Philips OneUp Elektrische Dweil 5000 series XV5113/01 - Stofzuigvloerstomer

Philips OneUp Elektrische Dweil 5000 series XV5113/01
Philips OneUp Elektrische Dweil 5000 series XV5113/01
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 134,00 Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 79 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips OneUp Elektrische Dweil 5000 series XV5113/01 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
kris.verduyckt30-05-2025
Algemene score
9.0

Nooit meer met emmers sleuren!

Reviewscore
9.0
Dweilen wordt echt een plezier met deze Philips OneUp Elektrische dweil. Geen gezeul meer met emmers water, het enige wat je nodig hebt is de dweil zelf. Heerlijk om dit product te mogen testen! Doordat je, dankzij het ingenieuze systeem continu met proper water dweilt en je vuil water wordt opgevangen, zijn je vloeren duidelijk properder. De 'dweilpad' is gemakkelijk te verwijderen en kan mee in de wasmachine. Normaal zou je hiermee 6 maanden moeten verder kunnen, maar dat is nog af te wachten. Het geconcentreerde schoonmaakproduct is gemakkelijk te plaatsen en met één druk op de knop heb je voldoende voor het hele reservoir. Wel jammer dat het praktisch reukloos is en mijn huis na het poetsen niet meer zo fris ruikt als voorheen. De vloeren zijn wel streeploos en drogen snel. De dweil is goed hanteerbaar en je kan ermee in de kleinste hoekjes komen. Een topper!
Pluspunten
  • streeploze reiniging
  • handig en gemakkelijk in gebruik
  • goed wendbaar
  • vloeren snel droog
Minpunten
  • waterreservoir is tamelijk snel leeg
  • geurloos schoonmaakproduct (geen frisse geur meer na het poetsen)
Ja, ik beveel dit product aan
e*******@h**********21-04-2025
Algemene score
8.0

Streeploos

Reviewscore
8.0
Ik vind een heilig ding, zo eenvoudig en licht. Het is geruisloos en steeeploos zeker aankopen.
Ja, ik beveel dit product aan