevoel dat ook lang blijft. Ik ben zeker van plan om in de toekomst weer een Philips tandenborstel te gaan kopen (wel van het hoge segment). Al met al ben ik er zeer tevreden over, ik wil niet anders meer!

Alle reviews van Philips HX9172
lees meer