Inventum KK501

Specificaties
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
112 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK501 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

croezen 08-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,0
Ik heb nog nooit een (moderne) koelkast meegemaakt die zoveel herrie maakt. Leverancier en kennissen vonden dit ook. Ik begrijp de waardering van de consumentenbond dan ook niet. Dus kwam er (vlot: netjes) een monteur van Inventum om het probleem op te lossen. Dit verliep verre van oplossingsgericht en op een kleinerende toon werd ik afgepoeierd. Afgezien van het jaren 50 geluid ziet de koelkast er netjes uit, ook wel enigszins degelijk. Dus als je hem in een kelder ofzo neerzet, prima ding lijkt me. Maar niet in de keuken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Rene3750 05-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
We gebruiken de koelkast in de berging voor frisdrank etc. De onderste glasplaat en groentelade hebben we eruit gehaald zodat er flessen rechtop kunnen staan.
Koelkast maakt iets meer geluid dan onze oude Siemens, maar dat is voor de berging zeker geen probleem.
Prima koelkast, zeker voor de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferdinandus 25-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De koelkast is niet extreem zuinig en maakt relatief veel geluid. Maar verder is hij compact en heeft alles wat een kleine koelkast moet hebben. Hij is goedkoop en verrassend licht van gewicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Marcelle 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfekte koelkast voor erg weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
De prijs/kwaliteit van deze koelkast is erg goed. Hij gebruikt weinig stroom. Wij hadden al eerder een stofzuiger gekocht van Inventum en aangezien deze ons erg goed bevalt was de keus snel gemaakt.
Wat vooral erg fijn is bij een open keuken is dat je de koelkast vrijwel niet hoort.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • laag stroomverbruik
  • makkelijke bediening
  • handige indeling
  • binnenwerk heeft een luxe uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Hendriks 26-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
Fijne niet al te grote (is een extra koelkast). Koelt voortreffelijk en een goede service van Inventum. Gaat deze kapot gewoon een nieuwe binnen 5 jaar. Chapeau.

Pluspunten

  • Net ietsje kleiner dan een gewoon tafelmodel
  • Valt reuze mee met geluid
  • Leuk product voor een leuke prijs

Minpunten

  • Beetje popperig matriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

koelkast 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
fijne koeler prijs goed mooi desing voorwaren goed duidelijke overzicht goede gerandtie ook een stille koeler dus alleen plus punten

Pluspunten

  • goed
  • mooi

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Wij zijn erg tevreden mee met onze koelkast ik kan iedereen aanraden met dit merk en zachte prijs 👍🏻

Pluspunten

  • Strak model
  • Gemakkelijk tebedienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Wij zijn erg tevreden mee met onze koelkast ik kan iedereen aanraden met dit merk en zachte prijs 👍🏻

Pluspunten

  • Strak model
  • Gemakkelijk tebedienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de vries 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie handige kleine koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
Handig kleine Stile koelkast
Toch kan er veel in meer dat je denkt
Ook niet duur voor een energie zuinig apperaat

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Handig
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eagle 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een super koelkast en niet duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Deze koelkast is een vervanging van een camping koelkist. Heerlijk ruim en licht. ben er blij mee zou hem niet weer kwijt willen

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • maar liefst 112 liter
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sil 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

smalle, goede, netje koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
we hebben weinig ruimte en zochten een smal tafelmodel. Dit is een nette, goede koelkast. precies wat we zochten.

Pluspunten

  • smal
  • nette afwerking

Minpunten

  • iets minder diep dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

akkerboer 23-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

9,0
Deze koelkast heeft kleine buitenafmetingen terwijl er echt veel in kan. Ideaal voor erbij tijdens drukke momenten in onze gewone koelkast!

Pluspunten

  • prijs
  • energieverbruik
  • veel inhoud

Minpunten

  • bovenkant voel gammel aan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos 11-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast zonder vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast voor een hele mooie prijs.
Ruim 112 liter en dat maar op 50cm breedte.
Stil en ook zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • ruim
  • smal
  • laag energieverbruik
  • ziet er heel mooi uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvZ 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast voor klein behuisden

Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Deze koelkast gekozen om ruimte te kunnen besparen en toch alles in kwijt te kunnen wat ik nodig vindt.

Pluspunten

  • Breedte
  • Maximaal aantal liters inhoud
  • A++ klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Embert 17-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
Prima koelkast voor dat geld koelt goed enigste nadeel dat je even moet wennen aan het geluidje en in de fabriek moeten ze iets voorzichtiger er mee omgaan vanwege deukje maar dat heeft bol prima voor mij opgelost.

Pluspunten

  • formaat
  • goede koeling
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • geluidje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

van Hattum 06-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende koelkast voor goede prijs. Veel ruimte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

10,0
Uitstekende koelkast. Ik was echt aan een nieuwe toe en omdat ik al een aparte vriezer heb, heb ik deze gekozen zonder vriesvak en dus meer ruimte voor mijn andere boodschappen. Goede prijs en geode service van de winkel die hem na 2 dagen al kwam plaatsen en de oude meenam. Uitstekende service. Aanrader !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime koelkast voor kleine ruimtes.

Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

9,0
Koelkast voldoet geheel aan verwachtingen. Geruisloos, koelt goed en een zee aan ruimte. Alleen niet geschikt om er een gaskookplaat op te zetten.

Pluspunten

  • Stil
  • verbruik

Minpunten

  • kan geen kookplaat op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henri 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

compacte zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
Nette koelkast die doet wat het moet doen en zuinig is in gebruik daardoor zeer geschikt als 2e koelkast, goede prijskwaliteitverhouding, makkelijk ergens naast of tussen te plaatsen vanwege de smalle afmeting

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Inventum mooi ideaal koelkastje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

9,0
Compacte koelkast, fijn dat hij ook zonder vriesvak verkrijgbaar is, geruisloos, mooie uitstraling, laag energieverbruik, makkelijke indeling, prijs-kwaliteitsverhouding prima en ook nog eens 5 jaar garantie, ook ideaal als 2e koelkastje. Een echte winnaar!!!

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • 5 jaar garantie
  • compact
  • geruisloos
  • goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William Jansen 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compacte koelkast, energiezuinig en fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501

Algemene score

8,0
Uitstekende prijs/kwaliteit. Mooie compacte koelkast zonder vriesvak. Fluisterstil. Goede aanvulling als 2e koelkast of primaire voor klein gezin. Energieverbruik A++ / 88kWh zeer acceptabel.

Pluspunten

  • fluisterstil
  • energieverbruik
  • geen vriesvak

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews