superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2130 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 525 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sun 06-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke eerlijke geuren
De prijs heel aantrekkelijk
En supersnel en heel netjes bezorgt
Gewoon top

Reageer

Lesley 04-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel gister avond om 21-15 Hugo Boss parfum besteld en de volgende dag om 10-30 in huis

Reageer

Rita 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een zoekopdracht voor een herenparfum op de site van Superwinkel.nl beland. Meest voordelige keus en snelle levering gaven voor mij de doorslag. Omdat het een cadeautje was heb ik het tegen een kleine vergoeding in laten pakken. Zag er fantastisch uit. Echt een aanrader deze shop!

Reageer

Van herpen 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supervoordelig super snelle levering super veel keuze ben zeer tevreden met de superwinkel top

Reageer

E. Werger 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede producten, goede service en een snelle levering. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Producten zijn goed verpakt. Bovendien kun je kiezen uit mooie cadeauverpakkingen.

Reageer

Mamarij 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste bestelling. lekker snel geleverd! Alles correct. Meer kan ik er niet over zeggen.

Reageer

Roland broekmans 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel goedkoop en orginele geuren die men bij parfumerie dikwijls niet meer te krijgen zijn en goed verpakt dus toppie

Reageer

AJJ DE JONG 02-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service, snelle levering, vandaag besteld morgen in huis, goedkoop en lieve mensen.

Reageer

Maria da Silva 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Me zoontje kwam per toeval tegen... Ik dacht, laat ik het uitproberen... Heb wat besteld, goedkoper, goed ingepakt en nog eens snel... Wat wil je nog meer... Heb gelijk daarna weer wat besteld, helaas duurt deze ietsje langer, maar kreeg wel gelijk info erover en ook wanneer ik het kan verwachten... Wacht geduldig af... Van mij krijgen jullie een dikke 9... Bovendien heb ik al aan 2 vriendinnen erover gehad...

Reageer

Marina 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en lagere prijzen ten opzichte van de concurrentie. Product zeer snel geleverd.

Reageer

Cor 30-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en Supergoed deze Superwinkel. Netjes zoals afgesproken op de juiste tijd. Dik te vreden

Reageer

B.M.H. Mulder-Reems 30-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel stond dezelfde dag klaar voor verzending, even wachten op DHL en in twee dagen in huis.
Keurig!

Reageer

Esther 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft leuke aanbiedingen, en het is een overzichtelijke website. Ik kan er telkens leuk slagen voor heerlijke dames- en herengeuren

Reageer

Ellen 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle service! Goede aantrekkelijke prijzen en van goede kwaliteit!Ik kom elke x weer terug dus,Super tevreden!

Reageer

Marcel 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed assortiment voor een scherpe prijs en snelle levering. Ik ben er blij mee.

Reageer

Anna 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod en zeer snelle bezorging. Wat ik ook zeer prettig vond was dat ik kreeg een e-mail kreeg op het moment dat het parfum klaar stond voor verzending. Top!

Reageer

Patrick 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. Veel keuze. Gemakkelijke selectiecriteria. Goede prijs. Heel snelle levering.

Reageer

Alex 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon duidelijke website..en snelle levering van alle bestelde goederen... gewoon zoals je geholpen wil worden..

Reageer

Latifa 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moet eerlijk toegeven ,parfum is best duur.Maar af en toe mag je jezelf eens verwennen.En omdat superwinkel de goedkoopste is, is mijn keuze snel gemaakt!
En wat ik super vindt is dat je er niet eens een paar dagen voor moet wachten !De volgende dag had ik mijn parfum al! heerlijk toch?

Reageer

Theo 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, goed en zeer tevreden. Dank en zeker tot een volgende keer een papieren versie van wat jullie allemaal hebben zou ik ook wel handig vinden.

Reageer

Minilu 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij deze shop besteld, en vandaag besteld is echt morgen in huis, daarnaast zijn de prijzen van de producten erg voordelig, dus een win-win situatie.

Reageer

Marc 23-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 1 dag bestelling binnen, super verpakt, mooie prijs! Erg blij met bestelde eau de toilette

Reageer

Michelle 20-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, goed assortiment, snelle levering, waardoor super gemakkelijk.

Reageer

Lucky 20-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop met een uitgebreid assortiment
Zelfs de parfum voor heren van Rituals is echt goedkoper. Snelle levering

Reageer

Jean-Pierre 19-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zijn de beste kledingstukken ooit, en ik ken ze enkel van toen ik een bril gekocht had van dat merk. Echt super.

Reageer

Merle 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Juiste product product. Het zijn Goede prijzen. Dus ben heel tevreden.

Reageer

Anna 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig!, vlugge levering en de goedkoopste die ik vinden kon, alles keurig verpakt in dozen, over de producten zelf kan ik niks vertellen die wachten op de verjaardag van mijn zoontje 🥰

Reageer

gerda 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht. Bestellen was simpel na het registreren, betaling ook. En inderdaad de volgende dag geleverd en goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

Reageer

Patricia 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Michel Kors sexy amber besteld , de goedkoopste , aan zo goed als de helft van de prijs , voor fles van 100 ML , zeer snelle levering dag na bestelling geleverd

Reageer

Martijn 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service. Goedkope prijzen. Levering was keurig op tijd! Erg overzichtelijk

Reageer

Nic 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site doet wat het belooft: snelle vlotte levering! Daarnaast zijn de prijzen keurig en betaal je geen verzendkosten.

Reageer

Hilgert 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide omschrijving van het product op de side en super scherpe prijzen.
Prima service !

Reageer

Patricia hofland 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes op tijd geleverd,goede prijs en netjes ingepakt gewoon top elke keer als ik wat bestel.

Reageer

Anna 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel Duidelijk en een groot assortiment, erg overzichtelijk en een snelle levering.
Superwinkel is webwinkel die staat voor Kwaliteit.

Reageer

Esther 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het artikel dat ik zocht was op veel sites uitverkocht. Op deze site was het artikel wel leverbaar en het werd snel bezorgd.

Reageer

ale 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
helder en duidelijk, zeer correcte levering , snel en goed te volgen, aanbeveling waard

Reageer

C 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen voor goede artikelen, snel geleverd. Heb nog nooit iets terug hoeven sturen. Raad deze webshop ook aan bij vrienden.

Reageer

Ines 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en accurate bezorging!
Makkelijke site, waardoor bestellen heel eenvoudig en snel mogelijk was!
👍🏼

Reageer

Oosterink 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, contact gehad met klantenservice om te informeren of product op voorraad was. Snel een vriendelijke mevrouw aan de telefoon die een duidelijk positief antwoord gaf. Dezelfde middag besteld, de volgende dag netjes verpakt geleverd. Geen op- of aanmerkingen.

Reageer

Lucindy 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle en goede levering.
ze zijn klantvriendelijk en de producten zijn 100% origineel.
ik ben er heel blij mee eindelijk kunnen shoppen voor mijn favoriete luchtje, zonder de hoofdprijs er voor moeten betalen.

Reageer

J.C.Biesheuvel 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nou de bestelling die ik deed werd erg snel bezorgd en tegen een aantrekkelijke prijs ,dus heel erg positief.

Reageer

Anja Pander 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering.
Bij een tweede aankoop moest ik contact opnemen met de superwinkel ivm een door mij gemaakte fout, goed bereikbaar en zeer goed afgehandeld.

Reageer

Helena 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, keurig verpakt, goedkoop en precies wat ik verwachtte. Geweldig bedrijf.

Reageer

IK 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een apart luchtje. Niet zo snel te vinden in de reguliee winkels. Maar wel bij de superwinkel tegen een schappelijke prijs.
Snel besteld en snel in huis!

Reageer

Gwc Pluut 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De parfum is volgens mij oud ..de geur is zwak ..mijn man had helaas het doosjes weggegooid ..
Anders had ik het terug gestuurd ...jammer.
Fijne zaak ..meerdere malen parfum gekocht was altijd goed.
Maar nu valt het tegen.
Officiële reactie van Superwinkel 11-06-2019

Beste meneer/mevrouw,

We streven ernaar om uitsluitend verse producten te leveren. Neem even contact op met onze klantenservice en vermeld hierbij je ordernummer, dan zoeken we voor je uit of het parfum inderdaad oud is of niet. Als dat namelijk het geval is, heb je gewoon recht op een nieuwe!

Superwinkel

Reageer

Alan 09-06-2019

Algemene score

10,0
Echt een snelle levering binnen een werkdag geleverd. Voldoet volledig aan beschrijving ik zal vaker bestellen op superwinkel.nl top service.

Reageer

Mrs Hoogenberg 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier heel voordelig een heerlijke parfum gekocht. Volgende dag al in huis, perfect! Alle stappen van track&trace werden doorgemaild. Goede service 👍🏻💪🏻

Reageer

Jacqueline 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De ene dag besteld volgende dag in huis. Je word ook op de hoogte gehouden van je verzending. Echt top!

Reageer

Axel 09-06-2019

Algemene score

1,0
Laatst op vrijdag had ik een luchtje besteld. Er was een mogelijkheid om 4 euro extra te betalen en dan zou het er in de avond zijn (diezelfde dag). Hier was ik erg blij mee. Ik wachtte en wachtte en wachtte. Niks. De volgende dag besloot ik maar een mail te sturen om te vragen om meer informatie. Ik heb immers extra geld moeten betalen voor deze "service". Mijn mail wordt niet beantwoord. Tot op de dag van vandaag nog steeds niks gehoord en geen luchtje.. ik voel me bedrogen en erg slecht behandeld als klant. Een afrader!
Officiële reactie van Superwinkel 11-06-2019

Beste Axel,

Vervelend om te horen dat je geen pakketje hebt ontvangen. We zijn echter gewoon elke werkdag bereikbaar van 08:30 tot 18:00 uur. Als je binnen 1 werkdag geen reactie hebt ontvangen, neem dan even opnieuw contact met ons op.

Superwinkel

Reageer

Liesbeth 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met wat googlen en prijsvergelijken uitgekomen bij deze site
Goede en snelle service en prima prijzen

Reageer

Toon meer reviews