Inventum KK501

Specificaties
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
112 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK501 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

croezen 08-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,0
Ik heb nog nooit een (moderne) koelkast meegemaakt die zoveel herrie maakt. Leverancier en kennissen vonden dit ook. Ik begrijp de waardering van de consumentenbond dan ook niet. Dus kwam er (vlot: netjes) een monteur van Inventum om het probleem op te lossen. Dit verliep verre van oplossingsgericht en op een kleinerende toon werd ik afgepoeierd. Afgezien van het jaren 50 geluid ziet de koelkast er netjes uit, ook wel enigszins degelijk. Dus als je hem in een kelder ofzo neerzet, prima ding lijkt me. Maar niet in de keuken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Rene3750 05-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
We gebruiken de koelkast in de berging voor frisdrank etc. De onderste glasplaat en groentelade hebben we eruit gehaald zodat er flessen rechtop kunnen staan.
Koelkast maakt iets meer geluid dan onze oude Siemens, maar dat is voor de berging zeker geen probleem.
Prima koelkast, zeker voor de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferdinandus 25-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De koelkast is niet extreem zuinig en maakt relatief veel geluid. Maar verder is hij compact en heeft alles wat een kleine koelkast moet hebben. Hij is goedkoop en verrassend licht van gewicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

commam58 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel ijskast Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

9,0
Degelijke ijskast, als aanvulling op onze ijskast in de keuken. Veel ruimte binnenin en extra vakjes in de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 13-08-2020
  • Product gekocht

De perfecte hulp bij warme dagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
In deze hittegolf een prima aanvulling op onze normale koelcapaciteit. Een strak, eenvoudig, en handzaam koelkastje. een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding en ook nog A++!!

Pluspunten

  • A++
  • Prijs
  • Uiterlijk
  • Indeling

Minpunten

  • maten voor 2 ltr. flessen in de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

KOELewijn 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijn koelkastje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
We hebben dit koelkastje aangeschaft om in de Blokhut te zetten om 's zomers alle drankjes te kunnen koelen. Superhandig!! 't Is een fijn formaat daarvoor, staat niet in de weg, maar zorgt wel voor veel gemak, als het erg warm is!

Pluspunten

  • compact
  • deur, die naar 2 kanten open kan draaien

Minpunten

  • ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 15-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact, mooie vorm, grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Mijn oude koelkast van 20 jaar oud begaf het en deze koelkast trok meteen mijn aandacht online. Hij is mooi, compact, betaalbaar en koelt stil en geluidloos. Een aanwinst in mijn witgoed verzameling. daarnaast bespaar ik veel energie.

Pluspunten

  • mooi
  • compact
  • energiezuinig
  • betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.B. 09-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

9,0
Prima koeler, koelt bijna geluidloos en is energie zuinig. strakke witte uitvoering met handgreep vlak met de deur, dus geen uitstekende delen.

Pluspunten

  • energie zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast tafelmodel KK501

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Product is een aanrader voor iedereen die een stille zuinige extra koelkast zoekt. Bij ons staat deze in de schuur. Door het compacte formaat staat deze zeker niet in de weg.

Pluspunten

  • Formaat
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nroest 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

9,0
Prima product voor de prijs! Apparaat doet precies wat het moet doen en is dan ook zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willekes 02-05-2020
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

9,0
voldoet prima aan de verwachtingen, veel ruimte in de koelkast en veel verstelmogelijkheden van de schapjes, fijne ledverlichting in de koelkast

Pluspunten

  • ledverlichting
  • veel verstelmogelijkheden van de schapjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 20-02-2020
  • Product gekocht

Wat een herrie!

Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

1,0
Ik heb deze koelkast gisteren geïnstalleerd en maakt echt veel herrie! Het geluid is een pulserende brom die je zelf hoort terwijl de televisie aanstaat. Echt een afrader!

Minpunten

  • Herrie!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

André 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige en functionele koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Mooie, zuinig en functionele koelkast.
Standaard 2 jaar garantie maar bij registratie 3 jaar extra garantie!
Waar vindt je nog 5 jaar garantie op een product zonder daar extra voor te betalen!!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Garantie
  • Funtioneel
  • Nederlands product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelle 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfekte koelkast voor erg weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
De prijs/kwaliteit van deze koelkast is erg goed. Hij gebruikt weinig stroom. Wij hadden al eerder een stofzuiger gekocht van Inventum en aangezien deze ons erg goed bevalt was de keus snel gemaakt.
Wat vooral erg fijn is bij een open keuken is dat je de koelkast vrijwel niet hoort.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • laag stroomverbruik
  • makkelijke bediening
  • handige indeling
  • binnenwerk heeft een luxe uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Hendriks 26-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
Fijne niet al te grote (is een extra koelkast). Koelt voortreffelijk en een goede service van Inventum. Gaat deze kapot gewoon een nieuwe binnen 5 jaar. Chapeau.

Pluspunten

  • Net ietsje kleiner dan een gewoon tafelmodel
  • Valt reuze mee met geluid
  • Leuk product voor een leuke prijs

Minpunten

  • Beetje popperig matriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

koelkast 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
fijne koeler prijs goed mooi desing voorwaren goed duidelijke overzicht goede gerandtie ook een stille koeler dus alleen plus punten

Pluspunten

  • goed
  • mooi

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Wij zijn erg tevreden mee met onze koelkast ik kan iedereen aanraden met dit merk en zachte prijs 👍🏻

Pluspunten

  • Strak model
  • Gemakkelijk tebedienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Wij zijn erg tevreden mee met onze koelkast ik kan iedereen aanraden met dit merk en zachte prijs 👍🏻

Pluspunten

  • Strak model
  • Gemakkelijk tebedienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de vries 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie handige kleine koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
Handig kleine Stile koelkast
Toch kan er veel in meer dat je denkt
Ook niet duur voor een energie zuinig apperaat

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Handig
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eagle 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een super koelkast en niet duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Deze koelkast is een vervanging van een camping koelkist. Heerlijk ruim en licht. ben er blij mee zou hem niet weer kwijt willen

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • maar liefst 112 liter
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews