superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2488 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 553 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gemmie Diependaal 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor SUPERWINKEL gekozen omdat ze een hele goede prijs hadden voor mijn parfum en dat ze een SUPERSNELLE levering hebben. Helemaal SUPER dus!!

Reageer

Nikki Verdonck 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keuze aan een zeer scherpe prijs. Ook de verzending was supersnel. Ik kom zeker terug.

Reageer

Jolanda 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Mijn bestelde product had ik binnen 24 uur al in huis, dat doen niet veel bedrijven na!
Al met al, fijn winkelen en snelle levering!

Reageer

José 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en een hele goede prijs. Informatie op alle fronten heel erg goed.

Reageer

theo 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed overzichtelijke pagina en correcte en snelle afhandeling van de bestelling ook goed verpakt. Tevens een goede mailing aangaande het versturen van het artikel en wanneer bezorgd.

Reageer

Tom Ford 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg snelle levering, zoals beloofd. Veel keuze en de prijzen zijn superscherp. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reageer

Lian 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel goede service en snelle levering. Top spullen en aan bevelen voor iedereen

Reageer

De Decker Ronny 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle bediening , en goed op de hoogte ge houden over het verloop . Superwinkel is een van de beste en goedkoopste . Zeer aan te bevelen.

Reageer

Maris Sonja 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou het zeker aanraden voor parfums,al verschillende keren besteld en altijd op tijd geleverd en veel goedkoper dan in Belgie met veel dank daarvoor nu kan ik een flesje meer bestellen

Reageer

Yvonne 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs in vergelijking met andere aanbieders en ruim assortiment.

Reageer

Ineke 27-07-2020

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke web.
Correct en het track en trace systeem super.

Reageer

O 27-07-2020

Algemene score

6,0
Ik had 2 parfums besteld 1 der van voor verjaardag maar werd niet ingepakt vond ik jammer want de bezorg service is super binnen 1 dag gelijk gelevert super had het wel voor zo service wel verwacht jammer


Gr o
Superwinkel 27-07-2020

Beste O,

Momenteel bieden we inderdaad geen inpakservice aan. Onze excuses voor het ongemak.

We hopen dit spoedig weer aan te kunnen bieden!

Superwinkel

Reageer

Lisette 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor superwinkel gekozen vanwege de voordelige prijs en de goede reputatie. De levering was super snel en op de gewenste afhaal locatie . Het product was mooi verpakt en van top kwaliteit. Al met al een super ervaring.

Reageer

25-07-2020 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel netjes verstuurd ,en heel snel toppie 👍Ik kom graag een keer weer met een bestelling terug.
Groetjes jeanette.

Reageer

Davin 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site, ruim aanbod, super goeie deals en een ontzette snelle en nette levering.

Het zou het afmaken als je de mogelijkheid zou hebben om van bepaalde exclusievere parfums ook testers zou kunnen bestellen in 2 tot 10ml.

Reageer

LB 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen problemen ondervonden! Zeer snelle levering, netjes verpakt, gemakkelijk om te betalen via bankcontact!

Reageer

Hans 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze, goede prijs en erg snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden middels mail van de stappen van het bestelproces.

Reageer

Gerda 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede duidelijke communicatie via de mail over het bestelde product en de levering ervan. Product kwam op de aangegeven tijd en keurig netjes verpakt.

Reageer

Anneke van der Heiden 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen ging gemakkelijk Gelijk kunnen betalen Volgende dag in huis Parfum zat goed verpakt ivm eventuele beschadiging

Reageer

Christel 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering, fijne prijs kwaliteit koopje gedaan. Zeker aan te bevelen! Een tevreden Belgische klant 😊

Reageer

Jan 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, goede marktconforme prijzen en daaronder, en supersnelle levering,kortom 5 sterren, kom zeker weer terug, spaart me een hoop gedoe in de winkels

Reageer

Gerard Troost 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, veel keuze en producten worden snel en vlot tegen voordelige prijzen geleverd. Wij zijn tevreden.

Reageer

Steven 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst gebruiksvriendelijke website! De producten werden onmiddellijk verzonden en in prima staat aan huis geleverd. Onberispelijke service. Je zou er met plezier je bestelling plaatsen. ;-)

Reageer

Kasia 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals belofd, al volgende dag bestelling thuis. Alles compleet en voldoen aan verwachtingen.

Reageer

De wilde 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze waren als enigste waar ze nog het product verkochten wat ik wilde hebben. Erg blij mee.

Reageer

seb 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dior Dolce Garden besteld, netjes de volgende dag in nette verpakking binnengekomen. Onwijs blij met de service and geurtje

Reageer

Dia Rijnders 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het juiste product. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Keurige levering, met vooraankondiging via de e-mail! Zeer fijn!

Reageer

Debbie 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service met producten voor een hele goede prijs. Netjes verpakt

Reageer

Guy 15-07-2020

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, snelle levering ! Prima dus. Voor herhaling vatbaar. Was ook niet de eerste maal dat ik Superwinkel inschakelde voor een aankoop.

Reageer

Zj 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze qua aanbod van parfum en cosmetica.
Ik bestelde 2 parfums waarvoor ik normaal gezien meer dan €100 zou betalen. Op superwinkel.nl vond ik deze voor een veel goedkopere prijs.
Ik bestelde deze op donderdag en de dag erna was mijn pakket al afgeleverd. Super service!

Reageer

Criske 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel, houdt aan hetgeen wat zij beloven. Op eerste p!aars de beste prijs, ten tweede een supersnelle levering. En tot slot het bestelproces was heel eenvoudig en er zijn voldoende betalingsmogelijkheden. SUPERWINKEL zeker aan te raden, zeer tevreden.

Reageer

Diederik 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs was doorslaggevend. Ik kende jullie niet. Levering was bijzonder snel en ik was zeer tevreden

Reageer

Sien 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige levering. Alles verliep soepel en snel. Bovendien ook goede prijs kwaliteit verhouding l.

Reageer

Jolanda 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topwinkel hoor! Had een 100 ml eau de parfum voor mijn dochter besteld; was een bodemprijsje en keurig geleverd binnen 24 uur in doosje met luchtzakken tegen kapot stoten.

Reageer

Maarten du Bois 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top alles in orde. Netjes verpakt en op tijd in het afhaalpunt. Direct daags nadien geleverd.

Reageer

G kappen 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk zo snel heb ik nog nooit meegemaakt ,
Voor herhaling vatbaar. 👍👍👍

Reageer

Elly 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede afhandeling binnen de beloofde tijd.
Produkt was goed verpakt en voldeed aan verwachting.

Reageer

M.J. van Wijk-Heijl 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had besteld en de volgende dag werden deze artikelen keurig bezorgd.
En de prijzen waren ook zeer aannemelijk. Ook werden geen verzendkosten gerekend, dus ik beveel Superwinkel met plezier aan.

Reageer

Ria, Belgium 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is gebruiksvriendelijk, veel keuze aan redelijke prijzen. Snelle levering ! Ik raad deze site aan.

Reageer

Mich 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg onder de indruk!
Zowel prijs als service waren dik in orde.
Dankuwel! Hier bestel ik zeker nog!

Reageer

kelly mariën 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super tevreden van de lage prijzen en de supersnelle service. Wel jammer dat bij de laatste 2 bestellingen telkens het topje van de shampoo fles beschadigd was waardoor deze flink uitgelopen was op de andere artikels 😔

Reageer

Femke Van de voorde 12-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering!
‘s Avonds besteld en ‘s morgens had ik mijn pakje al!

Reageer

Gino 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service. Ik kreeg het bestelde product snel en op tijd. Zeer tevreden!

Reageer

Mientje 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier goedkoop mijn lieveling parfum gekocht. De volgende dag was het al binnen. Dat is nog eens snelle service

Reageer

Henk 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie web winkel prijs / kwaliteit uit stekend, snelle en goede levering, voor herhaling vatbaar.

Reageer

Lianne 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de winkel super, dus met recht een superwinkel. Veel keus en snelle levering.

Reageer

sake Bijlsma 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling kwam het product heel vlot bezorgd en in keurige verpakking.

Reageer

Pierro 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is fijn om telkens weer van de promoties gebruik te maken,
zo kan je voordelig eens een ander parfum uitproberen

Reageer

Degreef Guido 07-07-2020

Algemene score

9,0
Mooi uitgebreid gamma, interessante promoties en super snelle leveringen. Top! Ben Fan.

Reageer

F.L. 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze aan parfumartikelen.Overzichtelijke site.Goede prijs/kwaliteit en supersnelle verzending!

Reageer

Toon meer reviews