Foto de Vakman - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3814 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto de Vakman.

Foto de Vakman stelt zich voor

Welkom bij fotodevakman.nl! Al 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 264 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dainne Oppers 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vier jaar geleden m'n 3e camera gekocht bij deze fotozaak in Uden. De kennis en service van deze winkel zo goed dat ik telkens weer terugkeer naar deze zaak. Door een foutje mijnerzijds was m'n camera niet goed meer in te stellen en hielpen ze me in de winkel deze instellingen weer goed te zetten. Service van de zaak.
Ook krijg je elke keer uitleg over je camera waar je wat mee kunt.
Afgelopen week was m'n flitser niet werkzaam, in de winkel werd ik weer super geholpen en bleek er een beetje vuil tussen te zitten. Ze hebben deze schoongemaakt en de het was weer gemaakt. Zonder kosten.
Geweldige en vriendelijke service, elke keer als je er komt.

Reageer

Rita Hoekman 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In 2016 heb ik een Nikon camera gekocht bij Foto de Vakman en helaas heb ik hier veel pech mee gehad. De camera heeft tot drie keer toe een storing gehad, waarvan 2 keer buiten de reguliere garantie termijn. Foto de Vakman heeft ervoor gezorgd dat al deze reparaties kostenloos en snel werden uitgevoerd door het Nikon Service centrum. Een zeer goede nazorg dus, waarvoor dank!!

Reageer

Karin 31-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verschillende keren in de winkel geweest. Alle medewerkers hebben goede kennis van zaken, zijn erg behulpzaam en vriendelijk en denken goed mee om het beste artikel voor jou te vinden.

Reageer

Marcel Dubbeldam 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Foto de Vakman heeft mij met hun scherpe prijs voor de Olympus TG-6 Red zeker niet teleurgesteld. Gewoon ¢30 goedkoper dan alle andere grote fotozaken. Daarnaast na bestelling een snelle afhandeling en verzending. Top!

Reageer

Kurt Coppé 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correctie afhandeling van de bestelling. Keurig volt geleverd. Bedankt.

Reageer

Angelique Swinkels 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, Ik heb eerst gebeld of het artikel zeker op voorraad was, kreeg een zeer behulpzame medewerker aan de lijn.

Reageer

Rudy Wagenaar 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opzoek geweest naar een Full-frame Camera body, geïnformeerd bij Foto de Vakman of ze korting wilde geven op een camera body, kreeg vlot antwoord en we kwamen tot een goede prijs (er was een cashback actie gaande dus dubbele korting, dat vond Foto de Vakman ook).

Snel gecommuniceerd en de volgende dag de bestelling in huis.

Reageer

Gerda Spaargaren 23-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had het verkeerde artikel gestuurd gekregen maar na 1 telefoontje werd gelijk het goede artikel opgestuurd!Zeer goede service👍🏻

Reageer

P.M. 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden op een oude camera een probleempje met vastlopen.
We zijn hiervoor naar de winkel in Uden gegaan en daar was het al snel als service opgelost

Reageer

Marco 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kom al langer bij deze winkel, ik heb na goed en uitgebreid advies de sigma telelens aangeschaft.

Reageer

Jan 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een 3-tal jaar geleden in de winkel in Uden een tweetal camera's gekocht en daar prima geholpen tegen een goede prijs. Daarom eerst gekeken op de website en via de webshop een nieuwe camera gekocht tegen de juiste prijs en op de beloofde datum in huis.

Reageer

Bob 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en acurate afhandeling van de bestelling.
Van bestelling tot en met aflevering, word je op de hoogte gehouden.
Alles goed verpakt.
TOP !

Reageer

francyfair 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Foto de Vakman had een mooie aanbieding die elders niet te vinden was, hoefde dus niet lang na te denken alvorens hier mijn bestelling te plaatsen. Snelle service! Pakje was zoals aangegeven de volgende dag in huis, erg blij mee. Bestel hier de volgende keer weer

Reageer

Petr 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Excellent, fast, professional ... what more could one ask for,an excellent website

Reageer

Bert 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website die het kiezen/zoeken goed ondersteund, snel bezorgd en telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijke verkoper die direct alle relevante gegevens bij de hand heeft. Twee fysieke winkels waar je zo nodig de camera kunt uitproberen of afhalen.

Reageer

Paul Brouwer 16-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, scherpe prijzen. Na bestelling de volgende dag in huis. Website loopt goed, menu logisch. Ik had de spullen zo gevonden.

Reageer

Anoniem 15-06-2020

Algemene score

3,0
Let op bij het maken van pasfoto's!
Voor de aanvraag van een identiteitskaart hadden we pasfoto's nodig van onze zoon (2mnd). Om er zeker van te zijn dat de pasfoto's goed zijn, zijn we naar foto de vakman gegaan, waar we vriendelijk en snel geholpen zijn. We zijn met de mooie pasfoto's meteen naar het gemeentehuis gegaan. Daar blijkt echter dat het formaat niet aan de eisen voldoet. Verwacht toch dat foto de vakman hierop zou letten.. maar helaas, dus maar weer met onze baby terug naar foto de vakman om nieuwe, juiste, foto's te laten maken. Na uitleg bij foto de vakman wat er niet goedgekeurd is aan de foto's, vertelde ze dat er pasfoto's in 2 verschillende formaten in het hoesje zaten. De juiste zaten er gewoon bij, we hadden stomweg de verkeerde eruit gehaald en afgegeven. Dit waren ze vergeten te vertellen bij het maken van de pasfoto's. Dit "foutje" heeft ons echter een halve dag gekost en wat de meerwaarde is van 2 verschillende formaten vraag ik mijzelf nog steeds af. Bedankt foto de vakman, mooie foto's maar het heeft ons heel veel gedoe om niets opgeleverd.

Reageer

Car&Pet 14-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gevonden wat ik nodig had, mooie gebruiksvriendelijke site en snel geleverd.

Reageer

Noor 13-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het objectief was nogal wat voordeliger dan bij collega's.
Overzichtelijke website, goede informatie. Wilde het objectief zelf ophalen in plaats van laten versturen. Ik werd daar zelfs nog extra over gebeld. Vriendelijke afhandeling in Wijchen.

Reageer

Harry Bulthuis 13-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het vinden van mijn cadeau voor de verjaardag was het gemakkelijkst bij de Foto de Vakman.
Daarnaast was het een voorbeeldige afhandeling van de bestelling. Steeds was ik op de hoogte waar het pakket zich bevond. En het pakket was goed van verpakking , degelijk maar ook fraai.

Reageer

Ilse 12-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goeie service! Ik bestelde een camera voor mijn zaak, maar had een klein probleempje met de factuur. Binnen de 10 minuten nadat ik ze hierover gemaild had hadden ze al contact opgenomen en het probleem opgelost. Andere webshops kunnen hier iets van leren! Levering was ook perfect de dag na mijn aankoop, zoals beloofd! Ik bestel hier nog!

Reageer

Ab 09-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de overzichtelijke website een Canon SX740HS gekocht met extra accu en geheugenkaart. Het totaalbedrag was lager dan bij de andere aanbieders. Keurig op tijd en compleet bezorgd. Een aanrader dus.

Reageer

Ronald Lowijs 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service en goed meedenken met mijn belang als prof fotograaf. Ik kom terug bij deze leverancier!!

Reageer

Jos 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop goed geregeld. Snel verstuurd. Ik had 1 vraag, deze telefonisch gesteld. Direct duidelijk antwoord. Mooie prijs voor het toestel. Eigen fotohandel gevraagd voor levering. Kon toestel niet leveren voor aangeboden prijs. Gaf ook aan dat "fotodevakman.nl" een goede zaak was en ik daar zonder problemen kon kopen.

Reageer

Edwin 04-06-2020

Algemene score

5,0
Op 26 mei 2020 heb ik twee lampen besteld waarvan beloofd werd dat ze snel geleverd zouden worden. Er kwam niets en de website meldde "bestelling in behandeling". Na een week toch maar eens nader geïnformeerd naar de exacte status. Er werd mij medegedeeld dat "er een fout in het systeem zat waardoor de bestelling niet goed doorkwam". Kan gebeuren natuurlijk, en het probleem werd direct opgepakt en waarschijnlijk ontvang ik de lampen vandaag (4 juni). Wel vind ik het erg slordig dat ik als klant aan de bel moet trekken en dat er blijkbaar geen controle is op de afhandeling en status van bestellingen. Geen ramp, maar wel slordig en de aanvankelijke belofte is niet nagekomen maar wel gecorrigeerd; vandaar een 5.

Reageer

Pepijn 02-06-2020

Algemene score

2,0
Op de website van de fotodevakman staat heel duidelijk voor 16:30 besteld, Morgen in huis. Puur op deze zin heb ik besloten om mijn nieuwe lens hier te kopen.
Helaas bleek dit niet waar.
De volgende ochtend had ik nog geen mail van de post ontvangen en belde met fotodevakman wat er was gebeurd. De post bleek niet opgehaald en de lens zou een dag later komen.
Mijn vertrouwen dat hij de volgende dag wel aan zou komen was weg en ik zou grote deels van de dag niet thuis zijn om de lens in ontvangst te nemen.
Ik stuurde een mail dat ik de koop wilde annuleren. Een medewerker vertelde dat dat niet mogelijk is omdat het helemaal buiten hun schuld was en de lens inmiddels was opgehaald.
Dit is natuurlijk onzin ik heb een afspraak met fotodevakman en niet met de post, fotodevakman beloofd mij iets en komt dat niet na wat de reden is is voor mij niet belangrijk en ze konden er zeker iets aan doen.
Als ze bijvoorbeeld meteen een mailtje hadden gestuurd dat de post niet was opgehaald had ik een andere keuze kunnen maken. Het feit dat ze de schuld elders leggen vind ik niet professioneel.
Wat mij gerustgestelde was toen er iemand belde en zei dat ik het product altijd terug kon sturen en mijn geld terug kreeg. De volgende ochtend arriveerde mijn lens en het was allemaal prima in orde.

Het bericht is trouwens niet aan gekomen als reactie op de review kreeg ik weer te horen dat het niet hun fout was. Nou ja voor mij maar niet meer hier bestellen.
Officiele reactie van Foto de Vakman 10-06-2020

Goede morgen Pepijn,

Zoals je aangeeft staat er op de website van de fotodevakman heel duidelijk voor 16:30 besteld, Morgen in huis. Helaas is op die dag de container met pakketten niet opgehaald door POSTNL ondanks dat we tot een uur na sluitingstijd hebben gewacht en niemand meer bereikbaar was. Lijkt onwaarschijnlijk maar helaas is het waar. De volgende ochtend zijn we direct aan de gang gegaan om de container alsnog op te laten halen en deze is rond 12 uur opgehaald. Helaas heeft POSTNL niet alle pakketten nog dezelfde dag kunnen verwerken ondanks het verzoek tot uitleveren op die dag.

Helaas hebben we door overmacht onze leverbelofte aan onze klanten die dag niet waar kunnen maken.

Reageer

Kaeso 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Foto de Vakman vanwege de scherpe prijs en de goede referenties. Dat bleek heel goed uit te pakken. Ik ontving mijn nieuwe flitser snel en de communicatie over de levering was prima.
Een aanrader

Reageer

Fred's Eye 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden over de wijze waarop Foto de Vakman mij als klant op de hoogte houdt over de routing van mijn bestelling. Vanaf moment van betaling tot aan de aflevering weet ik wanneer ik de bestelling kan ophalen en bij wie. Zelfs de openingstijden van de ophaallokatie geven zij aan.
Het geleverde product voldeed aan de verwachting. Op de site van Foto de Vakman kun je kosteloos de NL handleiding "ophalen". Super service.

Reageer

Marco Bisschop 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed telefonisch geholpen met mijn vragen, snel opgenomen en vraag goed beantwoord. Bestellen gaat zeer vlot, goede communicatie over status van besteltraject en waneer een afgeleverd wordt. Als dan ook de prijs nog eens goedkoper is dan bij menig ander dan is je keuze natuurlijk snel gemaakt.

Reageer

Rob 31-05-2020

Algemene score

4,0
De website belooft bezorging de volgende dag als je op werkdagen voor 16.30 bestelt. Ik heb op zondagavond besteld en wacht nu, donderdagochtend, nog op mijn bestelling; twee dagen later terwijl het op voorraad zou zijn. Inmiddels is de vriend voor wie het cadeau was bedoeld, al weer vertrokken... Ware het pakje bezorgd zoals beloofd, had ik hem er mee kunnen verrassen.

Reageer

Marion 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat zij de batterijen die ik nodig heb voor de oude prijs aanbieden. Andere winkels zijn van €35 naar €60 gesprongen en dat vind ik een extreem verschil. Op de website stond dat er maar 1 geleverd kon worden en dat de andere 2 later zouden worden verzonden. Tot mijn verbazing is het ze toch gelukt om de 3 batterijen tegelijk op te sturen dus ik kan hier alleen maar positief over zijn. Heel blij met de snelle service en handig dat ze in hun eigen website een soort PostNL app hebben ingebouwd. Heb je meteen een totaal overzicht van je bestelling en de verzendstatus. Ik kom zeker terug.

Reageer

Roeland 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst hier een camera aangeschaft. Advies vooraf was helder en snel, via chatvenster. De prijs was scherp, levering volgende dag. Ik wilde graag een extra Nederlandse handleiding. Hier heb ik per mail om gevraagd. De winkel reageerde snel en heeft via Nikon de extra handleiding voor me besteld.
Al met al een winkel om bij terug te komen. Prijs, service en snelheid: alles zoals het hoort. Dus ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Reageer

ton matthijssen 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb weinig woorden nodig. Heel mooie camera zo goed als nieuw. Ben hier erg blij mee.
Overigens prima informatie en service. Vriendelijk en correct. Verzorgde en vlotte levering.
Kortom de negen dik verdiend.
Ton Matthijssen

Reageer

Manouk 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Sony A6400 gekocht in de aanbieding. Snelle en goede levering. Prachtige camera

Reageer

Anke van Brussel 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, zowel webshop als winkel in Uden. Goede uitleg als je vragen hebt, ze nemen de tijd voor je. Eén klein minpuntje is dat de website niet up to date is wat betreft openingstijden (bijv de koopzondagen) en ook de inhoud van de doos klopte bij mijn bestelling niet. Op site stond dat interfacekabel in de doos zou zitten maar dit blijkt Canon al een hele tijd niet meer toe te voegen dus dan lijkt het me logischer dat foto de Vakman dit ook aanpast op hun website. Verder geen problemen en erg tevreden over deze winkel!

Reageer

Henk van Schothorst 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch uitgebreide en duidelijke informatie!
Daarbij een duidelijk advies.
Was ook over voorraad.
Vervolgens apparaat digitaal besteld en exact binnen de tijd bezorgd.
Dat kan dus niet beter!

Reageer

Silvana 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de rustige verkoper ondanks de drukte in de winkel , ben ik nu in het bezit van een nu in het bezit van een geweldige camera...
Alle tips en kalmte hebben mij toch goed gedaan.
De verkoper nam ook echt de tijd om mij te helpen.. Geen rare verkoop praatjes maar luisteren naar de klant!


Bedankt hiervoor!!!

Reageer

Henk van Schothorst 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf goede informatie en advies voor bestelling en daarna een zorgvuldige, goede en snelle afhandeling en bezorging

Reageer

Wouter Verbaan 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en geen apart account nodig om een bestelling te plaatsen. Artikel voldoet aan de verwachting.

Reageer

Erik 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundige verkopers en die een goede service geven en bovenal een scherpe prijs.

Reageer

Dennis 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu voor de eerste keer bij Foto de Vakman een aankoop gedaan. Vooraf heb ik gebeld voor informatie over het product (marumi macro opschroeflens achro 200). In tegenstelling tot bij 2 andere webwinkels heb ik een uitgebreide vakkundige uitleg gekregen met alle voors en tegens van het product. Deze duidelijke uitleg heeft bij mij gelijk tot aankoop geleid.
De levering was snel, zelfs sneller dan verwacht.

Ik zal zeker volgende keer nogmaals bij deze winkel kopen. Echt een aanrader.
Een (web)winkel met vriendelijk, vakkundig en eerlijk personeel.

Groet Dennis

Reageer

Sander van Schijndel 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via deze site kon ik fotomateriaal aanschaffen dat elders niet te vinden was. Aantrekkelijk geprijsd, duidelijke site en de volgende dag bezorgd. Zeer tevreden.

Reageer

ziad 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie website en de prijzen soms is goedkoper dan andere bedrijven. je moet alleen goed zoeken.
zoeken op zijn website is zo snel.
bezorgtijd is na twee dagen meestal .

Reageer

David1985 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie shop, achtergrond informatie over een product is makkelijk te vinden en er staat ook genoeg info over een product. Ik heb voor hun gekozen omdat hun mijn gekozen product het goedkoopste aanboden. Ik heb ze gevonden via bol.com. Ik kijk altijd naar de leveranciers van een product en hoe dit op hun site staat omschreven. Het zelfde product was op hun eigen site 12 euro goedkoper dan bol.com en dit met dezelfde leveringsvoorwaarden

Reageer

Evelien 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de winkel betrouwbaar is en goede pridukten levert. Verder ook scherp geprijsd en een snelle levering!

Reageer

Rob 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recent een cover gekocht voor de Fujifilm Instax Mini 90.
De cover is van goede kwaliteit en netjes afgewerkt, dus geheel naar wens.
Afhandeling van de order was vlot en het product werd snel verzonden.
Prijs van de cover is vergelijkbaar met de prijs van andere aanbieders.

Reageer

Marcel 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goed verpakt. Ik zou bij een volgende aankoop wederom overwegen om die aankoop bij Foto de Vakman te doen.

Reageer

robert verhaaf 14-05-2020

Algemene score

3,0
het product slide fil scanner df s 310 se, ontvangen, en geprobeerd negatieven te scannen, HELAAS, ten eerste ontbrak een duidelijke nederlandse handleiding, kreeg na verzoek daartoe een vertaling per post; dus aan de slag HELAAS, er verschijnt steeds een uitroepteken op het schermpje bij opnamen, het lukt dus niet, er zit in schijfje achter in het apparaat en is aangesloten op mijn laptop, toch kan ik via mijn laptop de rollei niet traceren, kortom, lijkt wel weer een miskoop,

Reageer

Laurens 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen via de website, goede prijs, levering na 3 dagen, doos niet verpakt of ingepakt geleverd.

Reageer

Roeland 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten was precies waar ik naar zocht, helaas waren ze niet allemaal meer beschikbaar, maar werden toch zsm geleverd.

Reageer

Toon meer reviews