Netwerkadapter vergelijken

(449 resultaten) Informatie over netwerkadapters

Met een draadloze netwerkadapter maak je een pc of laptop geschikt voor gebruik met draadloos internet. Draadloze netwerkadapters zijn over het algemeen verkrijgbaar in usb-vorm, maar er zijn ook insteekkaarten verkrijgbaar (vooral voor laptops).

Door de vele modellen kan het kiezen van de juiste wireless netwerkadapter niet altijd even makkelijk zijn. Wil je een draadloze netwerkadapter kopen, of verschillende draadloze netwerkadapters vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Sitecom WLA-3001 WiFi USB Adapter - door Hans_18T

Ik zocht iets om mijn 3 jaar oude laptop te voorzien van 5GHz wifi (802.11ac), daar in mijn buurt het tamelijk vol zit in de 2.4 GHz band. Dat de Wifi Adapter slechts de 5GHz band aan kan is voor mij geen bezwaar. Uiteindelijk vond ik in een forum een aantal positive berichten over deze mini adapter. Installatie verliep vlot en ik kon zonder problemen mijn laptop verbinden met mijn AVM 1750E. Op 3 meter afstand heb ik de maximaal haalbare verbinding van 433 Mbit/s een verdieping hoger, zakt he..

Alle reviews van Sitecom WLA-3001 WiFi USB Adapter
lees meer