superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2050 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over superwinkel.nl.

superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

katleen2580 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering

Service
Heel correct

Aanbeveling
Geen minpunten

Extra toelichting
Zeer goede website. Levering stipt en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

akis.s 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg gemakkelijk als je weet welke parfum je wilt bestellen en ook nog eens een stuk goedkoper dan in de fysieke winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doutje 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke web side,producten makkelijk te vinden.

Service
Bestelling goed te volgen en snel geleverd.Bezorg kosten vind ik een min puntje

Assortiment
Zowel voor man en vrouw goed assortiment

Aanbeveling
Goede producten en goede prijs

Extra toelichting
Vind alles goed aan deze side

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Humfried 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Was zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeurgec 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
voldeed volledig aan mijn verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapthelma 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
op je gemak uitzoeken wat je hebben wil

Service
volgende dag thuis bezorgd

Assortiment
bijna te veel om uit te zoeken

Aanbeveling
gemak, snel, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikTimpen 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik vind het een prima winkel, goeie service in de zin van snelle leveringen, makkelijk in het leveren en afhalen in afhaalpunt en korrekte prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

elmarojo 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super

Service
Weer super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veerpont 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering en een goede duidelijke website. Ze verkopen niet alles wat wij willen maar wel heel erg veel. voor herhaling vatbaar, nu nog Armani/prive pierre de lune verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

oma1969 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kunt in alle rust zoeken en bekijken wat je wilt... goede beschrijving...

Service
snelle bestelling...

Assortiment
zeer uitgebreid..

Aanbeveling
goede keus en ver weg de goedkoopste..

Extra toelichting
we hadden al kennis gemaakt met deze geur ..... en de heren geur is bijna niet in de gewone parfum zaak te koop....en een zeer snelle levering echt super......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan1kok 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snel, makkelijk en netjes verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingegrevinga 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, snel besteld

Service
snelle levering

Assortiment
ik heb alles kunnen vinden wat ik wilde

Aanbeveling
Makkelijke/duidelijke website, snelle levering, lage prijzen

Extra toelichting
zelfde reden als waarom ik zou aanbevelen: duidelijke website, snelle levering, lage verzendkosten en super prijzen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keurigkozen 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je eigen stoel...

Service
Zoals verwacht snel en correct

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Casamike1 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tess13 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ze hebben zelfs geuren die ergens anders niet meer te krijgen zijn!

Extra toelichting
Groot assortiment, heldere communicatie, super snelle levering. Een echte aanrader! Ik koop mijn parfum en kado's alleen nog via Parfumsuper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterve100 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website geeft een duidelijk overzicht van aanbiedingen voor parfums voor zowel dames als heren en goed gerangschikt op merknamen, zodat je jouw voorkeur gemakkelijk kunt vinden.

Service
Binnen 1 a 2 werkdagen is de bestelling afgeleverd. Ik heb geen aanleiding gehad telefonisch contact met de webwinkel op te nemen; het was meteen goed geregeld.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker bij anderen aanbevelen. Je kan zonder problemen, heel eenvoudig en met groot gemak bestellen.

Extra toelichting
Het goede aan deze winkel vind ik, dat zij produkten verkopen, die ik bij de drogist bij ons in de Gemeente niet kan kopen (af en toe heeft DA een partij die vrij snel is uitverkocht). Het feit dat Parfumsuper.nl mijn favoriete eau de toiletspray wel kan leveren en ook nog tegen een voor mij acceptabele aankoopprijs, is voor mij reden mijn volgende bestelling weer bij Parfumsuper.nl te plaatsen. Ook het betaalgemak (via Ideal) bij een webwinkel spreekt mij aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ka1967 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede communicatie en voordelige prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katmar 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, artikelen zijn makkelijk vindbaar

Service
Komen afspraken zoals vermeld op de site na

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Bestellen gaat makkelijk. Veel keuze.

Extra toelichting
Bestellen gaat makkelijk. Consument wordt prima op de hoogte gehouden van de status van het bestelde artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

conniehuskespeeters 01-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen klikken en versturen

Service
Vandaag besteld. Meteen is bestelling te volgen en snel afgeleverd

Assortiment
Spreekt voor zichzelf

Aanbeveling
Goede prijs. Snel geleverd.

Extra toelichting
Alles goed. Prijs. Snelheid van afleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mfraser 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede zoekmogelijheden en betaalgemak

Service
Snel bezorgd en netjes verpakt

Assortiment
Ik kan hier nog een paar geuren vinden die al lang uit de handel zijn. Zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Veel te vinden tegen een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bi72anca 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Geuren die al jaren niet meer in de winkels te vinden zijn vind ik hier! Geweldig dat ik Beneton geurtje eindelijk weer eens kan kopen, en zo zijn er nog een paar die ik graag een volgende keer zou willen aanschaffen.

Extra toelichting
Alles makkelijk te vinden op de site. Groot assortiment met verschillende inhoudsmaten. Snelle levering. Goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margarita48 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanaf je pc winkelen op een zeer gebruiksvriendelijke site.

Service
De volgende dag al in huis. Geweldig!

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze zowel voor dames als heren.

Extra toelichting
Heerlijke eau te toilette waar je in een winkel naar moet zoeken. Samen met Eden van Cacharel mijn lievelingsgeur. En dat ook nog voor een leuke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sybe2 26-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

1,8

Gemak
aankoop gaat snel maar kwaliteitenmelding is enorm ingewikkeld en team lijkt geinstrueerd te zijn op geen geld retour of omruilen!

Service
Niet aanwezig! ongehoord slecht behandeld. Ik heb de moeite genomen om zelf onderzoek te doen bij verschillende winkels (zelfs bij de YSL shop-in-shop bij de Bijenkorf in Amsterdam ) Dit alles wordt afgedaan met (herhaalde) aan te geven dat winkels niet te vertrouwen zijn zeker niet als ze weten dat het om een online aankoop gaat. Daarnaast waren zij van mening veeeeeel meer te weten dan in een winkel!

Assortiment
Was vaste klant omdat het assortiment ruim is. Maar wanneer je er achter komt dat er iets mis is met de geur dan heb je een probleem. Ik lees meer soortgelijke verhalen, dus hoef niet aan mezelf te twijfelen! Onbetrouwbaar in kwaliteit dus geen bedrijf waar ik klant wil zijn.

Aanbeveling
Als het goed gaat zal het een prima winkel zijn maar wanneer dat niet het geval is,.....en dat kan natuurlijk altijd gebeuren,.......dan heb jij een probleem, want hulp word je niet geboden.

Extra toelichting
Ik heb een fles YSL gekocht en bij de eerste keer gebruiken viel me al op dat de geur niet was wat ik gewend was. Ik heb bij aantal winkels navraag gedaan en kreeg daar bevestiging dat de geur niet ok was. Ik heb daar niet vermeld waar ik de geur had gekocht. Ik heb aantal keer contact gehad met klantenservice en die vertelden mij de de geur anders kan zijn wegens wettelijke regels die waren veranderd. Prima! Zou je denken. Maar ik wilde dat toch checken,.......helaas niemand weet hier iets van! Vervolgens (na 5e mail) toch maar om die informatie gevraagd bij Superwinkel. Heel behulpzaam en zeer klantgericht krijg ik een mail terug waarin voor de derde keer wordt aangegeven dat de real winkels niet te vertrouwen zijn. Daarnaast kreeg ik de informatie in een attachment meegestuurd,............ 344 pagina's!!!!!!!! In dit hele verhaal is mij niet eenmaal aangeboden dat ik het product kon omruilen etc. Bijzonder! Klantenservice anno 2014???? Klantenafschuifafdeling anno 1910!!!!!!! Advies? NOOIT iets kopen hier!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Mniekske 02-01-2015

Ik heb onlangs hetzelfde meegemaakt bij deze webwinkel. Mijn zoon had voor de kerst Lacoste Pour Femme voor mij besteld, een geur die ik al kende en die ik al jaren heb gebruikt. Mij viel op dat er een nieuwe verpakking omheen zat, dat kan. Het is een eau de parfum, dus een geur die lang blijft hangen, althans, dat was altijd zo met deze geur. Echter, deze keer niet. Na 10 minuten rook ik niks meer van deze geur, het leek eerder water met een geurstof. Daarop contact opgenomen met Parfumsuper en kreeg een verhaal dat sommige parfums veranderd zijn i.v.m. nieuwe wettelijke eisen. Ik moest het nummer doorgeven en dan zou ik een mail krijgen. Vervolgens krijg ik een mail over parfum en hoe deze qua geur kan veranderen bij iemand over de jaren, over medicijngebruik, bewaren van parfum etc. Dat hoeven ze mij niet te vertellen, ik gebruik al 40 jaar parfum. En uiteraard dat de samenstelling gewijzigd kan zijn i.v.m. wettelijke vereisten. Ik heb een boze mail teruggestuurd, dat ik het schandalig vind en weggegooid geld als een wc-verfrisser langer ruikt dan een zogenaamde eau de parfum. Uiteraard niks op gehoord. De laatste keer dat ik of mijn familieleden hier iets bestellen! Wij voelen ons opgelicht door dit bedrijf.

Reageer

eddy1949 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
eenvoudig, betrouwbaar en een snelle service

Extra toelichting
eenvoudig, betrouwbaar, snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lizaprins 19-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Snel geleverd, dat wel.

Service
Bij klachten wordt alle verantwoordelijkheid op de klant afgeschoven.

Aanbeveling
Mijn luchtje ruikte niet zoals gebruikelijk. Ik zou het risico niet nemen.

Extra toelichting
Ik was teleurgesteld toen het geleverde luchtje niet bleek te ruiken als mijn oude fles (van dezelfde geur). Voor de zekerheid ben ik nog bij de Bijenkorf gaan checken, maar deze rook precies zoals ik meen dat mijn oude rook en dus níet zoals het flesje dat parfumsuper mij opstuurde. Dit heb ik gemeld. Als reactie kreeg ik dat aangezien de verpakking al geopend is en de batchcodes volgens parfumsuper kloppen is er geen reden en recht tot retourneren. In andere woorden: 89 euro versild en een (onprettige) ervaring rijker.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

EdwinVermeulen 18-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Product snel en deugdelijk geleverd tegen een goede prijsaanbieding.

Extra toelichting
Product is snel geleverd tegen een goede prijs. Verpakking was ook deugdelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j.been 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zittend bestellen

Service
correct

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
aan ieder die via mail besteld

Extra toelichting
Geen bemerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mwin 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is eenvoudig, maar daardoor juist erg overzichtelijk.

Service
Product besteld en de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Voor 100%. Ik heb diverse keren mijn parfum bij parfumsuper besteld en nog nooit problemen ondervonden. Ook vrienden en collega's bestellen bij parfumsuper en ik hoor nooit klachten. Om die reden beveel ik hen bij iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ninar1981 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg eenvoudige website, geen poespas. Ook het bestellen gaat snel en simpel.

Service
Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijke behulpzame mensen aan de telefoon.

Assortiment
Volgens mij het grootste assortiment dat ik ken. Ook veel producten die niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn.

Aanbeveling
Het is gewoon goed, alles wat ze beweren, maken ze ook waar

Extra toelichting
Ik ben erg blij dat mojn collega mij op Parfumsuper wees. Met name de prijzen spreken natuurlijk erg aan. Ik heb hier nu al meerdere keren besteld en iedere keer alles Super geregeld. Ik koop mijn parfum voortaan hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MEEC 12-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Eau de parfum Narciso Rodriguez besteld voor 75 euro. Ruikt absoluut niet zoals mijn eigen parfum die ik in de kast heb staan. Die ruikt heerlijk fris met veel geurnuances, deze ruikt muf en goedkoop. Waarschijnlijk geen origineel product. Na melding hiervan krijg ik als antwoord: Het kan om een oud product gaan, of ik het wil terugsturen. Dit gedaan, en , zoals al verwacht, ik krijg de melding dat er niks met het product mis is en dat het van januari 2014 is dus héél erg vers (toch 9 mnd). Verder zijn bepaalde grondstoffen erin (o.a. Vanille) anders dan "voorheen". Ik kan het product terugontvangen tegen 6,75 euro verzendkosten te betalen (verzendkosten op de site staan op 3,95 euro). Het verhaal erbij is nog dat parfumgeur kan veranderen in de loop van de tijd, het kan aan mijn hormonen liggen (!!). Ik heb echter beide producten tegelijkertijd op beide polsen gedaan. De een ruikt goed de ander dus muffig. Hun verhaal gaat dus hier niet op.

Aanbeveling
Ongeacht of het product slecht of goed is, is is de afhandeling van de klacht zeer onprofessioneel te noemen. Bij het opperen dat het hier niet om het origineel parfum gaat , krijg ik als antwoord dat deze veronderstelling hun zwaar tegen de borst stuit en daarom geen contact meer met mij wensen! Alsof ik het verzin dat het parfum niet lekker ruikt. Denken ze dat ik graag al dat werk doe (opnieuw inpakken, naar postkantoor, mailverkeer, risico van extra kosten) als het parfum prima in orde zou zijn? Zeer slechte service! De klant is hier absoluut geen koning!

Extra toelichting
Ik vind de service en klachtenhandeling zwaar onder de maat. Een onprofessionele aanpak. Er kan altijd iets mis gaan met een product, welk product dan ook. Bij de productie bijvoorbeeld kan het al mis gaan. Dan ga je daar zakelijk en professioneel mee om , zodat je een klant aan je weet te binden. Dit was een eenmaal maar nooit meer. Goedkoop is duurkoop!

Review criteria:

Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 15-09-2014

We vinden het vervelend om te horen dat wij niet zakelijk en professioneel met uw klacht zijn omgegaan.

U heeft aangegeven dat u vond dat de geur niet zo rook zoals u gewend was. Hierop hebben wij u aangeboden het product op onze kosten naar ons terug te sturen zodat wij dat verder kunnen onderzoeken. Hierop hebben wij bij Narciso Rodriguez aan de hand van de batchcode de productiedatum opgevraagd en de geur bleek in januari 2014 geproduceerd en zijn er geen fouten in de batch. En dat terwijl een geur een minimale houdbaarheid van 36 maanden heeft, is het dus nog een verse geur. Verder konden wij geen onregelmatigheden ontdekken en waren wij dus van mening dat we een goed product hebben geleverd. En goede producten kunnen helaas niet worden geretourneerd als ze aangebroken zijn.

Het opperen dat wij geen origineel product hebben geleverd stuit ons inderdaad tegen de borst, omdat wij op geen enkele manier geassocieerd willen worden met namaak of replica producten.

Reageer

bronsje 11-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Service
Zeer slechte service na levering verkeerd product!!! Kom hier onder nog op terug.

Aanbeveling
Zeer slechte service na levering verkeerd product. Kom hieronder nog terug op waarom.

Extra toelichting
Na levering bleek het een na vul flesje te zijn in plaats van originele spray flesje. Ik heb onmiddellijk gebeld en het enigste wat ze wilden doen was dat ik het terug kon sturen en dan zou ik mijn geld terug krijgen of 10 euro terug en dan zou ik het flesje houden. Flesje is zo wie zo al minimaal 15 euro goedkoper. Daarnaast kunnen ze plotseling het product niet meer leveren. Staat ook helemaal geen merk op het flesje. Ik heb 10 euro maar geaccepteerd omdat wij vandaag zoveel jaar zijn getrouwd en mijn vrouw ook nog eens jarig is. Anders had ik nog met lege handen gestaan ook. Konden zelf niet op de gedachten komen om een leeg origineel sprayflesje te sturen. Was blijkbaar te veel werk. Heb dit nu zelf geregeld via internet. We zullen ook goed in de gaten houden of het wel echt originele eau de parfum is. Want dat vertrouw ik nu ook niet meer. Zie ander review. Dus niet kopen daar!!!! Ik in ieder geval niet meer.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 15-09-2014

In dit geval was door de leverancier het verkeerde product aan ons geleverd en wij hebben dit inderdaad verkeerd aan u doorgeleverd.

Het is vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de aangeboden oplossing, u heeft de oplossing tenslotte zelf geaccepteerd. U kon het product op onze kosten terugsturen en dan kreeg u het volledige orderbedrag terug of u kon het product houden met een korting van 10 euro. Aangezien u de navulling accepteerde gingen wij ervan uit dat u zelf beschikte over een flesje met spray. Mocht u alsnog een losse spray willen ontvangen, dan horen wij dat graag.

Verder kunt u er op rekenen dat wij uitsluitend originele producten leveren, afkomstig van de merken zelf.

Reageer

Ilhan 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede prijs. Originele geuren. dinsdag laat besteld donderdag in huis. Goede correspondentie via mail. Je kunt zelf je post volgen. Dit wordt mijn vaste online parfumerie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levendhert 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Supersnelle levering tegen een zeer schappelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.loorendejong 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de winkels is het luchtje niet meer te koop.
Hier wel, het is goed en prijstechnisch ook interessant

Service
Snel en betrouwbaar

Assortiment
Groot, sommige geurtjes zijn in de normale shop niet meer te koop. Hier wel fantastisch

Aanbeveling
Ik kreeg de tip van een douglas medewerker. Ben haar nog dankbaar.

Extra toelichting
Fijn dat geuren die niet meer " in de mode" zijn nog te koop zijn. Bezorging is snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sammoosie 21-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,2

Service
Luchtje besteld en deze was anders dan de tester. Er werd gezegd dat de wet mbt muskus is veranderd en dat het luchtje daarom anders ruikt (tester was al een tijdje oud). In parfum winkels is hier niks over bekend. Luchtje vervliegt ook binnen 2 uur(eau de parfum).
Luchtje kon teruggestuurd worden voor tests, maar als deze "oke" bevonden werd, werden er kosten aan mij berekend voor het testen en terug sturen. Niet gedaan dus, want dit soort "smoesjes" ken ik van winkels en fabrikanten;)

Assortiment
Ik betwijfel de echtheid van het parfum. Een eau de parfum hoort langer te blijven hangen.
Ook heb ik mijn twijfels door de "smoes" die gebruikt werd met betrekking tot het veranderen van de wet. Dit is in parfum winkels niet bekend en volgens hen ruikt het parfum al jaren hetzelfde.

Aanbeveling
Niet meer. Wel gedaan in het begin.
Klacht afhandeling is niet goed in mijn ogen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 15-09-2014

U kunt een vers product inderdaad niet 100% vergelijken met een tester. Een tester wordt bewaard onder goede condities en sommige testers in parfumerieën staan meer dan een jaar in het licht waardoor geurnoten gaan reageren in de fles.

Dat ze in een parfumerie niet weten dat geuren geherformuleerd worden door wetgeving is een gebrek aan kennis. De International Fragrance Association (IFRA) stelt standaarden op voor het veilig gebruik van ingrediënten in parfums. Deze standaarden vindt u op: http://www.ifraorg.org/en-us/standards-library/snew#.VBasg_nG9PI

Als u in deze lijst zoekt op Musk, dan zult u zien dat er verschillende muskus ingrediënten in de periode 2002-2010 verboden (prohibited) zijn.

Aangezien uw product een dergelijk ingrediënt bevat, kan een parfum door een vervanging van een ingrediënt anders overkomen.

Wij nemen klachten altijd zeer serieus en proberen daar zo professioneel mogelijk mee om te gaan.

Reageer

pindakase 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Prima snelle service. Netjes ingepakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blomstraal 28-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Supersnellle levering en op vragen wordt snel en netjes geantwoord

Assortiment
Ze hebben alle luchtjes die wij lekker vinden

Aanbeveling
Alles klopt

Extra toelichting
Nu reeds meerdere malen besteld en het zij originele luchtjes voor een goede prijs. Om 18:00 besteld en om 10:00 de volgende dag geleverd, zo snel had ik nog niet meegemaakt. Erg tevredenen raad het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henriater 25-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol1983 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snel binnen!

Assortiment
Ze hebben niet alles maar mijn geurtjes wel

Aanbeveling
Ik raad zeker mijn familie en vrienden aan om te kijken. De geurtjes zijn puur goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HettyBroeren 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk en goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amdebruin 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xmzlrizzx 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KA-88 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk en goed te vinden op de website.

Service
Zeer goede service, pakketje was de volgende dag goed verpakt al in huis! Tevens alles netjes via de mail ontvangen qua factuur e.d.

Assortiment
Ze hebben een heel ruim assortiment, verkopen zelfs luchtjes waarvan de fysieke parfum winkels zeggen dat deze niet meer leverbaar is / bestaan. Tevens zijn de prijzen hier aanzienlijk goedkoper dan bij andere webshops in dezelfde branche of parfumwinkels.

Aanbeveling
Ik heb al diverse mensen de website aanbevolen, mijn collega bijvoorbeeld heeft meteen 2 flesjes parfum besteld de volgende dag! Ging hier ook om een luchtje die niet meer te krijgen was in de winkel en wel via de webshop van parfumsuper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

revontulet 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website. Makkelijk bestellen

Aanbeveling
Veel producten met een aantrekkelijke prijs.

Extra toelichting
Overzichtelijke website. Snelle en gemakkelijke bestel procedure. Supersnelle levering: 19.00 uur besteld volgende morgen om 12.00 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarianneGroot 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Na bestelling binnen 2 dagen geleverd.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Ruime keuze aan vrouwen- en mannengeuren en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agaath54 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was super goed. Alles duidelijk en overzichtelijk.

Service
Was ook goed. Betaling en bezorging ging snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John.doe 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicovanegmond 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snel

Service
goed

Assortiment
kan niet beter

Aanbeveling
snel en goed

Extra toelichting
zjn zeer tevreden voor de snelle levering en zeer goede prys

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjanijenhuis 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon via internet en de volgende dag in huis

Assortiment
prima want de parfum is zo in de winkel in nederland niet te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanneS 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima winkel! De prijzen van de parfums verschillen aanzienlijk met de prijzen in de winkel. Tegen een uur of 19 besteld, de volgende dag in huis! Prima! Kan niet anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews