fiets

Selecteer alleen:

Informatie over fietsen

De fiets is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Of het nou gaat om boodschappen doen, de kinderen naar school brengen of woon-werkverkeer; fietsen doen we allemaal. Toch zijn er veel keuzes bij het aanschaffen van een fiets. Dames, heren of unisex? Ga naar kinderfietsen voor de kleinere fietsers onder ons. Trap je liever met wat hulp, ga dan naar de elektrische fietsen. Of ga je voor sportief en wil je een racefiets of mountainbike? Wil je een fiets kopen, of verschillende fietsen vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van fietsen

Laatste review

Batavus Rumba (Dames/2014)

geweldige fiets ik ben er heel blij mee!
rijdt licht en soepel echt veel lichter dan mijn oude fiets die ook 7 versnellingen had
Verder kan ik makkelijk met de versnelling in 4 of 5 rijden wat met de oude fiets heel zwaar ging
en ik krijg ook veel complimenten dat de fiets er zo mooi uit ziet, ik heb de roze uitvoering
ik twijfelde eerst tussen de batavus Diva of de Batavus Rumba maar ik had gelezen dat de Diva nogal zwaar rijdt dus heb ik gekozen voor de Rumba en ik ben er blij mee!
met boodschappen in de fietstas ging ook prima, de bagagedrager kan veel hebben

over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen maar de fiets ziet er stevig uit en voelt ook stevig dus ik ga er vanuit dat hij heel lang mee zal gaan
flowerpower68

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.