Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung M5 zwart

8,4 Lees 123 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 123 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sourt 20-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ik zag en hoorde het bij mijn broer en was gelijk verkocht, is werkelijk de oplossing voor mijn zin. in meer geluid in mijn hele huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dennisdennis79 19-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer mooie strakke vormgeving. Prima geluid, mooi vol en warm! Doet niet onder voor de Sonos op hoger geluidsniveau. Makkelijk te bedienen met de app, makkelijk aan te sluiten. Kortom: een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mcmaatje261899 18-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
We hebben de Multi room speaker pas kort in bezit, na eenvoudige 'installatie' is hij makkelijk in gebruik en heeft een mooi geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nico v Velzen 18-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
als je verstand van het instellen hebt of iemand die dit kan is het een degelijke moderngevormde box met een uitstekende geluidskwaliteit en een skala van mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit1977 17-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prima speakers. Helaas werkte spotify niet direct. Maar fantastische service van coolblue. Van Samsung slechte service, na 3 keer beloven terug te bellen niets gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franco55 16-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De WAM 550 geeft een extra dimensie aan de sounsbar.
Het geluid is warm en zuiver.Ook de vormgeving is zeer fraai.Ik denk er na een paar dagen al over om nog een tweede aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Markus 15-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Een prima aanschaf, kan nu weer zonder problemen de geluiden weer volgen van de TV. de luidspreker kan op de voor mij goede plek geplaatst worden ivm mijn afgenomen gehoor.
Vormgeving is goed, de duurzaamheid is afwachten maar daar heb ik vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saskia Rutten 14-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Uitstekende speakerset, komt fantastisch geluid uit, eenvoudig te installeren, had alleen wat problemen met het koppelen van het surroundgeluid tussen de speakers en de soundbar....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW Hoogedeure 14-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Fraaie vormgeving en zeer eenvoudig te bedienen, lekker makkelijk mee te nemen zolang je maar in het bereik blijft van je netwerk (hub). Zelf heb ik nu twee speakers en een soundbar wat een mooi geluid geeft. Wel jammer dat het geluid achterblijft bij de soundbar als je je televisie koppeld via de Digital in aansluiting. Samsung Nederland heeft beloofd hier druk mee bezig te zijn !

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

B.J.V. 11-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Deze speaker enkele dagen in gebruik. Het geluid is voller dan de TV geeft. Naast geluid voor tv gebruiken we deze ook voor livestream radio luisteren of muziek vanaf onze nas server. Met een HUB maakt het wel makkelijk om te installeren en te bedienen.
Het blijft wel software zo heb ik de installatie opnieuw moeten doen omdat de eerste installatie mislukte. Ook zie je soms dat geluid later komt dan het beeld wat bij close ups in beeld.
Met de app op de telefoon galaxy SIII mini en op de tablet galaxy tab 4.0 is hij ook prima te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hesther P. 10-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Mooi geluid heeft het Multiroom systeem van Samsung, makkelijk aan te sluiten en mooi design. Goede aankoop!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

KeesRo 07-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe speaker, werkelijk een geweldig geluid en mooie vormgeving. Wel jammer dat er geen accu in zit en hij dus altijd op netstroom dient te zijn aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 007 06-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
hele goede aanvulling op de sound bar.
Meer dan genoeg mogelijkheden.
goede vormgeving en goed dat je een keuze hebt uit verschillende maten/vermogen en kleur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine1952 30-11-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Prachtig systeem dacht ik maar ik heb de soundbar en 2 wam550 boxen voornamelijk aangeschaft voor surround geluid bij films. Het werkt dus absoluut niet om de boxen met de soundbar te koppelen op 4.5 meter afstand waar ze staan en zo heb ik dus meer dan €1000 in t putje gegooid.De winkelier heeft alles in t werk gesteld om t werkend te krijgen, maar helaas.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Goed

Reageer

Ben Vermeulen 29-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
omdat hij met tablet en smartphone bediend kan worden is
het leuk makkelijk de vormgeving is mooi en leuk maar niet handig om ergens neer te zetten maar er zit wel een machtig mooi geluid in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toine1952 27-11-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Prachtig systeem dacht ik maar ik heb de soundbar en 2 wam550 boxen voornamelijk aangeschaft voor surround geluid bij films. Het werkt dus absoluut niet om de boxen met de soundbar te koppelen op 4.5 meter afstand waar ze staan en zo heb ik dus meer dan €1000 in t putje gegooid.De winkelier heeft alles in t werk gesteld om t werkend te krijgen, maar helaas.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Goed

Reageer

Jolanda Verhoef 27-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Geweldig goed geluid.
Gemakkelijk te installeren.
Goede prijs /kwaliteitsverhouding.
Een heel mooi product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GL1958 26-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ben tevreden tot dusver, betere kwaliteit dan de goedkopere versies, en niet te vergeten de uitgebreide uitbreiding die aan wezig is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audiofreak71 26-11-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

5,2
Goed geluid en ziet er luek uit. Maar de app werkt niet goed, is instabiel en is niet doordacht. Je kan bijvoorbeeld geen instellingen voor verschillende bronnen opslaan, erg irritant als je meerdere multiroom producten hebt (ik heb twee wam550's en een soundbar 750). Als je een (draadloze) verbinding maakt via de soundbar en tv met de wam550's krijg je een irritante echo. Feitelijk moet je dus de soundbar met hdmi ARC aansluiten (niet echt draadloos dus). Maar ook via de arc is er tijdverschil tussen het beeld en de soundbar. Al met al zijn de multiroom producten wat geluid betreft echt ok maar in het dagelijks gebruik echt zeer frustrerend. Bezint eer gij begint...

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

jerry wouterson 24-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Heel tevreden met de aankoop. Twee maal de M7 en één maal de M5. De M7 voor de huiskamer. Geluidskwaliteit meer dan uitstekend, volume ook. De M5 voor de keuken en mobiel voor de slaapkamer zo nu en dan. Ook meer dan tevreden. Je hoort wel het verschil tussen M5 en M7, dus als kwaliteit belangrijk is ga voor de M7. Gegeven omvang en gewicht wel minder mobiel. Alle merken verbleken bij deze, ook Sonos. En prijs is beter zeker met geld terug actie.

Kortom meer dan tevreden.

Oh ja, aansluiting perfect, app OK maar matig, iets meer design en mogelijkheden op interface kan geen kwaad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews