Toolprof.nl - Reviews & Ervaringen

4,0 Lees 40 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Toolprof.nl.

Toolprof.nl stelt zich voor

Toolprof is 1 van de 4 webshops welke onder de naam van TPland vallen. Op onze verschillende webshops kun je allerlei producten vinden om te klussen. Denk hierbij aan boormachines, handgereedschap, deurgarnituren, werkkleding, gereedschapskoffers, Systainers, kluizen, bouwradio's en nog veel meer! Met 25.000 aantal producten op voorraad kunnen we het grootste gedeelte, van maandag t/m zaterdag, binnen 24 uur leveren. We hebben alles om de complete werkbank van de klusser compleet te maken tegen een zo scherp mogelijke prijs. ✔ Groots assortiment ✔ Gratis retourneren ✔ Achteraf betalen. Bestel makkelijk en snel online!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.Kaptein 10-06-2017 Via de website gekocht

Waardeloos, koop hier nooit meer

Algemene score

1,0
1. gekochte goed zou op voorraad zijn volgens de website. Gekocht en betaald.
2. mailtje dat het langer gaat duren omdat het toch niet op voorraad is????
3. 10 dagen later waar blijft het het zou toch verstuurd zijn, goed is beschadigd bij transport wordt nu zo spoedig mogelijk geleverd uiterlijk vrijdag.
4. Vrijdag wederom een mailtje met excuses het transport had het gemist wordt nu volgende week?
5. Na bellen kon het toch op zaterdag tussen 9:00 en 16:00 maar je ontvangt een mailtje rond 9:30 wanneer we exact komen.
6. Geen mailtje van 9:00 - 16:00 thuisgewest en niet geleverd ... helemaal klaar met dit bedrijf dit is geen service en verkeerde informatie.
7. Tot op heden mijn goed (650 euro) nog niet gehad....

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Sue 16-03-2017 Via de website gekocht

Fijn bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Festool CXS bij Toolprof.nl gekocht voor een superprijs .
Bijzonder vriendelijke mensen op klantenservice.
Vlotte levering
Al met al een shop voor aankoop herhaling .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HeresJohnny 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nog steeds overzichtelijk...prima!!

Service
een machine niet op voorraad... kreeg daar keurig bericht over..

Assortiment
alles wat ik tot nu toe nodig had hebben ze in het assortiment...

Aanbeveling
naar mijn mening een goede, betrouwbare en complete webshop met scherpe prijzen en aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennisvansteen 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en wanneer je de bestelling afwerkt hoef je niet veel stappen te doorlopen voordat je de bestelling af kunt ronden, erg fijn!

Service
Had een kleine vraag of een product specificatie. Werd vriendelijk en professioneel geholpen. Product was binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Erg breed assortiment, dus kans dat ze hebben wat je zoekt is groot. Fijn als je meerdere spullen nodig hebt. Alleen maakt het wel wat lastig zoeken, dus goed overzicht is wel belangrijk dus moeten ze wel goed naar blijven kijken.

Aanbeveling
Ik raad ze zeker aan! Wanneer je niet direct het juiste product kan vinden worden snel telefonisch of via de chatfuntie geholpen. Nog geen slechte ervaringen gehad met de leveringen, dus houden zo! :)

Extra toelichting
Snelle service en correcte levering. Alleen zorgen dat er niet teveel producten op komen of zorgen voor een juist overzicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

7 hills-man 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
deuidelijke website em makkelikje invoer van de gegevens

Service
telefonisch een vraag goed van mij beantwoord. Goede kennis van zaken, helaas bij andere winkels slecht!

Assortiment
je kan er werkelijk alles vonden wat je nodig hebt

Aanbeveling
Vergelijkbaar met andere winkels in deze branche , steekt deze er ver bovenuit!
Absoluut een aanrader

Extra toelichting
Snel geleverd (1 dag met DPD), zeer goede prijs Eerder bij deze zaak besteld e door goede ervaring wederom hier een bestelling geplaatst. Deze winkel doet wat ze je beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thoon 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk te bestellen.

Service
Goed op de hoogte gehouden over de levering.

Assortiment
Lijkt wel alsof ze alles voor de proffessional hebben.

Aanbeveling
Tot dusver bij iedereen die voor een goede prijs op zoek is naar kwaliteitgereedschap.

Extra toelichting
Snelle levering, correct op de hoogte gehouden hierover en nette prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.scheers 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Service
Beloofde levering binnen 24 uur halen ze per definitie niet. Bij ons duurde het 2 weken.

Aanbeveling
Na mail dat het verzonden zou zijn, bleek dit helemaal niet zo te zijn. Product bleek op ondanks melding van op voorraad

Extra toelichting
Ze claimen binnen 24 uur te leveren, maar bezorging duurt al 2 dagen na aanlevering bij de vervoerder. Bovendien bleek het product uitverkocht, waardoor het 2 weken duurde voordat we het binnen hadden

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

J.Bosel 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website,goede beschrijving bij de producten.

Service
Mijn bestel bevestiging via de mail kon Toolprof niet verzenden.
Ik werd gebeld dat de bevestiging per post verstuurd was,dat is ook service.
2 dagen later was mijn product binnen,de goedkoopste van alle webwinkels.

Assortiment
Kijk zelf maar eens bij Toolprof, je kunt zo gek niet bedenken of zij hebben het.

Aanbeveling
Snelle levering en service vooraf.

Extra toelichting
Geen verbetering nodig, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten van den a 01-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Was opzoek naar de nieuwe multimaster, via kieskeurig terecht gekomen via kieskeurig bij Toolprof. Snel kunnen bestellen en was de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank Molengraaf 01-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet snel bestellen, ideaal!

Service
Super service!

Assortiment
Het assortiment is werkelijk super!!

Aanbeveling
Prima service, assortiment. Het is voor herhaling vatbaar.

Extra toelichting
Ik vind hetneen super webwinkel. Kan nu eindelijk beginnen met het tuinhuis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans1971 11-09-2012

Algemene score

9,5
Voor de 3x bij Toolprof.nl besteld.
Product was zoals aangegeven op voorraad en dan netjes de volgende dag in huis.
Dus naar verwachting. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnnyF 29-08-2012

Algemene score

9,3
Had voor een opdracht een goeie afkortzaag nodig. even zoeken op het internet en kwam al gauw uit bij toolprof....scherpe prijs en als extra een beitelset!!
snelle levering, kortom een prima shop!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon3327 29-08-2012

Algemene score

10,0
Lang op zoek geweest naar een betaalbare reciprozaag. Toolprof bood uiteindelijk uitkomst. Naast betaalbaarheid worden er alleen A-merken gevoerd (zover ik weet)en het werd ook nog eens snel afgeleverd! Kortom ik weet waar ik de volgende keer mijn gereedschap snel en gemakkelijk kan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John011 24-05-2011

Algemene score

7,7
Lijkt me allemaal oke en in orde. De machine werd netjes verpakt geleverd. Website is goed. Jammer dat er geen track&trace functionaliteit is. Vandaar een 7 ipv een 8 voor het onderdeel bestelling en levering.
Aftersales kan ik niet over oordelen, heb ik (gelukkig :-) ) nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans1971 29-12-2010

Algemene score

8,8
Prima webwinkel. Snelle service en ook alle accessoires voor de Mulitimaster leverbaar.
Goed advies gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

master35 12-11-2010

Algemene score

9,5
Een webwinkel waar je 100% van op aan kunt.Reageren op Mail direct.Samengevat Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.C. Huisma 30-10-2010

Algemene score

9,5
op de website snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ik nodig had, vervolgens gebeld of deze inderdaad op voorraad was, direct antwoord ontvangen dat dit zo was
tevens nog extra telefonische informatie ontvangen aangaande de garantiemogelijkheden. Dit stelde ik zeer op prijs en had ik niet achter een webwinkel gezocht.een half uur nadat ik mijn bestelling geplaats had werk ik netjes gebeld door een transportbedrijf voor een leveringsafspraak.maadag a.s. wodr deze bij mij geleverd.
Met deze service kom ik hier zeker terug

Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie Hollemans 26-10-2010

Algemene score

9,2
Website vond ik overzichtelijk en ik kon makkelijk mijn product vinden. Toen ik belde voor meer informatie werden mijn vragen goed beantwoord en ik zat niet in een wachtrij.

De bestelling was binnen de afgesproken tijd bij mij thuis geleverd onder rembours. Geen problemen gehad met betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lengers1 06-07-2010

Algemene score

6,0
geven aan dat levering binnen 5 dagen geschiedt, anders bericht over andere datum. Beiden wordt niet aan voldaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Theodore1972 03-05-2010

Algemene score

9,8
Eerste instantie kleine onduidelijkheid voor mezelf. Maar na een mailtje en telefonisch contact super geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.W.Huisman 17-04-2010

Algemene score

9,8
Goede telefonische informatie mogen ontvangen.Medewerker kwam zeer sympathiek over.
ELM3300 grasmaaimachine gekocht van Makita.
eind van de middag besteld en met ideal betaald.Tot mijn verbazing werd deze de volgende morgen om 9.30 al geleverd, Niet echt slecht
Tevens viel mij op dat de prijs ook zeer laag was t.o.v. andere aanbieders.
In mijnoptiek een zeer goede webwinkel die aan uw eisen voldoet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WebBeest 06-04-2010

Algemene score

8,0
De website oogt wat druk en rommelig, maar alles wat je zoekt is wel goed te vinden. Er wordt voldoende informatie gegeven over het product. Ook het bestelproces verloopt soepeltjes.
Het feit dat je ingelogd bent (of niet) maakt weinig verschil op de website. Er is bijv. geen informatie over de status van de order, wat wel jammer is.

Ik heb de zaag op donderdag besteld en werd dinsdag (na een Paasweekend wat er tussen zat) geleverd. Lekker snel dus :)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter19822 15-03-2010

Algemene score

9,2
Wauw, vorige week een makita schroefautomaat besteld... levertijd 5 dagen! Mooi niet! Binnen 3 dagen had ik de machine binnen, normaal ben ik niet zo van het Internetshoppen maar een lage prijs doet wonderen dus ook ik shoppen op het net. Geen ongein met "ow sorry, niet leverbaar" of "bijkomende kosten".

Gelukkig kan ik nu verder met de kinderkamer, en dat is ook niet onbelangrijk... ;)

Mannen, klussers, ik zeg mooie boel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom008 11-03-2010

Algemene score

9,5
Dat de gereedschapskoffer goed was had ik verwacht gezien het een gerenommeerd merk is waarvan ik het kocht. Maar ook de service en levering was tiptop in orde. Ik belde even omdat het niet helemaal duidelijk was wanneer mijn product geleverd zou worden en ik kon gewoon een afspraak maken met de chauffeur van het bedrijf zelf! Geweldig, dit heb ik nog nooit meegemaakt, overigens kwam het product netjes de dag erna om 16:30 toen ik net thuis was van het werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans1971 01-03-2010

Algemene score

9,8
Heb een Makita UH4570 heggenschaar bij Toolprof besteld. Was niet zeker wat ik voor een type moest hebben. De verkoper kon gedetaleerd advies geven en bracht mij toen op dit type van Makita. Prima keus blijkt nu.
Had het apparaat zoals belooft door de verkoper de volgende adg in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddykuh 23-12-2009

Algemene score

9,5
Toolprof is een echte proffesionele site waar je veel gereedschappen makkelijk kunt vinden en dit tegen een redelijke prijs in de toekomst zal ik zeker nog eens bestellen bij Toolprof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ktm23 15-12-2009

Algemene score

10,0
Ze zijn zeer goedkoop, waarbij ze tevens ook nog snel de spullen leveren.
Bij telefonische navraag over een artikel kreeg ik een goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.W.Huisman 13-12-2009

Algemene score

10,0
zeer goede en duidelijke website.Na een vakkundige voorlichting te hebben gekregen heb ik hier een Makita accuschroefmachine besteld. 1 dag later werd deze al geleverd.Kreeg no een leren bal gratis voor de kinderen. ik kan deze webwinkel absoluut aanraden en zal hier nog vaak terugkomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.zopfi 26-10-2009

Algemene score

10,0
Al een aantal keer iets besteld. Prijzen absoluut goed. Deskundig advies.
Bij het defect raken van mijn boorhamer een zeer snelle afhandeking van de
reparatie, met nuttige tips om herhaling te voorkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.c. huisman 24-10-2009

Algemene score

9,2
bij deze winkel een boorhamer besteld van makita
goede telefonische informatie ontvangen en 1 dag later al binnen.Kreeg er
zonder te vragen ook nog een mooie leren bal bij,gratis!
zonder meer een goede service.ook toen ik naar accessoires vroeg die niet op
hun winkel stonden werden die ook nog snel voor mij besteld (en tegen een hele
mooie prijs)
ik heb in het verleden ook bij andere gereedschapwinkels besteld, maar deze is
toch mijn favouriet geworden.ik kan deze winkel dus ook van harte aanbevelen..

ps...ivm met aflevering vroeg ik vooraf te bellen. ook doit was geen enkel
probleem en de volgend morgen werd de afpraak al gemaakt voor levering
diezelfde dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertharrenwijn 18-10-2009

Algemene score

9,8
Heb op 8-10-2009 een Makita bdf 323RHE besteld en gezegd dat ik hem in het
weekend nodig heb. Geen probleem zij de Toolprof medewerker.
Ik was zelfs iets sceptisch maar goed...vrijdags belde de postbode aan met mijn
machine en een gratis bitset (wist ik niets van) erbij.
Op maandag wilde ik verder maar er een van de accus bleek stuk. Naar Toolprof
gebeld en de medewerkers zij dat ik de oude retour kon sturen en hij zal een
nieuwe per omgaande opsturen. Gezegd..gedaan. Heb nu weer de juiste spullen.
Dit vond ik wel prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perez Pijnenburg 09-10-2009

Algemene score

10,0
Website is zeer gebruikersvriendelijk. Toen ik probeerde te bellen, werd er
direct opgenomen met parate vakkennis. Al met al, ik ben meer dan tevreden.

Levering was by the way volgens afspraak, precies op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara36 12-08-2009

Algemene score

8,8
De website is overzichtelijk en geeft de informatie die nodig is over de
apparatuur.
Op de website stond een aanbieding die niet meer geldig bleek te zijn. Na enig
(snel) e-mail contact (na levering van het product) is door Toolprof de site
aangepast, maar ik heb wel de accessoires gekregen die op de site vermeld
stonden.

Bestelling is, zoals op de site vermeld wordt, de dag na bestellen bezorgd.

Kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben over deze leverancier

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem huisman 05-07-2009

Algemene score

3,0
Ik heb hier een accuschroefmachine besteld van Makita type bdf.
na 2 weken kwam dze eindelijk pas binnen (ik heb hier wel meerdere keren voor
moeten bestellen)
telefonische service is uitermate slecht, duurde ook vrij lang voor ze een keer
terugbellen.
ik vind uw beoordeling van 8,1 voor dit bedrijf absoluut te hoog.Mi. valt hier
nog veel te verbeteren

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Yellowscorpio 10-06-2009

Algemene score

9,0
Goed bedrijf, duidelijke
website met overzichtelijke
indeling.

Ik heb een accuboormachine
en een mixer besteld, via ideal betaalt en twee dagen
later in huis.

makkelijker kan toch niet??

PS. ook zijn ze met de prijzen
heel scherp....

kortweg een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascalvo 09-06-2009

Algemene score

10,0
Heb nu enkele gereedschappen gekocht bij Toolprof. Waaronder een Makita 3MAh
Accutol en een Makita AfkortTafel. Ben erg te spreken over de prijzen, die zijn
er echt het laagste van alle webshops.

Ook de aflevering was snel. Zelfs die afkortzaag was binnen 1,5 dag binnen, dat
terwijl andere shops een lange levertijd daarvoor hebben.

Heb al van meerdere collega ZZP'ers op de bouw gehoord dat ze hier spullen
bestellen, en die zijn er ook super tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

quila1 21-04-2009

Algemene score

5,0
Geen goede ervaring met deze winkel gehad. Defecte machine ontvangen na
bestelling. Machine zelf teruggestuurd!!(normaal service ophalen!!) Geen nieuwe
gekregen, maar de defecte machine is opgestuurd voor garantie (2 weken). A: ze
hadden een nieuwe machine moet leveren. B: als je een professionele machine
verkoopt moet je ook ZELF service kunnen geven (repareren). C:Hier leer je
prijs is niet belangrijkste, maar service. Jammer, ouderwetse service ontbreekt
toch vaak bij dit soort winkels.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Bauke Veenstra 21-04-2009

Algemene score

9,0
Ik heb hier een Nilfisk hogedrukspuit besteld.Mijn eerste bestelling middels
internet!
Na goede telefonische informatie te hebben ontvangen
werd de machine keurig de volgende dag bij mij geleverd door TNT.
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer content ben met deze winkel en zal hier
zeker nogmaals bestellingen plaatsen..
Ook het zoeken ging bij hun erg gemakkelijk en alles was duidelijk
beschreven.Dat kun je helaas niet altijd zeggen van andere winkels.
Al met al, zeer tevreden en een goede beoordeling voor dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rossi 26-12-2008

Algemene score

10,0
Ik heb 2 keer wat bij dit bedrijf besteld en ben er zeer tevreden over. De
website is erg duidelijk en ook mijn bestellingen waren ruimschoots binnen de
leveringstijd bij mij thuis bezorgd. Dit bedrijf is in mijn ogen zeker een
aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Veenendaal 25-12-2008

Algemene score

9,2
Ik heb bij deze winkel de milwaukee v18 pd /0 accu slagboormachine gekocht en
hij bevalt zeer goed. Ik had gebeld om te vragen of ze de machine op voorraad
hadden en werd keurig te woord gestaan. Twee dagen later had ik de machine in
huis. Ben er heel tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer