Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Crum 25-09-2021

Prima aankoop

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Super fijn toestel, gaat makkelijk een hele dag mee,prima accu. Aanrader. Zakelijk ook een goede keuze.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

AnAn 25-09-2021

mijn eerste Samsung

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

8,0
Mooi, goed in de hand liggend toestel, makkelijk te bedienen.
Altijd een LG gehad en was niet enthousiast een ander toestel te moeten uitkiezen (LG van de markt). Ik ben blij verrast met de Samsung.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Miguel Gouda 25-09-2021

Als vanzelf

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Weer voor Samsung gekozen, super telefoon die voldoet aan alle verwachtingen, overzetten fluitje van een cent
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Melissa HB 25-09-2021

Geweldig toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Erg tevreden met mijn Samsung Galaxy S20 FE 5G. Hij is super snel en maakt prachtige foto's. De telefoon is van alle gemakken voorzien. Ik speel zelf geen games maar ik gebruik de telefoon veel voor sociale media en om foto's te maken. Hier functioneert de telefoon prima voor. Ik zou hem iedereen aanraden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

De jager 24-09-2021

Super galaxy!!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Alles werkt. Simpel voor iedereen. Makkelijk in gebruik en alles is snel geïnstalleerd. Mooie kleur mint groen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-09-2021

Top

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

8,0
Goede telefoon, vooral de camera werkt top. Lekker snel en ligt super is hand. Ook het 5g netwerk gaat super snel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

NatasjaB 24-09-2021

Fan van de camera zoom!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben onwijs fan van samsung..en de s20fe is wel een mooie vervanging van mijn oudere A versie!!! Onwijs scherpe foto's en zoomfunctie is top..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-09-2021

Waarom??

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

6,0
Waarom zit er geen infrarood meter meer op voor de fitapps?
Waarom zit er geen audiojack aansluiting meer in?
Waarom laad dit type zo traag?

Ik dacht een flinke ugrade te hebben ten opzichte van mijn S9.
Echter niet goed opgelet en ontbreken veel opties van de S9 op de S20.
De camera is wel veel beter. Echter worden de beelden door fb en whatsapp dusdanig gecomprimeerd dat alle filmpje blury zijn.
Dus eigenlijk was de lagere resolutie van de S9 ook beter.

Inmiddels een nieuwe accu in mijn S9 laten zetten. Die doet het weer top nu.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jmerlijn 21-09-2021

Perfecte mobiel voor de prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Ik heb ook de iPhone pro en mini gehad en ook de Samsung note 20 ultra, allemaal goede mobielen, maar deze Samsung s20 FE heeft alles wat ik nodig heb. Een goede balans van kenmerken die je graag in een nieuwe mobiel wil zien. De 120 hz display en oled, een mooi design, Snapdragon chip die snel is, sd kaart slot, je kan er 2 simkaarten in doen, genoeg ruimte op de mobiel voor apps en foto's 128gb, verbazingwekkende goede camera en je kunt kiezen uit een grotere keuze aan kleurtjes.
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Heb ook meteen de Samsung tab s7 FE gekocht.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Eschwin 21-09-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Werkt goed, alleen de vingerafdruk scanner mag verbeterd worden. Geweldige camera met fantastische opties.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mike80 21-09-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Het is zoals je wilt een snelle simpel bediende telefoon met veel opties, mooi design maakt mooie foto's, baterij gaat lang mee...
Kortom een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Xandro 21-09-2021

Goede beeld geluid balans goede camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Zeer goede telefoon voor een ieder een aanrader die naar een makkelijk handteerbare telefoon op zoek is
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Moni8989 20-09-2021

Telefoon is super snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
- Telefon doet sneller dan mijn gedachten
- Perfect van formaat niet te groot niet te klein
- Prijs-kwaliteitverhouding is niet goedkoop maar geld waard
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

RalphV 20-09-2021

Happy met overstap!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Mijn overstap van IPhone naar de Samsung Galaxy S20 FE 5G is mij zo ontzettend goed bevallen. Heerlijk gebruiksgemak voor deze bij 65 jarige. Een top in gebruik met de camera. Mooi groot scherm voor navigatie en veel meer.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sky0 20-09-2021

Erg goede telefoon wel wennen

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

8,0
Het is echt een goede telefoon en ben dan ook meer dan tevreden met de kwaliteit ervan wel is het als je een galaxy bent gewent even wennen door de andere knopjes, de lichtheid van de telefoon en het gebruik van de telefoon. Al met al een erg goede telefoon en zijn geld meer dan waard! Zeer happy mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-09-2021

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

8,0
Fijne telefoon, met een prima camera! Midden prijsklasse en je krijgt waar voor je geld, wat mij betreft.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Primus113 20-09-2021

Fijn telefoontje

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
Mooi design , handzaam. Batterijduur is erg goed.
Makkelijk in gebruik en het overzetten van gegevens is ook verbeterd.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Perry 66 20-09-2021

Reliable in use and great performance

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
We can be brief about the Galaxy S20 FE. It's nice, fast and delivers good performance.
There is nothing wrong with the performance of the primary camera; photos look nice and colorful and have a lot of detail.
The battery life of the Galaxy S20 FE is good. Despite the large 120Hz screen, it lasts all day if you use the smartphone intensively.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

w l klee 20-09-2021

een heel goeie

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

10,0
helder scherm, ook in vol daglicht, uitgebreid fotorepertoire, snelle zoekfunctie, voldoende accucapaciteit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Huib32 20-09-2021

Onvolledige levering!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB / cloud white / 5G

Algemene score

6,0
Heb op het internet moeten ZOEKEN naar een volledige handleiding! Valt me zwaar tegen van een produkt in deze prijsklasse! Voortaan toch maar weer een CD of een verwijzing naar een website SVP!!!!!
Veel te veel apps die ik toch niet gebruik.
Niet standaard instellen in portret mode!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews