Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV254KWIT op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jp 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV254KWIT

Algemene score

8,0
Een aantal weken mee gekookt en bevalt erg goed.
(Gezin met 2 kinderen)

De min punten:
sommige oude pannen kun je niet meer gebruiken: bv kromme bodems door gas verhitting en sommige pannen zijn niet geschikt voor inductie (te dunne bodems)
Deze kookplaat werkt op 230 volt dus je kan niet alle pitten tegelijkertijd op vol vermogen laten branden maar, in de praktijk lijkt dit tot nog toe geen probleem.
Oppervlakte vlekt snel maar, is ook weer schoon te krijgen 😉

De plus punten:
Fijn en gemakkelijk te gebruiken apparaat met name door de herkenbaarheid van de draai knoppen met duidelijke afleesbaar display.
Alles kook sneller en het is veel efficiënter dan met gas koken.
Eenvoudig te installeren: geen 3 fasen aansluiting nodig.
Verbruikt geen gas 🙂

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste JP,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de duidelijke bediening en het efficiënte koken van de kookplaat.
Natuurlijk is het ook fijn dat deze kookplaat gewoon op een gewoon (230V) stopcontact aangesloten kan worden, fijn dat het vermogen van de kookplaat tot nu toe gewoon voldoende is.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

emalsarwar@gmail.com 26-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en straks inductiefornuis!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV254KWIT

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze product gekozen, omdat de reviews vrij positief zijn. Ik moet zeggen dat de ENTA KIV254KWIT mij ook goed bevalt.

Voordelen
- Mooi en strak product
- Zuinig
- Werkt goed en is makkelijk te bedienen

Nadelen
- Gevoelig voor krassen

Pluspunten

  • Straks en mooi
  • Werkt goed; verwarmt snel
  • Makkelijk bedienen
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Gevoelig voor krassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat leuk dat jij voor ETNA hebt gekozen!
Fijn dat het mooie strakke design het gebruiksgemak zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Olavskie 23-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stap over op inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV254KWIT

Algemene score

10,0
Overgestapt vanuit het gas koken en tot op heden zeer geslaagde aankoop, in het begin sceptisch over het koken op inductie maar nu ik het eenmaal heb ben ik er blij mee ook omdat het simpel op 1fase aan te sluiten is stekker erin en klaar ben je.

Pluspunten

  • Snel met opwarmen

Minpunten

  • Zijn er tot op heden niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-03-2022

Beste Olavskie,
Bedankt voor uw review. Wat goed dat u van gas bent overgestapt naar inductie en u er zo blij mee bent.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

w**4@k**t.nl 07-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Reuma positief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV254KWIT

Algemene score

10,0
Koopster heeft problemen met de handen door zeer ernstige reuma.
Nu wordt de keuken gewijzigd door de verhuurder en waar voorheen gas werd gebruikt is zij gelijktijdig overgestapt naar elektrisch koken.
Bij aanbieder (winkel) gekeken en de tiptoets bediening werd als zeer lastig ervaren door de reuma.
Draaiknoppen was de oplossing en dan nu ook inductie.

Vindt het bijzonder fijn om deze nu te hebben en er eenvoudig mee om te kunnen gaan.
Een zeer positieve aanrader voor personen met o.a. reuma aandoening.

Pluspunten

  • eenvoudig bedienen
  • zeker voor ouderen met handicap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review score. Een 10, daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Fijn om te lezen dat dit model met knoppen een goede uitkomst heeft geboden.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

f**2@k**d.nl 25-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV254KWIT

Algemene score

9,0
VANDAAG DE INDUCTIE KOOKPLAAT ONTVANGEN,ZIET ER FRAAI UIT MOET IK ZEGGEN.
VOOR AL DE DRAAI KNOPPEN MAAKT HET VOOR MIJ GEMAKKELIJK.
MOET NOG EVEN WENNEN NATUURLIJK,MAAR HET LEERT SNEL.

Pluspunten

  • DRAAI KNOPPEN

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat de draaiknoppen het voor u gemakkelijk maken. Wij wensen u nog veel plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Jave 22-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV254KWIT

Algemene score

10,0
Om te beginnen ziet de kookplaat prachtig uit en erg degelijk.
Met koken is de plaat geruisloos alleen met de boost functie hoor je de ventilator maar niet hinderlijk.
Super die boost functie zo snel aan de kook je staat versteld.
In 1 woord een geweldig apparaat.

Pluspunten

  • Knoppen makkelijk te bedienen
  • Boost functie perfect
  • Kookstand is ook ideaal
  • Warmhoudfunctie is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-11-2021

Beste Jave,
Dank u dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de bediening en de boost- en warmhoudfunctie van deze kookplaat. Veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

arthop 16-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima investering. deze ETNA KIV254KWIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV254KWIT

Algemene score

9,0
Wij waren het al lang van plan om een kookplaat te kopen, de reden omdat we van het gasfornuis af wilde.
reden was zeker dat het veel veiliger is en zuiniger , ook de draaiknoppen zijn voor ons vanwege onze hoge leeftijd wel makkelijker te bedienen.
ook ons zicht was niet meer optimaal ,en de gasvlam kan ook niet meer uitwaaien.
op alle fronten een prima investering. deze ETNA KIV254KWIT

Pluspunten

  • prima
  • prima
  • 9prima

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-10-2021

Beste Arthop,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft bij uw overstap van gas naar elektrisch koken.
Wij wensen u nog veel jaren veilig kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Brigit Weeda 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV254KWIT

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekozen omdat het gebruik duidelijk, eenvoudig en overzichtelijk is.
Dit is vooral voor mijn dochter die een autisme spectrumstoornis heeft erg belangrijk.
Deze kookplaat is veilig te gebruiken doordat deze melding geeft als je de pan op een verkeerde pit plaatst, automatisch stopt wanneer een pan droog kookt,
Deze kookplaat wordt snel warm, koelt zeer snel af, heeft een warmhoud functie en een boost functie om even heel snel water te koken voor bijv. een kopje koffie of thee.
Daarbij ziet de kookplaat er mooi strak uit heeft makkelijk te regelen draaiknoppen en maakt de ventilatie weinig geluid.

Pluspunten

  • Overzichtelijk in gebruik.
  • Heel stil

Minpunten

  • Indicatie aanduidingen mag ietsje duidelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-08-2020

Beste Brigit,

Wij waarderen je positieve en zeer uitgebreide review. Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, zeker ook op gebruiksgemak en kwaliteit. Wij streven ernaar dat onze klanten veel en natuurlijk ook lang plezier mogen beleven van onze apparatuur. Fijn te lezen dat deze kookplaat ook voor je dochter zo goed bevalt.

Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Henk 09-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening met draaiknoppen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV254KWIT

Algemene score

9,0
Met De daaiknoppen is de bediening gemakkelijker dan die met de digitale aanraak toetsen, want de display daarvan vind ik te klein dus heb ik voor de draaiknop model gekozen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Slechts een gewoon stopcontact vereist
  • Koelt snel af na uitschakelen
  • Past mooi op mijn Koelkast

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-06-2020

Beste Henk, bedankt voor je mooie beoordeling . Wij wensen je nog veel kookplezier met deze aankoop. Groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer