Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 69 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK501 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees Kanters 17-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast van deze tijd met de kwaliteit als vanouds.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Een koelkast die helemaal van deze tijd is.
Energiezuinig, geluidsarm, prima koelend. met led binnenverlichting. gebruiksvriendelijke indeling.
Kortom helemaal van deze tijd met de kwaliteit als vanouds.

Pluspunten

  • Energiezuinig.
  • Geluidsarm.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

p**l@d**l.nl 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum KK 501 een prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Zoals aangegeven een handzaam formaat met een prima indeling. Het is onze "extra" koelkast functioneert prima.

Pluspunten

  • handzaam formaat
  • prima indeling
  • praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

b**9@h**l.com 11-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
De koelkast is netjes verpakt.
Stil in gebruik
Koelt goed en snel.
'prima kassie'

Pluspunten

  • Stil
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**s@g**l.com 18-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Miskoop

Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

5,0
Qua formaat en prijs was dit de koelkast zonder vriesvak die ik zocht. Nu blijkt en al vrijwel in het begin dat de koelkast, op stand 3, bovenin zou koud is dat daar ijsdruppels ontstaan. Deze druppels smelten en daarom is het bovenste schap steeds nat, de producten dus ook. Ik zou hem nu niet meer kopen deze koelkast.

Pluspunten

  • Formaat
  • Prijs

Minpunten

  • Ijsdruppels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Brakel 06-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Voor mijn vrouw in het verzorgingshuis aangeschaft. Is in mijn optiek de beste keuze in dit marktsegment.
Ook nog eens 5 jaar (verlengde) garantie. Prima product voor deze prijs.

Pluspunten

  • 5 jaar garantie
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a**n@p**t.nl 09-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

méér dan gedacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik niet veel ruimte had en ik had een koelkast nodig om drankjes te koelen. Hij is beter dan ik mij had voorgesteld en ziet er ook nog eens heel netjes uit. De motor is vrij geruisloos!

Pluspunten

  • goed design
  • geruisloos
  • goed te plaatsen omdat hij 50cm breed is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

r**7@h**l.com 01-12-2021
  • Product gekocht

verleidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

8,0
Het was een aanlokkelijke advertentie en de koelkast was qua prijs en formaat in orde

Pluspunten

  • makkelijk plaatsbaar

Reageer

Colllinda 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
omdat ik al bekend ben met Inventum en daar al tevreden ben ze maken niet veel geluid en heb zelf al 2 vriezers van Inventum waar ik super te vrede mee ben weinig moeten ontdooien en ik vind toch dat Inventum top kwaliteit maakt producten maken geen herrie en zijn makkelijk in gebruik en schoonmaken is makkelijk en veel ruimte en als 2de koelkast is het tafelmodel ideaal niet zwaar je kan hem alleen op zijn plaats zetten

Pluspunten

  • stil
  • niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**n@h**l.com 24-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
prima compacte koelkast met een zee aan ruimte voor extra erbij in de bijkeuken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**n@c**y.nl 08-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

8,0
niet te duur en voldoende ruimte om levensmiddelen in te bewaren. Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hvdb_65@hotmail.com 15-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
prima product , werkt prima en de prijs is laag ! bezorging was ook prima door de bezorgers

Pluspunten

  • 100
  • 100

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**k@k**l.nl 06-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

8,0
Prima koelkast. De inbouwkoelkast in de keuken is voor ons te klein. Daarom hebben wij deze er bij gekocht en staat in de schuur. Klein maar binnen veel ruimte. Je kunt alle glasplaten verzetten en dat is fijn voor bijvoorbeeld een pan die hoog is of als je een paar bewaardozen op elkaar wilt zetten.

Pluspunten

  • Veel ruimte binnenin
  • Neem niet te veel ruimte in
  • Stil
  • Prijs

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h**s@g**l.com 30-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

8,0
mooi klein koelkastje, goede prijs kwaliteit verhouding, zuinig in verbruik stroom en slechts 39 dcb lawaai, goed te doen voor een open keuken.

Pluspunten

  • afmeting
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 17-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
Moderne product, groot van binnen, klein van buiten, weinig lawaai voor een voordelige prijs !

Pluspunten

  • compact
  • licht in gewicht
  • stille motor
  • ruim binnenin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**s@l**t.nl 15-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
We zijn heel tevreden over de koelkast. Zeker prijs/kwaliteit. We hebben deze uitgekozen voor op de camping. Daar voordoet hij ruimschoots aan onze eisen.

Reageer

JohnZ 07-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima compacte koelkast van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Fijne smalle koelkast met 5 jaar garantie. Genoeg ruimte voor 1 tot 2 personen. Maakt amper geluid bij het koelen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Smal (50 cm)
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lianne 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale maat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
Fijne koelkast voor erbij! Past nog een hoop in! Mooi maatje niet te groot maar zeker niet te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haremaje 14-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Een goed product, koelt snel en maakt bijna geen geluid. Daarnaast is het ook geen duur product, dus een goede prijs kwaliteit/verhouding.

Pluspunten

  • Koelt snel
  • Weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hilde 28-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast inventum KK501

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

8,0
Heel stil, dit was een voorwaarde en voldoet uitstekend hieraan ! Prijs kwaliteit is zeker in orde!
Hilde

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • heel stil
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EK 07-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak, simpel & schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
Deze vandaag ontvangen en helemaal blij. Het heeft veel meer ruimte dan je denkt, ziet er mooi uit: simpel, strak, wit & schoon. Onze oude ijskast was nog van de vorige bewoners uit 1991. Het wit werd geel en het werd schmerig. Mijn zoon van 10 vroeg mij zelfs: "Mama, kan jij een keer de ijskast schoon maken?" Ik schaamde me echt. Nu dat hij bij zijn grootouders is voor de meivakantie ga ik hem verrassen als hij thuis komt - niet met een schone, maar een nieuwe!

Pluspunten

  • ruim
  • simpel
  • mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews