E-readers vergelijken en kopen (123 resultaten)

Filteren

Beste

Nieuwste

E-readers vergelijken

Op vakantie, in de trein of gewoon thuis. De e-reader is eigenlijk overal een uitkomst. E-readers zijn licht, compact en kunnen honderden ebooks opslaan. Zo zit je nooit meer zonder!

Natuurlijk koop jij het liefst alleen de beste e-readers. En als het even kan voor een mooie prijs. Op deze pagina kun je e-readers vergelijken, om zo tot de juiste keuze te komen. Liever eerst wat meer weten? Lees dan verder.

Waarom een e-reader?

Het is natuurlijk ook mogelijk om in plaats van een e-reader je boeken of andere lange teksten te lezen op je tablet. Toch is het lezen vanaf een e-reader een stuk prettiger. E-readers hebben geen backlight, waardoor er geen fel licht in je ogen schijnt. Daarnaast zijn e-readers erg licht. Door dit lage gewicht is het heel makkelijk om overal een boek te lezen. Daarnaast is het gemakkelijk om veel ebooks op je e-reader op te slaan: zo heb je altijd je favoriete boek bij je.

E-readers vergelijken

De meeste e-readers verschillen onderling niet zo heel veel van elkaar. Vaak gaat het om de extra technische snufjes die de ene e-reader anders maken dan de andere. Dit zijn overigens ook vaak de redenen waarom sommige e-readers net wat duurder zijn.

Beste e-readers

Ga jij een e-reader kopen en wil je alleen het allerbeste? Ben je je nog aan het orienteren maar wil je het liefst enkel kiezen uit digitale e-readers met een hoog cijfer? Op deze pagina vind je de e-readers die de hoogste beoordelingen hebben gekregen van de bezoekers van Kieskeurig. Oftewel: alleen de aller beste e-readers.

Speciale e-readers

De Kobo Aura H2o van Kobo is bestand tegen (spat)water en gaan zelfs krassen van zand tegen! Dus als jij op het strand ligt dit jaar, is dit de e-reader voor jou! Liever eentje die perfect is voor thuis? De Kindle Paperwhite heeft zo’n ‘papierwit’ scherm, dat het echt lijkt alsof je een gewoon boek aan het lezen bent. Dit werkt extra rustig voor je ogen!

De bekendste merken

Een van de meest populaire e-reader merken is Kobo. Dit merk heeft veel diverse e-readers, welke vaak ook goed betaalbaar zijn. Een ander bekend e-reader merk is Kindle. Kindle e-readers zijn vaak wat duurder, maar zijn ook regelmatig voorzien van leuke technische snufjes en multifunctioneel te gebruiken.

Meer weten

Wil je meer weten en leren over e-readers en alle mogelijkheden? Hoe download je bijvoorbeeld een ebook op je e-reader en uit welke functionaliteiten kun je allemaal kiezen? Deze informatie en nog veel meer leuke e-readerweetjes vind je op deze informatiepagina.