Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF672ZT op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**a@h**e.nl 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672ZT

Algemene score

9,0
Prima product was aanvankelijk erg sceptisch over inductie maar ben blij verrast met de snelheid en het gemak van dit toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor de review. Wat leuk te lezen dat het koken op inductie je blij heeft verrast en je zo tevreden bent over het gebruiksgemak. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Edje 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672ZT

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, fijn dat deze in kleine nis past.
Eerste keer dat we inductie gaan gebruiken

Pluspunten

  • 70 cm
  • Nismaat 56

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-02-2022

Beste Edje,
Dank u wel voor uw review. Eerste keer koken op inductie... dat gaat zeker goedkomen. Fijn ook dat deze ingebouwd kan worden in een standaard nismaat. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

An 17-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna inductie K672

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672ZT

Algemene score

9,0
Prachtige matglazen plaat met veel ruimte om te kunnen koken. Vooral erg fijn, dat we hem kunnen plaatsen in hetzelfde gat dan onze vorige kleinere kookplaat.

Pluspunten

  • Grotere kookplaat past in kleine opening
  • Kan van meerdere kookzones 1 grotere maken

Minpunten

  • Niet voorzien van snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-02-2022

Beste An,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze enthousiaste review te plaatsen. Fijn om te lezen dat niet alleen het uiterlijk maar ook het gebruik van de KIF672ZT zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Tevreden 16-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blijde koper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672ZT

Algemene score

9,0
Etna KIF672ZT past in een nis van 60cm plaat .Tevens zowel 1fase of 2fase instelbaar.Ook de zwarte uitvoering spreekt aan.Doet het top en naar verwachting aldus conclusie na 2 weken in gebruik te hebben.

Pluspunten

  • Voldoet geheel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de kookplaat. Dat u tevreden bent is natuurlijk waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

a**l@z**o.nl 26-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed; absoluut aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672ZT

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe inductie kookplaat die groter zou zijn dan onze huidige, maar wel past in de standaard nis.
Zo kwam ik bij deze ETNA terecht. Gekozen voor de octavormige kookgedeelten waardoor groter oppervlakte is voor verwarmen.
Ik ben er ontzettend blij mee. Eindelijk relaxed koken met meerdere grote pannen op de kookplaat.
Ook de timer is erg handig en de warmhoudfunctie ook al gebruikt voor het warm houden van de pannenkoeken.
Conclusie; super inductie kookplaat!

Pluspunten

  • groot oppervlak
  • verwarm snel (boost)
  • past in standaard nis
  • warmhoudfunctie
  • timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer