Laifen Wave Elektrische tandenborstel - RVS Zilver - 3 Opzetborstels - 66000 Bewegingen/min - Met Timer & App - Elektrische tandenborstels

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 69,97 Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Laifen Wave Elektrische tandenborstel - RVS Zilver - 3 Opzetborstels - 66000 Bewegingen/min - Met Timer & App op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
l**********@g********14-04-2025
10.0

Professionele reiniging

10.0
De Laifen WAVE RVS elektrische tandenborstel voelt als een professionele schoonmaakbeurt bij de tandarts. Mijn tanden zijn na een week merkbaar gladder en schoner, en zelfs hardnekkige aanslag lijkt te verdwijnen. Wat echt indruk maakt, is hoe zacht de borstel is voor mijn tandvlees. Geen irritatie, geen bloed, gewoon een comfortabele poetsbeurt. Het mondgevoel na het poetsen is fris, alsof je mond écht ademhaalt. De app is een fijne toevoeging: hij houdt nauwkeurig bij hoe lang en hoe goed je poetst, met realtime feedback per zone. Je krijgt suggesties om je techniek te verbeteren en kunt je voortgang volgen. Het RVS-ontwerp voelt stevig, hygiënisch en luxueus aan. Voor wie serieus bezig is met mondverzorging, is dit echt een aanrader.
Pluspunten
  • Professionele reiniging
  • App