Panasonic Lumix DMC-FX500 zilver

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic Lumix DMC-FX500 zilver op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Specificaties

algemene kenmerken

Kleur(en)
zilver

opties

Opties
PictBridge, histogram
Lach detectie
Nee

aanpasbare instellingen

Zelf in te stellen
sluitertijd, diafragma
Sluitertijd instelbaar
Ja
Diafragma instelbaar
Ja

aansluitingen en interfaces

PictBridge
Ja

sensor

Megapixel
10,1 megapixel
Maximale resolutie
3648 x 2736 pixels
Beeldsensor
1/2 inch
Formaat beeldsensor
0,43 inch
Frames per seconde (FPS)
30
Ondersteunde beeldverhouding(en)
3:2, 4:3, 16:9

lens

Optische zoom
5 x
Digitale zoom
4 x
Beeldstabilisator
Ja
Groothoek
25 mm
Tele-bereik
125 mm

focus

Focus
automatisch

foto's maken

Zoeker
LCD
Schermgrootte
3 inch
Schermgrootte
3 inch
Ondersteunde beeldformaten
JPG

belichting

Lichtmeting
meerveldsmeting, centrumgericht, spotmeting
AE programma's
avondopname, kaarslicht, kinderen en huisdieren, portret, sneeuw, sport, strand, vuurwerk, zonsondergang, voedsel, zelfportret
Histogram
Ja
Sluitertijden
1/2000 - 60 sec

video mogelijkheden

Videofunctie
Ja

flitsen

Richtgetal flitser
6,3 m
Externe flitser
Nee
Flitsprogramma
auto, anti rode-ogen, invulflits, slow sync, uit

opslag

Compatibele geheugenkaarten
MultiMediaCard, SD, SDHC

inhoud en afmetingen

Hoogte
5,7 cm
Gewicht
155 g

Algemeen

EAN
5025232467976
Partnumber
DMC-FX500EG-S
Toelichting partnumber
zilver
Introductie model
2008
Op Kieskeurig sinds
March 2008

product

Website fabrikant
http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Cameras-Camcorders/Digital-Cameras/Lumix-Digital-Cameras/model.DMC-FX500S.S_11002_7000000000000005702#tabsection

extra

Optische zoom
5 x optische zoom
Digitale zoom
4 x digitale zoom

Toelichting specificaties

DMC-FX500, Touch and Capture
De nieuwe 10,1 megapixel DMC-FX500 is voorzien van een 25 mm Leica groothoeklens met 5x optische zoom. Daarbij is de FX500 voor een meer intuïtief gebruik voorzien van een hybride bedieningssysteem welke werkt met een joystick en een 3.0” touchscreen. Door de Intelligent Auto stand kunt u als gebruiker het instellen van de juiste waarden ook aan de camera overlaten. De geavanceerde DMC-FX500 combineert een futuristisch bedieningssysteem met een breed scala aan geavanceerde functies. Zelfs volledig handmatige bediening via touchscreen behoort tot de mogelijkheden.
3.0 inch touchscreen
Door het 3,0 inch touchscreen wordt het bijzonder gemakkelijk om foto’s te nemen en terug te kijken. Tijdens het opnemen kunnen focus en belichting in het gewenste gedeelte van het beeld worden ingesteld door het onderwerp in dat gedeelte aan te raken. Door de Volg-functie blijft de camera zelfs bij beweging dit onderwerp volgen. In de modus voor handmatige bediening kunnen diafragma en sluitertijd op de gewenste waarde worden ingesteld door een schuifbalk op het scherm te verplaatsen.
Intelligent Auto
De Intelligent Auto stand maakt fotograferen eenvoudiger en is voor de DMC-FX500 verder uitgebreid door toevoeging van de nieuwe Intelligent Exposure functie en Digitale Rode-ogencorrectie. Natuurlijk zijn ook Mega O.I.S welke de trillingen van de hand onderdrukt, en Intelligent ISO Control welke veegeffecten als gevolg van bewegende onderwerpen voorkomt aanwezig. De Intelligent Scene Selector stelt daarbij de juiste scène-modus in door deze automatisch te selecteren uit de meest gebruikte scène-modi. Het Gezichtsherkenningssysteem herkent menselijke gezichten en stelt automatisch de juiste focus en belichting in. Zelfs het ongewenste rode-ogeneffect veroorzaakt door de flitser wordt automatisch gecorrigeerd. De nieuw toegevoegde Intelligent Exposure functie beheert automatisch de ISO-gevoeligheid op de sensor. Hierdoor worden donkere en lichte delen in het beeld opgeheven en zal een onderwerp met tegenlicht worden vastlegt zoals u het ziet. Kortom altijd mooie foto’s met Intelligent auto.
High Definition foto en bewegende beelden
Voor een perfecte weergave op een Full High Definition Viera plasma of LCD kunnen alle Lumix camera’s foto’s maken in Full HD. De DMC-FX500 gaat verder en legt zelfs dynamische HD videobeelden vast in 1280 x 720p met 30 bps voor hoogwaardige weergave van bewegende beelden. Dankzij de HD component uitgang en kabel* kunnen foto’s en video’s die zijn gemaakt met de DMC-FX500 direct worden bekeken in verbluffende HD-kwaliteit op uw HD plasma of LCD.
Venus Engine IV
De nieuwe beeldverwerker LSI, Venus Engine IV, bevat een opnieuw verbeterde signaalverwerkingstechnologie voor het produceren van foto’s van nog hogere kwaliteit.
De veelzijdige beeldverwerker garandeert tevens een supersnelle responstijd. Hierdoor kunt u eenvoudig onverwachte fotomomenten vastleggen. In de serieopname kan de DMC-FX500 ongeveer 2,5 opnames per seconde maken in de hoogste resolutie. Tijdens hoge-snelheid serieopname schiet de camera zelfs tot 6 beelden per seconde. U kunt ook onbeperkt opeenvolgende opnames maken, en daarmee doorgaan totdat de geheugenkaart vol is. De Venus Engine IV ondersteunt tevens een hoge sensor gevoeligheid waardoor de DMC-FX500 zelfs om kan gaan met een ISO-waarde van maximaal 6400. Dit is genoeg om opnames te maken in vrijwel complete duisternis, zonder het gebruik van een flitser.