superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2042 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 493 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oosterink 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, contact gehad met klantenservice om te informeren of product op voorraad was. Snel een vriendelijke mevrouw aan de telefoon die een duidelijk positief antwoord gaf. Dezelfde middag besteld, de volgende dag netjes verpakt geleverd. Geen op- of aanmerkingen.

Reageer

Lucindy 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle en goede levering.
ze zijn klantvriendelijk en de producten zijn 100% origineel.
ik ben er heel blij mee eindelijk kunnen shoppen voor mijn favoriete luchtje, zonder de hoofdprijs er voor moeten betalen.

Reageer

J.C.Biesheuvel 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nou de bestelling die ik deed werd erg snel bezorgd en tegen een aantrekkelijke prijs ,dus heel erg positief.

Reageer

Anja Pander 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering.
Bij een tweede aankoop moest ik contact opnemen met de superwinkel ivm een door mij gemaakte fout, goed bereikbaar en zeer goed afgehandeld.

Reageer

Helena 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, keurig verpakt, goedkoop en precies wat ik verwachtte. Geweldig bedrijf.

Reageer

IK 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een apart luchtje. Niet zo snel te vinden in de reguliee winkels. Maar wel bij de superwinkel tegen een schappelijke prijs.
Snel besteld en snel in huis!

Reageer

Gwc Pluut 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De parfum is volgens mij oud ..de geur is zwak ..mijn man had helaas het doosjes weggegooid ..
Anders had ik het terug gestuurd ...jammer.
Fijne zaak ..meerdere malen parfum gekocht was altijd goed.
Maar nu valt het tegen.
Officiële reactie van Superwinkel 11-06-2019

Beste meneer/mevrouw,

We streven ernaar om uitsluitend verse producten te leveren. Neem even contact op met onze klantenservice en vermeld hierbij je ordernummer, dan zoeken we voor je uit of het parfum inderdaad oud is of niet. Als dat namelijk het geval is, heb je gewoon recht op een nieuwe!

Superwinkel

Reageer

Alan 09-06-2019

Algemene score

10,0
Echt een snelle levering binnen een werkdag geleverd. Voldoet volledig aan beschrijving ik zal vaker bestellen op superwinkel.nl top service.

Reageer

Mrs Hoogenberg 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier heel voordelig een heerlijke parfum gekocht. Volgende dag al in huis, perfect! Alle stappen van track&trace werden doorgemaild. Goede service 👍🏻💪🏻

Reageer

Jacqueline 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De ene dag besteld volgende dag in huis. Je word ook op de hoogte gehouden van je verzending. Echt top!

Reageer

Axel 09-06-2019

Algemene score

1,0
Laatst op vrijdag had ik een luchtje besteld. Er was een mogelijkheid om 4 euro extra te betalen en dan zou het er in de avond zijn (diezelfde dag). Hier was ik erg blij mee. Ik wachtte en wachtte en wachtte. Niks. De volgende dag besloot ik maar een mail te sturen om te vragen om meer informatie. Ik heb immers extra geld moeten betalen voor deze "service". Mijn mail wordt niet beantwoord. Tot op de dag van vandaag nog steeds niks gehoord en geen luchtje.. ik voel me bedrogen en erg slecht behandeld als klant. Een afrader!
Officiële reactie van Superwinkel 11-06-2019

Beste Axel,

Vervelend om te horen dat je geen pakketje hebt ontvangen. We zijn echter gewoon elke werkdag bereikbaar van 08:30 tot 18:00 uur. Als je binnen 1 werkdag geen reactie hebt ontvangen, neem dan even opnieuw contact met ons op.

Superwinkel

Reageer

Liesbeth 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met wat googlen en prijsvergelijken uitgekomen bij deze site
Goede en snelle service en prima prijzen

Reageer

V Struijk -Otte 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top,super snelle levering,s'middags besteld,volgende morgen al in huis.Keurig verpakt.Aan rader

Reageer

Coen Hulleman 08-06-2019

Algemene score

10,0
Super snelle levering. Zeer aan te bevelen en ga zeker vrienden inseinen daar hun geurtjes te kopen

Reageer

sonneke 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering,netjes op tijd,super lage prijzen!Mooi verzorgde verpakking ! Achteraf betalen mogelijk.In een prachtig doosje geleverd!Net ontvangen door de vele reviews zeker overtuigd ! Zeer benieuwd !

Reageer

Do 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewoon zoals het hoort................makkelijk bestellen, goed geinformeerd en geleverd.

Reageer

Dirk 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een Porta Puzzle de Luxe besteld en binnen een paar dagen werd hij geleverd.
Hij was goed ingepakt!!

Reageer

J 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk en snel besteld. Achteraf betalen mogelijk. Retouren ook geen probleem. Gewoon goede online shopping ervaring.

Reageer

Opa40 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst een bestelling geplaatst. Bestellen ging niet vanaf mn mob telefoon.
Maar vanaf een ander apparaat zonder problemen.
Gemakkelijke en idd de volgende dag geleverd. Super......

Reageer

WJ 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super makkelijk, voordeliger dan in de winkel en ook nog thuisbezorgd.
Goed voor nog een keer.

Reageer

LuMo 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpel te bestellen, veel keus en prima prijs/kwaliteit en dag later al binnen ! Wat wil je nog meer ?!?

Reageer

Elzbieta Peldiak 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben tevreden met mijn bestelingen. Volgende dag was in mijn thuis. Prijs van de product was ook goed.

Reageer

Rp 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele Snelle bezorging van het bestelde artikel. Bestelde artikel zorgvuldig ingepakt.

Reageer

Daan 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service! Leuke korting op de producten. Snelle levering. Al met al zeer tevreden

Reageer

Herman 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke site. Snel gevonden wat ik nodig had. Snelle levering. Mooie prijzen.

Reageer

echtpaartje 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten tegen een lage prijs, correcte aflevering en op de afgesproken tijd geleverd.

Reageer

AW 01-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geregeld. Bestelling volgende dag in huis en voor een hele goede prijs.

Reageer

Syl 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel doet zijn naam eer aan ! Wat een super prijs en vandaag besteld morgen in huis
Echt Top!

Reageer

Tamarinde 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webwinkel, prima service, ze doen wat ze beloven...goede producten , snelle bezorging.

Reageer

Petra Kok 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, ontdek door te googlen op de beste prijs. Snelle levering, goed verpakt. Zeer goedkoop, vergeleken bij andere aanbieders van geuren. Echt 100% orginele geuren. Top!! Ik beveel deze shop echt aan.

Reageer

Mohamad 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een aantal goede parfums tegen een redelijke prijs, en ik kwam deze winkel tegen. De prijzen behoren tot de goedkoopste op internet. De bezorging is de tweede dag zoals beloofd. Ik zou deze webshop aanbevelen

Reageer

Jan Paul 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, bijzonder snelle levering. 'S morgens besteld, dezelfde dag nog in huis. Super!

Reageer

Marijke 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Snelle levering! dat wat ik besteld heb voldoet aan mijn verwachting. Ben zeker van plan terug te kijken op de site .

Reageer

Jedimaster 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Superwinkel die superwinkel. Alles op tijd. Geen vertragingen. Ik zou zeker weer een bestelling plaatsen.

Reageer

anne 27-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk om iets te bestellen, uitstekende prijzen en een supersnelle levering.

Reageer

Arne H 26-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de beste producten voor de laagste prijs!
Super snelle en correcte verzending. Ik zou het iedereen aanraden! Chapeau voor deze winkel!

Reageer

S 26-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Revitalash besteld zelfde dag nog verzonden volgende dag in huis. Dus helemaal super

Reageer

Maik 26-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke website en makkelijk te bestellen. Parfum kwam keurig geleverd met diverse kortingsbonnen voor andere winkels. Zelfs een kortingsbon van 20 procent op een kledingwinkel die ik inmiddels verzilverd heb.
Alles super voor ook nog eens de laagste prijs.

Reageer

S.Donkers 24-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel keus, goede prijzen,snelle handeling bestelling, Top, overzichtelijke site

Reageer

Kees Rossen Sr 24-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs. Zeer snelle levering. Wat wil je nog meer? ........ Lekker ruiken :-)

Reageer

Laura 24-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Keurig en vol kunnen bestellen. Jammer dat achteraf betalen niet mogelijk is.
Officiële reactie van Superwinkel 24-05-2019

Beste Laura,

Bedankt voor je review.

Achteraf betalen is mogelijk met Klarna voor bestellingen tot 150 euro. Je kunt dan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling betalen.

Superwinkel

Reageer

Margot 23-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben met mijn bestelling en levering van de superwinkel zeer tevreden, alles liep zoals gewenst, kan het iedereen aanbevelen en zal zeker weer online shoppen bij de superwinkel als ik wat nodig heb of iets leuks zie.

Reageer

willy 23-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb jullie bij mijn favorieten gezet ! alles tiptop in orde en correct geleverd

Reageer

Anja 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van door mij bestelde producten. Groot aanbod van producten en heel fijn dat bij betaling diverse cadeaubonnen ingewisseld kunnen worden.






. Goede prijs, snelle levering. Aanbevolen winkel.

Reageer

Souad 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect en snel geleverd. Mooie prijs tegenover anderen winkels. Gelijk de volgende dag geleverd!

Reageer

voortreffelijk 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen omwille van de zeer aantrekkelijke prijzen in vergelijking met andere winkels die dezelfde producten aanbieden.

Reageer

Assepoester 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webshop doet zijn naam eer aan!
Volgende dag geleverd originele geuren en euro’s goedkoper als bij andere shops.
Dus in een woord SUPER!

Reageer

Ennie 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website van Bol.com heb ik een bestelling gedaan bij Superwinkel. Nou, de naam klopt precies! Het ìs een super winkel! Kleine prijs voor een goed artikel en de ene dag besteld en de andere dag al geleverd! Ga zo door!

Reageer

Sinny Baron 21-05-2019

Algemene score

9,0
Zeer correcte en snelle behandeling, uitstekende T&T, zal zeker aanbevelen en nog enkele aankopen doen.

Reageer

Delrue johan 21-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Razendsnelle levering,gemak van bestellen.
Alles perfect,zelf beterkoop dan anderen

Reageer

Toon meer reviews