superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2041 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 492 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rdv 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle afhandeling van de bestelde parfum en voor een super prijs.
Zeer betrouwbaar, heb al diverse dingen gekocht.

Reageer

Deb 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg veel keuze, goede omschrijving, fijne prijzen en snelle levering dus erg blij met mijn bestelling!!

Reageer

Eric 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima winkel, makkelijk alles te vinden en bestellen. Een snelle en duidelijke afhandeling door de winkel. Heb eerst een foutje in mij e-adres gemaakt - even gebeld (direct verbonden) en ben zeer goed en vriendelijk geholpen door een medewerker.

Reageer

Jeroen 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke site. Bestel hier altijd mijn parfums omdat ze goede prijzen hebben. Ik raad hem iedereen aan.

Reageer

CGPA 09-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima omschrijving van het product. Het werd keurig op tijd afgeleverd zoals ze beloofde op de website.

Reageer

Walraven 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product heeft een super prijs! Andere aanbieders vragen 30% meer. Snelle en keurige levering! Ga vaker hier bestellen!

Reageer

jolijn 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond bestelling gedaan vandaag geleverd netjes verpakt en tegen veel goedkopere prijs dan in de winkel helemaal top. Zal er zeker vaker bestellen.

Reageer

Margaret 05-09-2019

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk site, aangenaam verrast door erg competitieve prijzen, en snelle levering. What more could a girl want? ;-)

Reageer

Patrick 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een aanrader zeker voor de prijzen goedkoop,goede service kosteloos versturen super.

Reageer

Lou 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super
Op tijd geleverd, netjes en mooi ingepakt (kado).
Aankoop volgens verwachting

Reageer

Wassink 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig besteld en snel geleverd. Jammer dat je niet meerdere VVV-kadobonnen kunt activeren. Ook d.t.v. een medewerker bleek dat niet mogelijk. Dat zou mij en anderen kunnen weerhouden van een volgende aanschaf.

Reageer

Kleibak 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 1e keer bij Superwinkel besteld maar zéker niet voor de laatste keer. Alles ging zoals beloofd. Keurig op tijd geleverd. Het artikel was bij een paar winkels in bestelling en bij een ander bijna uitverkocht. Voor Superwinkel gekozen omdat zij het op voorraad hadden en de goedkoopste waren. Top!

Reageer

Bhashat 04-09-2019

Algemene score

8,0
Superwinkel erg positief. Scherpe prijzen, goede keuze, goede communicatie. Alleen jammer van de verzenddienst (DHL) die regelmatig blundert. Pakketje kwam door fout sortering bij DHL pas na 4 dagen.

Reageer

C harteveld 04-09-2019

Algemene score

8,0
Duidelijke website en en snel geleverd,prima ik koop al geruime tijd bij hen ,tot nu toe altijd goed.

Reageer

Axel B 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- snelle afhandeling van de bestelling,
- nog snellere levering,
- origineel product ( parfum ),
- onklopbare prijs.

Dank u !

Reageer

R 03-09-2019

Algemene score

9,0
Beste parfumwinkel, enorm aanbod tegen goede prijzen en zeer correcte levering.

Reageer

h veltman 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima zaak, breed assortiment, ook met producten die anderen niet meer leveren, en uiterst concurrerende prijs. Super!

Reageer

Mart 02-09-2019

Algemene score

9,0
Besteld, directe reactie, bestelling wordt afgehandeld en de volgende dag bezorgd, één conclusie : perfect

Reageer

Froukje 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, duidelijke communicatie over alles (ook in de (bevestigings)mails en snelle levering. Plus mooie kortingen uiteraard;)

Reageer

N.Kriegsman 02-09-2019

Algemene score

9,0
Goede prijs en een snelle levering. Bovendien heel veel keus in elke categorie.

Reageer

Ineke 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Superwinkel doet zijn naam eer aan: superprijsjes en supersnelle levering! Heb mijn parfum van Oscar de la Renta écht nergens anders goedkoper gevonden!

Reageer

Edith 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering van mijn lievelings parfum (je hoeft geen dag zonder te zitten;) ), Goed verpakt. Superwinkel heeft mij nog nooit in de steek gelaten betreft voorraad en levering.

Reageer

Patrick 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had een dompelpomp besteld. snelle levering, dezelfde dag nog in huis gekregen.

Reageer

Sandra 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen, snel geleverd en optie voor achteraf betalen. Gewoon top!

Reageer

Titia Baalman 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prettig en makkelijk om het product te vinden welke ik wou hebben. ook de levering ging erg vlot.
mijn dank daarvoor!

Reageer

AndrePijlman 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder artikel tegen zeer lage prijs gekocht. Binnen een dag in huis en in prima staat ontvangen.

Reageer

Kj 27-08-2019

Algemene score

1,0
Mijn ervaring met Superwinkel is niet goed. Op de website zagen wij een zwarte Eastpack Out of office rugzak. Deze hebben wij besteld. We kregen teen verkeerde Eastpack Out of office rugzak, een zwarte tas met witte stippen. Dit was niet het product die we verwachten. Voor een oplossing heb ik contact opgenomen met de klantenservice van superwinkel. Ze vertelden dat het onze fout was dat we een verkeerd product toegestuurd kregen. Op de foto waren de witte stippen niet zichtbaar en ook in de beschrijving was dit niet zichtbaar. En het was ook niet op de factuur zichtbaar. Ik heb gister telefonisch en per mail gevraagd naar een oplossing. En vandaag heb ik ook gebeld. Superwinkel erkent niet hun fout. Superwinkel wil niet de retourkosten van het terugzenden voor hun rekening nemen. De desbetreffende Eastpack Out of office rugtas hebben ze inmiddels van hun website gehaald. Ik voel me oneerlijk behandeld. Ik zou deze winkel bij niemand aanbevelen, omdat je niet het juiste product krijgt toegestuurd en de klantenservice niet hun fout erkend en met een eerlijke oplossing komt.
Officiële reactie van Superwinkel 29-08-2019

Beste meneer Haasnoot,

Wij vinden het erg jammer dat u andere verwachtingen had van het door u ontvangen product.

Het is nooit onze bedoeling om misleidende informatie op onze website te hebben staan.

Op basis van de afbeeldingen die wij gebruiken (vergroting is mogelijk) en de vermelding van de kleur (stitch dot) hebben wij duidelijk proberen aan te geven wat voor product en kleur u had kunnen verwachten.

Via de e-mail hebben wij u alsnog een passende oplossing proberen aan te bieden.

Reageer

fons 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel en eerlijk geleverd doet wat ze zeggen supper product binnen 24 uur geleverd

Reageer

Gerben 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed .
De website is makkelijk dus kun je ook makkelijk bestellen .alles was zeer duidelijk en je word goed op de hoogte gehouden .
Volgende dag had ik het product al thuis

Reageer

Renee 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik wilde was bij superwinkel het goedkoopst. Het was supersnel geleverd en supergoed verpakt.
Ik ben tevreden over Superwinkel.

Reageer

Sleews 26-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een overzichtelijke site het product snel gevonden, een concurrerende prijs, direct besteld en de volgende morgen in huis. Perfect geregeld..

Reageer

Wilma 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik een product bij jullie bestel. Goede service door bij elke handeling een mail te sturen, geeft vertrouwd gevoel. Verbazingwekkend hoeveel jullie onder de prijs zitten van andere aanbieders......en ja het is een originele parfum als je zou denken gezien de prijs dat dit misschien niet de originele parfum is

Reageer

M 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen op aanbeveling van een collega. Mega groot assortiment en vaak goedkoper dan in de winkel. Mijn bestelling werd direct de volgende dag geleverd. Super snel dus. Ik zou deze winkel zeker aanraden en ga hier vaker bestellen.

Reageer

Coby 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een bodylotion van bepaald merk. Via Google op de site gekomen..
Een vraag die ik had werd metéén en zeer vriendelijk beantwoord.
Al met al zeer tevreden over bestelling en bezorging !

Reageer

Sonja 24-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke website. Goede info over levertijd etc. Prima (eerste) ervaring !

Reageer

Marcel 23-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zoals beschreven op de website, en de bezyelde geur geheel naar verwachting en de beste prijs. Zou hier zeker weer bestellen.

Reageer

Erwin 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en we kregen het pakketje de volgende dag binnen. Zou nog een keer bestellen bij superwinkel

Reageer

Sophia 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de prachtige aanbiedingen.
En ....! Zo blijkt voor de zeer vlotte en nette manier van afhandelen.
Besteld en inderdaad volgende dag in huis
Super blij mee waar ik voor 1 product betaal ontvang je hier dus 2 van diezelfde producten voor met een paar euro verschil.
Echt aan te raden.

Reageer

l.v.gils 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reuze snelle levering. Was buitengewoon verrast. Kan het iedereen aanbevelen.

Reageer

Annette 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles snel afgehandeld, jij hoeft geen account aan te maken, geen gedoe met wachtwoorden 😁

Reageer

Juliana 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, vlotte manier van bestellen, snelle levering, houden zich aan de afspraak.

Reageer

Bert 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echte merken goedkoper dan taxfree . Eerst had ik mijn twijfels voor deze prijzen, maar het is top.

Reageer

cor heessels 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
iets online besteld, was het goedkoopst en volgende dag al binnen en dat was ook goed gegaan met track & trace

Reageer

Jan durkstra 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dik tevreden , precies wat we zochten voor de juiste prijs . Kleindochter is super gelukkig met haar kinderwagen ! Uitstekende communicatie en levering op tijd ! Topper 😥

Reageer

Sander 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop volgende dag in huis en laagste prijs welke ik ben tegengekomen.

Reageer

Ad Timmermans 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedeavond gewoon netjes geholpen het juiste product en prijs ik ben tevreden.

Reageer

Anke 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een goede service ,zo supersnel en accuraat met de afwikkeling van de aankoop.
Kan menig internetshop nog een voorbeeld aan nemen. Petje af en ga vooral zo door. Ik zal zeker vaker hier komen shoppen.

Reageer

Rieke 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Superwinkel omdat het parfum dat ik wou op hun website aan de meest voordelige prijs werd aangeboden. Mijn bestelling werd vlot en snel verzonden binnen de beloofde termijn. In tussentijd kreeg ik echter het desbetreffende parfum onverwachts cadeau waardoor ik genoodzaakt was mijn bestelling terug te sturen. Superwinkel heeft zonder problemen, vlot en snel de retourzending verwerkt en mijn geld stond binnen de twee werkdagen opnieuw op mijn bankrekening. Enkel jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Hoe dan ook, ik ben erg tevreden.

Reageer

JP 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en nette levering. Laat besteld, vroeg in huis. Product omschrijving was ook prima in orde

Reageer

Luc Vanpoucke 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb deze shop gekozen naar aanleiding van de prijs van het aangekochte product. De site voldeed aan alle verwachtingen qua gebruiksvriendelijkheid. Alles verliep vlot van het begin tot het einde.
Ook de levering verliep zoals gemeld werd.

Reageer

Toon meer reviews