De'Longhi Dinamica ECAM350.50.B

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 144 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica ECAM350.50.B op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**m@g**l.com 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat wat simpel werkt. Houd er rekening mee dat bij elke keer dat je het apparaat aan zet, het water afgeeft om de machine te reinigen. Koffie proeft heerlijk, over onderhoud is helaas nog niets te melden omdat we het apparaat net een week in ons bezit hebben.

Pluspunten

  • verse koffie
  • makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • waterafgifte bij aanzetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Line B 26-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amazing machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Great quality, great design. Looks very stylish in th kitchen. Great buy for coffee drinkers

Pluspunten

  • Design
  • God coffee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Treur 25-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Maakt lekkere koffie, is stil en ook het melkschuim deel werkt goed.

Minpuntje; Op alle verkoopsites staat dat deze 2 kopjes gewone koffie kan zetten, maar helaas is dit niet het geval!

Pluspunten

  • Melkschuim
  • Stil
  • Luxe uitstraling
  • Alle basis koffie variant mogelijk

Minpunten

  • Geen 2 koffie tegelijkertijd
  • Geen beschrijving hoeveelheid water instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**m@h**e.nl 17-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dochter heeft dezelfde machine vandaar dat we voor dezelfde fijne machine hebben gekozen

Pluspunten

  • Cappuccino
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoi 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

? l??nghi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Keuzes keuzes.....
Van pot naar volautomaat, na het drinken van het eerste bakkie meteen een goed gevoel van de keuze die ik gemaakt heb.
En dan te bedenken dat ik het nog moet fijn stellen naar mijn smaak en dat het na een bakkie of 5 de automaat de beste latte of cappuccino geeft
❤️❤️❤️❤️❤️

Pluspunten

  • Eerste bakkie is goed
  • Geluid valt mee
  • Gebruiks vriendelijk
  • Latte cappuccino creme allemaal lekker
  • Instel mogelijkheden......moet nog proberen

Minpunten

  • Moet aan de bak met bijhouden van de automaat
  • Misschien later een keer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

x**3@g**l.com 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een maand in bezit en geen seconde spijt, simpele bediening en doet wat hij moet doen.
Maakt minder geluid dan ik van andere volautomaten gewend ben.
Geeft een mooie volle schuimlaag op de koffie varianten.
Minpuntje(s) heb ik (nog) niet kunnen vinden ten op zihtre van andere volautomaten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R**s@h**l.com 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Maakt weinig lawaai en ziet er mooi uit.
Makkelijk verwijderbare zetgroep, waterreservoir en melkreservoir waardoor het snel te bedienen is.

Pluspunten

  • Goede prijs en kwaliteitverhouding
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bennie 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een stille koffie automaat. Het melkschuim is stevig en ideaal dat je het melkreservoir eenvoudig kan verwijderen en in de koelkast kunt zetten

Pluspunten

  • Stil
  • Veel keuze
  • Groot bonen reservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

i**0@h**l.com 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed in onderhoud.
Makkelijk schoon te maken.
Goed het water.
Duidelijke beschrijving

Pluspunten

  • Makkelijk onderhoud
  • Goed het water

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

i**0@h**l.com 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat
Goed te gebruiken.
Makkelijk in onderhoud
Goed heet water

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Goed heet water

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tiemke Geurts 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine, lekkere koffie!
Goed in te stellen op persoonlijke keuzes.
Alleen jammer dat je alleen met espresso 2 kopjes tegelijk kunt doen.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Temperatuur in te stellen

Minpunten

  • Kan alleen met espresso 2 kopjes tegelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

f**a@h**l.com 28-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, veel functies! Nog steeds niet alle functies uitgevogeld, maar alles wat we ingesteld hebben werkt prima!

Reageer

c**g@g**l.com 28-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat. En heerlijke koffie en cappuccino.
Bij eerste paar x gebruik veel lawaai. Maar dit was na een paar x over.
Hoop er weer net zolang (9jaar) van te genieten als van de vorige de longhi
Tot nu toe geen spijt van de duurdere keuze.

Pluspunten

  • Snel gezet
  • Snel schoon

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

i**3@h**l.com 01-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekkere en goeie koffie. Hadden eerst een Philips met enkel problemen. De'Longhi staat ons inziens echt voor kwaliteit en eenvoud. Heerlijke apparaat.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs
  • Snelheid
  • Gebruikersgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**b@l**e.nl 26-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer fijne koffiemachine! Stil, makkelijk schoon te maken. Heerlijk melkschuim.
Echt zeer blij mee

Pluspunten

  • Makkelijk schoon temaken
  • Stil
  • Melkbak ideaal
  • Dik melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**9@h**l.com 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een fijn apparaat 1 druk op de knop en je koffie is een hand omdraai klaar en de melklaag op de koffie is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e**h@k**l.nl 15-04-2022
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede cappuccino en expresso. Mooi zwart design , gebruiksvriendelijk. Diverse opties. Heb hem een paar uur in huis, nog even goed uittesten. Ben een Saeco gewend. Benieuwd hoe dit verder bevalt!

Reageer

a**4@i**d.com 14-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Week geleden aangeschaft, dus zit nog in de fase van uitproberen en bijstellen maar vind het een prima machine.!
Latte en Cappuccino geven een mooie schuimkraag die ook instelbaar is, ik ben er blij mee en hopelijk mag ik er veel
Plezier aan beleven.!

Reageer

h**a@c**a.nl 12-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiemachine ook voor cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Koffiemachine gekocht omdat ik graag cappuccino drink. Werkt heel simpel en de cappuccino is perfect. Ook duidelijke en simpele gebruiksaanwijzing in bijgeleverd boekje. Gewoon een topmachine.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Ook prima cappuccino

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koffieliefhebber 12-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Melk niet warm genoeg

Algemene score

6,0
De melk is niet warm genoeg. De cappuccino en een beker warme melk moet en direct in een keer opgedronken worden. Dat is niet lekker! De koffie staat ingesteld op de warmste stand en is wel goed. De warmte van de melk is niet in te stellen. Erg jammer!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews