Sony SRS-X88 wit - Reviews

8,4 Lees 37 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 36 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evelyn 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ideaal om te koppelen via airplay van Apple met je iPhone of iPad. Staat in de keuken en je kan er ook rechtstreeks naar streamen via een synology nas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MteB 20-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,8
Heb 3 speakers (SRS-X88 en 2 x SRS-X77) en een HT-ST9 soundbar. De geluidskwaliteit en bouwkwaliteit is goed.

Maar..... Ik gebruik de SRS-X88 uitsluitend via Wifi. De app raakt regelmatig speakers en soundbar plotseling kwijt, terwijl de speakers op het netwerk gewoon aanspreekbaar zijn en Wifi ontvangt volgens speakers (webinterface) "Excellent" is. Groepen maken met speakers en soundbar gaat vaker fout dan goed en casten van radio via TuneIn Radio resulteert in de melding "incompatible stream'. Sony heeft met de laatste updates een toch al slecht werkend multiroom systeem nog heel veel slechter gemaakt, terwijl Sony zegt: "Verbetering van de kwaliteit van operatie." Jammer Sony!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende
Paul 19-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Geluid is zeer goed voor zo´n kleine speaker. De Songpal App werkt op zich goed, maar omdat we meerdere telefoons/tablets gebruiken wil het nog wel eens wat haperen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
stantom 12-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
ik vind het een geweldige box. Het geluid is perfect en het sluit heel goed aan bij de X99 die ik er ook bij gekocht heb. Zeer goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Benito 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik ben nu ongeveer een maand in bezit van deze koptelefoon. Het geluid is echt subliem. De basbooster gebruik ik bijna niet. Dit omdat de de bas zonder de booster al voldoende is. De koptelefoon is een beetje aan de grote kant, maar de oorkussens zijn echt comfortabel. Ik kan het zonder probleem uren ophouden. De NFC is echt een hele leuke praktische bijkomstigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Gina S 11-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De kwaliteit van het geluid is mooi en overal door het huis duidelijk en helder te horen. Ook de bediening ervan is eenvoudig. Het enige wat we anders zouden doen is wellicht een iets kleinere variant kopen. We vinden het net iets te groot.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Snijs 11-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Ik zat te twijfelen tussen bose en Sony maar de Sony had een veel beter geluid dan de bose en hij is makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Tiemen Tuinstra 08-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Voor een luidspreker systeem bestaande uit een onderdeel waarbij de speakers zeer dicht op elkaar zitten in dezelfde kast leverd de Sony SRS-X88 zeer goed geluid, Als het de speakers los van elkaar zouden staan zou het geluid echt top zijn. Echt alle mogelijkheden tot afspelen van audio zitten er op afspelen vanaf usb, dlna, airplay, google cast, bluetooth en audio in is allemaal mogelijk, ook is de speaker goed te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening waar je ook van input kan wisselen. De vormgeving is heel simpel rechthoekig van zowel de speaker als de afstandsbediening wat hem in mijn ogen zeer mooi maakt. Wat betreft de duurzaamheid is de speaker gemaakt van stevig mooi uitziend plastic en alluminium zijkanten met een afneembare speaker grill, ook de afstandsbediening is van mooi afgewerkt plastic.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robin Schaap 05-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
heel mooi product, zowel het uiterlijk en het geluid laat weinig te wensen over. Ook de functionaliteiten zijn zeer praktisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans Wind 30-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Heel fijn geluid, helder met goede bas. Heerlijk om naar te luisteren. Ook muziek van wat oudere cd's die via pc op de playlist op IPad en IPhone waren gezet, waren zeer goed qua geluid. Ook mooi om naar te kijken. Bevalt ons zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Fabian 25-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Prachtig geluid uit een mooie compacte speaker, met erg veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik rechtstreeks vanuit de apps en niet zoals bij sonos dat alles via de sonos appartement moet worden gedraaid, ik heb de Sony x88 nu een maand in bezit en heb er geen seconde spijt andere gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Geert 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Maakt direct connectie, smartphone vindt de speaker onmiddellijk, zeer mooi geluid. Als je het rooster naar beneden haalt, klinkt het nog beter.
Sober design.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
aonclin 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super strak doch vintage look. Het design is echt heel erg mooi, alleen de antenne is een rare toevoeging. Het lijkt alsof ze klaar waren met de vormgeving, ze bij de techniek opmerkten dat de ontvangst slecht kon zijn en ze heel snel in het donker een rare antenne hebben toegevoegd. De antenne onderbreekt het mooie design. De speaker dicht bij je router zetten is de oplossing, dan hoef je de antenne niet te gebruiken. De muziek kwaliteit is super!! De bas is fantastisch maar ook de hoge tonen zijn perfect. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Conrad Braber 15-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Speaker is mooi compact en geeft een vol geluid ook in wat grotere ruimtes. De aansluitmogelijkheden zijn ideaal vanaf ieder type apparaat. Ideaal zijn het regelen van het geluid (equalizer) vanaf de app. De afstandsbediening is compact een eenvoudig en maakt het geheel compleet. Niet iets wat je bij andere wireless speakers zomaar tegenkomt. Voor de prijs krijg je veel meer dan bij andere populaire merken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
wim 15-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Super aankoop, zeer tevreden mee.
Dagelijks gebruik via spotify of tunein.
Ook eigen muziek via smartphone of pc draadloos afspelen zonder problemen. Instellen via netwerk is kinderspel.
Geluidskwaliteit is perfect volgens verwachting.
Overweeg nu al om er een tweede bij te zetten in keuken om zo dan multiroom af te spelen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
koen 04-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Mooi ontwerp en voor zeer wendbaar. De bassen vullen de hele kamer, het geluid is zeer mooi. Dankzij de actie van Sony heeft het me ook 50 euro minder gekost. Tot dusver vind ik het een goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Pim 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
is voor zijn formaat een kanjer in de weergave van muziek ook op een lage geluidsterkte. De update van de firmware duurt wat lang. Het streamen via een nas gaat goed. De documentatie is uitgebreid. Het verschil tov van andere wireless speakers, en de doorslaggevende reden op voor deze wireless speaker te gaan is de usb input. Je kan dan de zelf samengestelde muziek per sfeer afspelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Ed 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We hebben hem net in huis en kunnen nu al niet meer zonder. Prima geluidje gezien de afmetingen. Spotify komt bij ons tot leven, ook de mogelijkheid om cd's af te spelen via USB is perfect. Bij aansluiten geen verbinding met WIFI, maar dat lag aan mij, je moet hem wel aanmelden aan je netwerk. Overal waar WIFI is, is nu muziek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Marius Raboveanu 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Very good sound quality, the bass and high sounds are very clear, you don't hear any of the external noises, good value for money.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
JB 27-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Nu ongeveer 2 maanden in bezit en erg tevreden. Installatie was gemakkelijk en apparaat doet wat ie moet doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews