superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2055 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 497 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingeborg 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd. Keurig verpakt. Ik kom terug. Voor meer bestellingen. Ben er blij mee.

Reageer

Karin Ruiter 22-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop. Wat ook heel fijn is dat je gelijk iemand aan de telefoon hebt als je iets wil weten. Ook de prijzen zijn meer dan oké!
Ga zo door!

Reageer

Carin 21-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop. Overzichtelijk. Goede producten. En zeer snelle levering. Zeer te spreken over de webshop. Kom zeker weer terug.

Reageer

Khaliefa 21-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi verpakt,snel geleverd,aan een heel mooie prijs!
Superwinkel.nl is echt een superwinkel!

Reageer

Riekie Van Achthoven 20-07-2019

Algemene score

8,0
Deze winkel levert vlot als je een bestelling plaats en daar bij is hij goed koper dan andere winkels

Reageer

Jan B. 17-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, makkelijke website
Bezorgen volgens afspraak. Geen verassingen.

Reageer

Patty1234 17-07-2019

Algemene score

1,0
WORST EXPERIENCE EVER!!! DO NOT BUY FROM THIS STORE! CUSTOMER SERVICE IS THE WORST!

Bought an Armani watch for 160EUR. The watch is water resistant up to 5 ATM. After a few months condense was visible in inside the watch. It was not used to swim or shower with. Weird... After calling the customer service they asked me to send pictures which I did.

Their reply: Put it in a container with rice. This got me so angry! How can you say this to your valued customer. You are basically telling them to figure it out on their own.

I replied angry, and got another reply that I had to get it fixed at my own cost. I went to a watch store and they told me it is absolutely ridiculous that they would not send us a new one as there was a manufacturing error which caused water to enter the watch.

I went back to Superwinkel. The customer service is very unfriendly and not willing to understand the issue. They keep telling me to figure it out as they apparently do not give any warranty...

They guy I was speaking to his name was Peter. He is very unfriendly and has the intellectual of a small child. Acts like he knows it all... However, Superwinkel does not understand at all how to keep loyal customers.

They do know how to con you, for sure. Please, DO NOT BUY HERE...

Reageer

Nelly 17-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de eerste keer dat ik bij jullie gekocht heb en ik ben zeer tevreden over de snelle levering, mooie verpakking en niet te vergeten de prijs. Helemaal top

Reageer

Anneke Vlasma 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruik zelfShiseido.Bij jullie het goedkoopste. Goede site.Dik tevreden.Binnen 1dag in huis. Dus...volgende aankoop bij jullie.

Reageer

Veronique 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, goede prijzen en super snelle levering. Zeker aan te raden.

Reageer

Mirjam 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van tevoren email contact gehad met super winkel of het artikel nog aanwezig was. kreeg antwoord op mijn vraag. Heel blij mee. Een duidelijke site, goede prijs, en een super snelle levering.
Verpakking was wel beschadigd door het transport, artikel was intact.
Dank jullie wel.

Reageer

Sjaak van Veenendaal 15-07-2019

Algemene score

9,0
snelle levering en de prijs is altijd lager dan waar dan ook ik kan superwinkel.nl aan iedereen aanbevelen top..

Reageer

Nicole Van Acker 15-07-2019

Algemene score

10,0
De zonproducten die ik zocht waren nergens in de winkels in Belgie te vinden.
Daarom zocht ik op internet en vond ik Superwinkel.nl.
Ik kon de producten van l oreal direct kopen en twee dagen later werden ze
geleverd. Snel en goed verpakt.

Reageer

J. van veen 12-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn gekochte product was nergens goedkoper. Prima site en snelle verzending.

Reageer

diana 12-07-2019

Algemene score

1,0
gaan niet serieus met een klacht om ( gaan een artikel wat retour wordt gezonden waarvan ik dacht dat het zou worden opgestuurd naar de leverancier thuis in huiselijke sfeer uit proberen) NIET professioneel !!! Krijg hem vervolgens beschadigd en smerig terug !
Officiële reactie van Superwinkel 12-07-2019

Beste Diana,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de uitgebreide service die we hebben geleverd.

Toen je bij ons aangaf dat de airfryer niet naar verwachting zou werken, heeft mijn collega verschillende tips gegeven om het gebruik van een airfryer in het algemeen te optimaliseren. Het soort friet dat wordt gebruikt en de handelswijze met het omschudden is namelijk zeer van belang bij een heteluchtfriteuse.

Op deze tips ben je verder niet ingegaan. Je gaf nogmaals aan dat het apparaat niet naar behoren werkte en daarom hebben wij aangegeven dit graag te willen onderzoeken.

Toen we het apparaat hebben ontvangen, hebben we het getest. Dat is namelijk nodig om te kunnen onderzoeken of het apparaat naar behoren werkt. Mijn collega heeft volgens de eerder benoemde instructies gehandeld en hij kwam in 18 minuten tot een goed resultaat. Dit is precies volgens de normen.

We kunnen het product niet opsturen als er geen defect is aangetroffen. We hebben daarom aangeboden om de airfryer weer terug te sturen. Het apparaat is grondig gereinigd (was ook al gebruikt toen wij het ontvingen) en op deze manier aan je teruggestuurd.

Naar onze mening hebben wij op een professionele wijze gehandeld en we betreuren het feit dat je zo ontevreden bent. Helaas kunnen we niets meer doen dan dat.

Superwinkel

Diana 12-07-2019

Het feit alleen al dat jullie tegenstrijdige antwoorden geven zegt al genoeg. Het feit dat ik mijn airfryer schoon en zonder beschadigingen heb opgestuurd en ik hem beschadigd en smerig terug kreeg zegt ook al genoeg. jullie kunnen wel zeggen hij is gebruikt..uiteraard is hij gebruikt anders was ik nooit tot de conclusie gekomen dat het apparaat niet deugde. Ik heb notabene getuigen die het zelf hebben meegemaakt dat ik ruim een uur bezig ben geweest om frietjes te bakken. Dat Princess zelfs al aangaf dat een apparaat testen door personeel in huiselijke sfeer niet de juiste procedure is. Ik heb alle tips geprobeerd die u collega telefonisch aan mij doorgaf, maar hij gaf toen ook aan dat het NIET uitmaakte of ik een wat duurdere friet speciaal voor airfryer of een goedkopere variant. En dat z
nu opeens beweerd wordt dat de airfryer die u collega naast de mijne heeft gezet ineens de frietjes korter heeft gebakken. Allemaal LEUGENS !!!

Reageer

JanB 11-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle respons, zeer snelle afhandeling, perfecte webshop! Een echte aanrader.

Reageer

Corina 11-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon helder en duidelijk
Belofte dat mijn bestelling er de volgende dag zou zijn, zijn ze ook echt nagekomen.
Maak dat helaas wel een anders mee

Reageer

Wendy 10-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Positieve eerste ervaring met de shop, duidelijk, zeer voordelig en gebruiksvriendelijk. Zeer snelle levering! Zou t iedereen aanbevelen 😀

Reageer

tania 10-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goeie overzichtelijke site, prijs - kwaliteit kan niet beter en heel snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Reageer

Maria 09-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn winkelen . Alleen voor 22.00 uur bestelt volgende dag binnen gaat niet op. Een dag later gekomen

Reageer

Geert 08-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkelijk alles klopte: gebruiksvriendelijke site, uiterst snelle en volledige levering!

Reageer

FD 08-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
producten werden op heel snelle wijze geleverd. De berichtgeving mbt de status van de behandeling was top.

Reageer

Gerry 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en concurrerende prijzen. Geen verzendkosten bij bestellingen boven € 30. Genoeg betalingswijzen en afleveringsopties!
Kortom goede en betrouwbare webshop!

Reageer

Patrick van Stijn 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bluetooth koptelefoon gezocht, gevonden en gekocht bij Superwinkel. Scherpste prijs, gratis verzonden en Supersnel.

Reageer

Ingrid Svensson 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden van superwinkel nl. de goedkoopste voor mijn parfum en snelle levering alles altijd correct makkelijk te bestelling ....wat wil je nog meer ;-) TOP

Reageer

Sun 06-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke eerlijke geuren
De prijs heel aantrekkelijk
En supersnel en heel netjes bezorgt
Gewoon top

Reageer

Lesley 04-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel gister avond om 21-15 Hugo Boss parfum besteld en de volgende dag om 10-30 in huis

Reageer

Rita 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een zoekopdracht voor een herenparfum op de site van Superwinkel.nl beland. Meest voordelige keus en snelle levering gaven voor mij de doorslag. Omdat het een cadeautje was heb ik het tegen een kleine vergoeding in laten pakken. Zag er fantastisch uit. Echt een aanrader deze shop!

Reageer

Van herpen 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supervoordelig super snelle levering super veel keuze ben zeer tevreden met de superwinkel top

Reageer

E. Werger 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede producten, goede service en een snelle levering. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Producten zijn goed verpakt. Bovendien kun je kiezen uit mooie cadeauverpakkingen.

Reageer

Mamarij 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste bestelling. lekker snel geleverd! Alles correct. Meer kan ik er niet over zeggen.

Reageer

Roland broekmans 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel goedkoop en orginele geuren die men bij parfumerie dikwijls niet meer te krijgen zijn en goed verpakt dus toppie

Reageer

AJJ DE JONG 02-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service, snelle levering, vandaag besteld morgen in huis, goedkoop en lieve mensen.

Reageer

Maria da Silva 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Me zoontje kwam per toeval tegen... Ik dacht, laat ik het uitproberen... Heb wat besteld, goedkoper, goed ingepakt en nog eens snel... Wat wil je nog meer... Heb gelijk daarna weer wat besteld, helaas duurt deze ietsje langer, maar kreeg wel gelijk info erover en ook wanneer ik het kan verwachten... Wacht geduldig af... Van mij krijgen jullie een dikke 9... Bovendien heb ik al aan 2 vriendinnen erover gehad...

Reageer

Marina 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en lagere prijzen ten opzichte van de concurrentie. Product zeer snel geleverd.

Reageer

Cor 30-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en Supergoed deze Superwinkel. Netjes zoals afgesproken op de juiste tijd. Dik te vreden

Reageer

B.M.H. Mulder-Reems 30-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel stond dezelfde dag klaar voor verzending, even wachten op DHL en in twee dagen in huis.
Keurig!

Reageer

Esther 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft leuke aanbiedingen, en het is een overzichtelijke website. Ik kan er telkens leuk slagen voor heerlijke dames- en herengeuren

Reageer

Ellen 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle service! Goede aantrekkelijke prijzen en van goede kwaliteit!Ik kom elke x weer terug dus,Super tevreden!

Reageer

Marcel 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed assortiment voor een scherpe prijs en snelle levering. Ik ben er blij mee.

Reageer

Anna 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod en zeer snelle bezorging. Wat ik ook zeer prettig vond was dat ik kreeg een e-mail kreeg op het moment dat het parfum klaar stond voor verzending. Top!

Reageer

Patrick 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. Veel keuze. Gemakkelijke selectiecriteria. Goede prijs. Heel snelle levering.

Reageer

Alex 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon duidelijke website..en snelle levering van alle bestelde goederen... gewoon zoals je geholpen wil worden..

Reageer

Latifa 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moet eerlijk toegeven ,parfum is best duur.Maar af en toe mag je jezelf eens verwennen.En omdat superwinkel de goedkoopste is, is mijn keuze snel gemaakt!
En wat ik super vindt is dat je er niet eens een paar dagen voor moet wachten !De volgende dag had ik mijn parfum al! heerlijk toch?

Reageer

Theo 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, goed en zeer tevreden. Dank en zeker tot een volgende keer een papieren versie van wat jullie allemaal hebben zou ik ook wel handig vinden.

Reageer

Minilu 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij deze shop besteld, en vandaag besteld is echt morgen in huis, daarnaast zijn de prijzen van de producten erg voordelig, dus een win-win situatie.

Reageer

Marc 23-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 1 dag bestelling binnen, super verpakt, mooie prijs! Erg blij met bestelde eau de toilette

Reageer

Michelle 20-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, goed assortiment, snelle levering, waardoor super gemakkelijk.

Reageer

Lucky 20-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop met een uitgebreid assortiment
Zelfs de parfum voor heren van Rituals is echt goedkoper. Snelle levering

Reageer

Jean-Pierre 19-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zijn de beste kledingstukken ooit, en ik ken ze enkel van toen ik een bril gekocht had van dat merk. Echt super.

Reageer

Toon meer reviews