ETNA KIV164RVS / 735075 - Kookplaten

ETNA KIV164RVS / 735075
ETNA KIV164RVS / 735075
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 249,00 Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 174 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV164RVS / 735075 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
Gregory03-11-2024
10.0

Klein maar leuk

10.0
De Etna kookplaat wekt direct na het openen van de doos interesse. Het moderne en minimalistische design is opvallend. de zwarte bovenkant past perfect bij de geborsteld aluminium omlijsting eromheen. Het kan een decoratie zijn voor elke keuken. De bediening is probleemloos en intuïtief, ook al heb ik nog nooit een inductiekookplaat gehad. Voordat ik hem voor de eerste keer startte, heb ik niet eens naar de gebruikershandleiding gekeken. 4 kookzones zijn ruim voldoende voor een standaard 2+1 gezin. De vrijwel compacte afmetingen van dit apparaat zijn zeker een pluspunt en hij kan eenvoudig op standaard keukenkastjes geplaatst worden. Aansluiting op het standaard 230V-elektriciteitsnetwerk is naar mijn mening een groot voordeel en het ontbreken van installatiecomplicaties. Ook hebben wij extra mogelijkheden, zoals automatische panherkenning of een timer. Wat ik wilde was een "mobiel" apparaat dat ik altijd mee kan nemen, en geen ingebouwd keukenwerkblad, dat dan veel moeilijker te verkopen is. Een verlengde garantie na registratie op de website van de fabrikant binnen 30 dagen na aankoop is zeker een bijkomend voordeel. Plug & Cook ! Ik raad het iedereen aan.
Pluspunten
  • compact
  • intuïtieve bediening
  • 230V-voeding
  • timer
  • modernistisch ontwerp