Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition groen - Reviews

Specificaties
Bluetooth
Bluetooth
Vermogen
12 watt vermogen
Vormgeving
rechthoek
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PieterV 07-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Good looking Speaker met goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze speaker nu enkele maanden in huis en ik ben zeer tevreden. De speaker is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te verbinden met mijn Smartphone en tablet. Ik gebruik de speaker voornamelijk tijdens de BBQ's en kamperen waarbij de Powerbank-functie erg fijn is.

Pluspunten

  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Prijs
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition groen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ineke79 21-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fresh 'n Rebel super!

Algemene score

8,7
Heb deze besteld om muziek in de tuin te kunnen luisteren. Qua vormgeving/uiterlijk ziet hij er echt supermooi en degelijk uit! Geluid is echt dikke prima. Erg tevreden dus!
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition groen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein maar een goede bluetooth speaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kleine en daardoor makkelijk overal neer te zetten of mee te nemen. Ziet er bovendien erg leuk uit en geluid is voor mij prima. Vind het ook fijn dat er een indicatie lampje op zit waardoor je kan zien hoeveel batterij hij nog heeft. En wanneer weer opgeladen moet worden.

Pluspunten

  • Klein en overal neer te zetten
  • Prima geluid
  • Indicatie lampje
  • Ziet er leuk uit
  • Ingebouwde powerbank

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition blauw

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Muziekloverrr 19-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel erg blij met deze speaker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer blij met deze aankoop.

- het aansluiten van de speaker gaat zeer gemakkelijk en snel
- de speaker heeft een mooi vol geluid met goede bass
- de speaker heeft een gaaf design
- de speaker heeft een stevige bouwkwaliteit
- door de touchknoppen is de speaker eenvoudig te bedienen (zelf doe ik dit meestal via mijn telefoon)
- Lange batterijduur, af en toe als ik hem op vol volume aanzet haalt die niet de 20 uur.
- Ook zeer handig dat je de speaker ook als powerbank kunt gebruiken!

Pluspunten

  • Vol geluid
  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Powerbank & speaker in 1

Minpunten

  • Niet altijd 20 uur batterijduur
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition groen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madmaud4 22-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden met de aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede speaker voor een eerlijke prijs! Vormgeving met de stof is erg mooi en de speaker biedt ook goed geluid die mijn kamer prima vult. Ben er erg blij mee want de speaker is ook eens makkelijk mee te nemen op reis door de lange accu duur en de draadloze verbinding via bleutooth.

Pluspunten

  • Looks
  • Geluid
  • Accu
  • Draadloos verbinden
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition zwart, grijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Soofje 29-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Draadloze speaker met een mooi uiterlijk en super geluid

Algemene score

10,0
Ik ging naar de Mediamarkt voor een bluetooth speaker van een ander merk en liep naar buiten met een Fresh & rebel. Het geluid vergeleken en de prijs. De fresh & rebel was goedkoper en het geluid ook goed. Enige verschil is, de fresh en rebel is niet waterdicht maar ik ga niet zwemmen met een speaker. Daarnaast is het design prachtig en het oog wilt ook wat.

Pluspunten

  • Geluid
  • Prijskwaliteit
  • design!!!!!
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition zwart, grijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillieFrank 07-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goed geluid voor een goede prijs!

Algemene score

10,0
Speaker aantal maanden in bezit en ik ben zeer te spreken over deze speaker! Mooi design en een heel erg prettige sound komt eruit.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijskwaliteit

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition blauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans123 25-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed en helder geluid uit een design speaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De speaker heeft een goed en helder geluid, de accuduur is goed en ziet er nog eens super mooi uit. Zeker aanrader als je op zoek bent naar een portable speaker.

Pluspunten

  • Geluid
  • Vormgeving
  • Powerbank functie
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition zwart, grijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie Curilan 28-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

de moeite niet waard

Algemene score

1,0
werkt de eerste paar keren maar ook gebruik je het niet zo vaak gaat het snel raar doen. soms doet hij het...meestal niet. ik heb al 2, een kleine en een grote. Ik had mijn lesje al moeten leren naar het eerste maar ik vond het qua uiterlijk mooi en het lijkt heel betrouwbaar.

Pluspunten

  • het zier er mooi uit
  • geluidskwaliteit wel goed

Minpunten

  • werkt niet altijd, eigenlijk meestal niet
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition blauw

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Slecht

Reageer

mia 26-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Haperende verbinding met bluetooth en minder goed accu

Algemene score

3,0
Goed geluid en compact. Echter veel last dat er even geen bluetooth verbinding dus geen geluid is. Getest met verschillende telefoons die er vlakbij gelegd zijn maar steeds hetzelfde probleem dus ligt aan het apparaat denk ik dan. Veel pochen over de accu die wel 20 uur zou moeten werken. Gemeten en ik kom op ruim 10 uur. Ook aardig maar laten ze dat dan aangeven. ik stuur hem weer terug.

Pluspunten

  • geluid

Minpunten

  • bluetooth verbinding
Geschreven voor: Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition zwart, grijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer